2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım bu baktığın hangi siteden bilmiyorum ama benzerini ben aldım H&M den çok sevimli duruyor..kışın dışarı çıktığımızda giydiririm diye düşündüm.

Bende oraya bakayım bari.fiyatta 60 tlymiş sanırım burda 80

Kızlar teşekkür ederim inş atlatmaya çalışacam hafta sonu bi gezmeyi deneyeyim bakalım. Kızımda mecburen 20. Haftada başlamıştım cinsiyetini anca görebilmiştik

Yapıştırma değil canım iğne iplikle dikerek yaptık. Ben nakış öğretmenliği mezunuyum birazda genetigimde var anne anneannemden yetenekliyim dikişe filan. Nakışı okuldan biliyorum dikişide deneyerek kendim öğrendim keçeye sardım bir ara çok güzel yastıklar runnerlar filan yaptım. Geçen sene ev hanımlarının düzenlediği bi el sanatları fuarınada katılmıştım. Evde olunca uğraş oluyor. Kapı süsüde yapacağım malzeme aldım ama tam karar veremedim keçe mi tül mü nasıl bişi yapsam diye.

hormondur o hormon.bizim hormonlar iyice yoldan çıktı.acep ne zamana normale dönücez.dün akşam da evde eşime ve çoçuklara terör estirdim sakın bana dokunmayın birşey demeyin pişman olursunuz çatacak yer arıyorum gardınızı alın dedim.eşim bahane uydurdu dışarı kaçtı valla

canim merhaba. Bulut yastik gelince ortalama ölcülerini de yazar misin anneme gösterdim bana yapacak

bulut yastık ikeada vardı kızlar hem de hatırladığım kadarıyla uygundu fiyatı

I ikizcan2016 ya ben senin öz kocam dediğin mesajını atlamışım :))) üvey alaydın bunu da.
geçicek canım bunların hepsi :) yani öyle umuyorum. bir de doğurduktan sonra deliriyormuşuz (bugün okuduğum kitabın sonunda yazar resmen kadınlara sakin olun demeye getirmiş :) )sonra inşallah normale döncez. işte hepi topu ömürden giden 1,5 sene

ya Can'ım bende aynı bu modelden battaniye örmeyi düşünüyorum bi süredir havalar biraz serinlesin diye bekliyordum.malum sıcaklarda biraz zor oluyor.bide battaniye yi hangi iple örüyorsun kalınlığını çok beğendim ipin

0-1 aylık aldım canım 2-3 aya kadar giyer gibi geldi..sonrası yaz zaten giyilmez..sen hangi beden aldın?
ben onun bir büyük bedenini aldım, 50cm dediği için, küçük gelir belki ağ kısmı diye, benim sezeryan da olacağı için aralık son hafta olur gibi doğum, o nedenle ancak diye düşündüm

ben onun bir büyük bedenini aldım, 50cm dediği için, küçük gelir belki ağ kısmı diye, benim sezeryan da olacağı için aralık son hafta olur gibi doğum, o nedenle ancak diye düşündüm
benimki ocak sonu gibi bir ay var aramızda nerdeyse..aslında doğru düşünmüşsün..çoğu şeyi 3-6 aylık aldım ama bunun bir büyük bedenide yoktu galiba ben alırken..bakınca da olur gibi geldi olmadı bir daha inceleyim olmazsa başka mağazasından değiştiririm:)bebek kaç cm doğar onu bile bilmediğim için oraları hiç hesaplamadım zaten:)

Deniz ya benim de doktor öyle diyor 25-26 aralık gibi alırız sezeryana diyor ben hiç istemiyorum durup durup ta aralık 25 te doğurmayı.büyüdüğünde sıkıntı olur diye düşünüyorum.acaba 1-2 ocağa kadar beklermi ki?kafam çok karıştı

ayseninmasali_'na baksana instagram'dan. o keçeli, tüllü karışım bir şeyler yapmış. Örnek olur belki.

valla Can'ım bebekler zaten 48 ve 52 cm arası doğuyor.ve çok hızla büyüyorlar.bence aldığın tulumu değiştir büyüğünü al 10 gün giydirirsin belki de giydiremezsin bile.bide altındanda birşeyler giydireceğini düşünürsek sanırım 50 cm oldukça küçük kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…