2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

İlginç. Benim normal dogum tarihim 6 ocak. Doktor 5 ocakta sezeryan dedi. Insallah bekler ozamana kadar :)

hihihi
huysuzluk hep var canim, diyorum esime hamilelikten heralde fln, hiiii diyor, onceden melek gibiydin :)))
ama ruyalar hormonlardan ya, gecen gece de tayyiple birbirimize aşik olmusuz, elele geziyoruz, parklarda kirlarda, boyle baya öpüşüyoruz fln hihihi
esime dedim, gulmekten ölüyor, insan bi kivanc tatlitug, burak ozcivit gorur ruyasinda, tayyip ne allah askina dedi :)))
e darbeden beri ne zmn tv acsam onu goruyorum, ondan galiba :))))

ecrinny ben sana yazacağıma denismasal a yazmışım yaaaaabir daha o kadar şeyi Nasıl yazıcam kiiiiii?? sana zahmet benim mesajı okur musun onu sana yazacaktım

Kızım yazma böyle. Emine görürse seni parçalar.

Ya siz aliyorsunuz falan ozeniyorum ama yiginla kizimdan kalma sey var 2 numaranin kaderi galiba abladan abiden kalani giymek
Bide aralarida az hic eskimedi solmadi

aayyy ne güldüm amaaa Tayyip Erdoğan hııııı: bende eşine katılıyorum Burak özçivit filan dururken.ah bu hormonlar mahvetti bizi yaaa her gece saçma sapan rüyalar benden hormonlara bit kırmızı kart

bana kalsa üvey alirim da, ikiz kizlarin üstüne elin adamini üvey koca mi getireyim :))))
ikiz erkek olsalardi neyse :)
2 sene de sen ona..
gece iki bebegin birden agladigini dusundukce panik atak oluyorum resmen yaaa

Bu ipe dokunsan bayılırsın yumuşacık ben geçen sene kışın başladım havalar ısınınca böyle kaldı bende serinlerde devam ederim inşallah. Aslında beyaz istemiştim kalmamıştı bu renk aldım sanırım kadife ip diye geçiyor adı bayada kalın hızlı gidiyor örgü.

bana kalsa üvey alirim da, ikiz kizlarin üstüne elin adamini üvey koca mi getireyim :))))
ikiz erkek olsalardi neyse :)
2 sene de sen ona..
gece iki bebegin birden agladigini dusundukce panik atak oluyorum resmen yaaa
panik olmamaya çalış canım, ben de sakin olmaya çalışıyorum. ailen yakınlarındaysa onlar sana yardım ederler. eşin de alır yükün bir kısmını senden. hem benim bildiğim kızlar genelde daha kolay oluyorlar. sende de 2 tontiş olacak. maşallah.

yalnız üvey alacaksan da eski sevgiliyi al, diğer rüya pek hayra alamet değil. cordeliacın dediği gibi emine seni yolar :)

Merhaba kızlar ben de dr a gittim bugün kontrole boyumuz 20 cm kilomuz da 268 gr olmuş... 8 eylüle detaylı usg ye randevu aldım. sağlık ocağına da uğradım hemogram için kan aldı bir de tetanos aşısı yaptı nasıl acıyor kolum ya... bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kızım olacak inşallah...

Cb'den aşağısı da kurtarmıyor.
Ay. Öh. O rüyayı görsem gider banyoda kendimi çitilerdim herhalde.

Sen izleme fazla öyle televizyonda onları. Çocuk kime çok bakarsan ona benzer derler.

ay sus Allah korusun :))))
hic izlemem aslinda, darbe vs muhabbeti arada bakiyorum 1 aydir..
hayrolsun sabah niyetine diyelim hihihi igrenc yaaa

Maasalah:))

O tetenoz asisi olan yer nasil acir bilirim. Vurmussun ezmissin gibi gunlerce agridi benim ilk gebeligimde bunda vurdurmicam allahtan

gözün aydın canım. sayılı kız annelerimizden :) el üstünde tutmak lazım.
C candy1907 seni soruyordu bugün :)

maşallah çok beceriklisin. ellerine sağlık. benim annemde anneannemde çok beceriklidirler de ben gidip babaya çekmişim. varsa marangozluk elektirik işleri yapıvereyim :)
Ben marangoz işlerinede bayılırım. Bir ara odayı atölye yapacaktım tozdan dolayı vazgeçtim. Ben Allahtan babama yetenek bakımından çekmemişim pek yetenekli sayılmaz dokunduğunu bozar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…