2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

maşallah diyeli bebişe :), o kalça ağrısı bende de başladı sanırım. sürekli yan yatmaya çalışıyorum. sabah kalktığımda accayip canım acıyor. tabi aynı ağrıdan bahsediyor muyuz bilemedim. bu hamilelik ne zor bişeymiş yawf,

en guzeli;
sabah ac iken kan ilacini icip, 15-20dk sonra kahvalti yapip, kahvaltidan 1 saat sonra vitaminlerini alman..
tiroidi ogleden sonra 3-4 gibi alip, sutunu de yatarken icmen..

sabah kan ilaci icemiyorsan bulanti vs..
kahvaltidan sonra tiroid ilacini icip, 1 saat sonra vitaminleri alabilirsin, 3-4 gibi sut yogurt vs , yatarken de kan ilaci..

evet top gibi karnim, biri gobek deligimin saginda biri solunda :) onlar icin iyi tabi yukarda olmalari, ama biraz sikayetler erken basladi, bu sikismalar nefes darligi fln son aylarda oluyormus normalde.. oturamiyorum, receteleri bize tasiyor babam, max. yarim saat oturup calisabiliyorum, hemen yatmam gerekiyor..

anladım canım çok tşk ederim..öyle ya da böyle sütü yatarken içmeye bırakmak en mantıklısı..gece süt içmek beni rahatsız ediyor ama yapcak bişi yok..

bende acayip tırsıyordum doğumdan hatta kesinlikle sezeryanla doğum yaparım diyordum..ama yavaş yavaş fikrim değişiyor..her kadın bunu yaşıyor sonuçta..çok da şey etmemek lazım:)

Canim bende yazmıştım burda okumadin sanırım bende de kuyruk sokumu ağrısı var 1 aydır fakat ufak bi iş yapsam bile yuruyemiyorum gece sağ bacağımi kipirdatamiyorum. Kiyafetimi ayakta giyemiyorum (pantalon gibi )tek ayak üstüne basamiyorum cunki ,geceleri Eşim 3 4 gündür kaldırıyor beni wc bile .yatakta dönemiyorum kesinlikle, birde 3 gündür sağ Bacağın kökü yani kasik bölgedeki kökünden kemigim agrisindan sanki bacaklarimi ayırıp yürüyorum yürüyüşüm bile değişti inan ..Diğer gebeliğimde 6. 7. Ayda ağrı hafiflemisti ama 8 9 ayında allahım yeter artık doğsun kurtulayim modundaydim ağlıyordum geceleri.inşallah bu defa öyle olmaz. Dinlenmek tek care bugün Dr kontrolum vardı genel cerraha yolladı oda fizik tedavi yolladi ama gitmicem oturup kalktigim zaman yuruyemiyorum resmen sağ bacaktan topalliyorum Doğuma kadar idare edecem artık inşallah.

Gozumden kacmis demek ko canim, cok cok gecmis olsun sana da.
Gece aglamakli oldum ben de inan. Bir de kizim zirt pirt geliyor yanima, sikistiriyor yatakta. Benim yukum bana agir geliyor bir de o rahat vermedi sabaha kadar.
Ilk gebeligimde basit bel agrilari falan disinda boyle bir sikayetim olmamisti benim. Ki masallah iri bir bebekti. Oglan deli çıktı daha simdiden zorluyor beni.
Haftaya ise de basliyorum. Nobet vs olacak nasil inip cikacagim merdivenleri falan bilemiyorum.24.haftada nobetten dusuyormus galiba gebe ogretmenrlr ama kimi idareci sorun cikariyormus. INsallah benimkiler insafli cikar.
Allah beterinden korusun hepimizi de,bebeklerimiz saglikli olsun yeter diyorum ama can acisi da bir seye benzemiyor. Insallah ilerlemez de sag salim dogururuz.

B bugza cnm bnide duzeltirmisin musait olunca baslangic kilo 52 suan 61. Sehir istanbul,kizbebek, yasim 29 .ikinci gebelik sat13 nisan,dogum 10ocak dedi dr.sanada tesekkur ediyorum bu arada tek bebek tabloda 2 tane zipliyo benim siramda
İkinci gebeliğin diil mi? Dogru iste. En ustu okursan "kaçıncı bebek" diyo...

yav hepimizin bilinç altı ne tuhaf çalışıyor, bende son 10 senede görmediğim rüyayı bu dönemde görüyorum. benimki -hayır olsun- genlede eski sevgililer üstüne :) dün gece rüyamda 1000 yıl önceki platonik aşkımı gördüm. adama benim çocuğum olacak demeye karar veriyorum rüyada ama rüyada bile o kadar romantik ve platoniğiz ki mimik ve jestlerden adamla iki dakka muhabbet edemedik. sabah diyorum ki o zaman da pısırıktın hala pısırıksın :)

Kızlar hepinize merhaba sarra13 çok çok geçmiş olsun.
Esra sana da geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım gebelik öncesi bel fıtığım vardı akşam bel ağrısından korkup acile gittim bel fıtığından kaynaklandığını gittikçede artacağını söyledi

Ben alışveriş yapamıyorum sürekli bi korkum var nedense o yüzden 8. Aya kadar bir şey almayı düşünmüyorum psikoloğamı gitsem bu korkudan
bende senın gıbıyım doktor 28ncı haftadan sonra erkende doğsa yasayabılır dedı bende artık 28 hafta da baslarım alısverıse allahın ıznıyle

Ben alışveriş yapamıyorum sürekli bi korkum var nedense o yüzden 8. Aya kadar bir şey almayı düşünmüyorum psikoloğamı gitsem bu korkudan
Canım bende başlarda senin gibiydim, üstelik benimki tüp bebek ve 3 yıllık bir uğraşın sonucu olunca kafamda felaket senaryolarının sonu gelmiyordu. Ama bak şimdi daha 20.haftamdayım 2 mağazaya girsem 3.de tıkanıyorum. 8.ayımı düşünemiyorum bile. Ablamda erken doğum yapmıştı yeğenim prematüre doğmuştu Allah korusun benimki de öyle olsa hangi eksiğine yetişirim. Attım tüm korkuları mağazalardan internetten çatır çatır yapıyorum alışverişimi valla :) biraz tevekkül biraz da mutlu sona inancın olsun canım bu aylarımızı iyi değerlendirelim bence.

Canım bence en mantıklısı biraz beklemek zaten. Ekim Kasım aylarında biraz daha kalın şeyler çıkar bende detaylı alışverişi o zaman yapacağım.Şu an erken geliyor bir hevesle almıyorum artık.

Ekim/Kasım dönemi bence normal. Hamileliğin çok zorlu geçmiyorsa şayet.
Ama Aralığa sarkıtma bence ne olur ne olmaz hazır bulunsun eşyaları

Merhaba,
Cok beklemeyin yinede alisveris icin. Ilerleyen aylarda alisveris yapmak baya sikintili olur sizler icin. Ben ikiz kizlarimdan kücülenleri giydiririm diye düsünüyorum. Bir bebek yatagi Biberon gibi ufak tefek seyler lazim olucak onlari alirim. Ilk hamileligimde felaket tellali gibiydim. Korkumdan alamadim 7-8. ci aya kadar sonra cok pisman olmustum. Vücüt kaldirmiyor kosusturmayi hengameyi. Birde begendiginiz birsey olursa sonra alirim diyip bekleyeyin bence icinizde kalmasin herzaman tam icine sineni bulamayabilirsiniz. Tabi son karar sizlerin

ay bende geçenlerde eski sevgilimi gördüm birlikte yemek yiyorduk.hayır olsun bizim bu aralar hormonlar saçmalamaya başladı.10 senedir yüzünü görmediğim Ada'm rüyama girdi ne alakaysa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…