2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ay bende geçenlerde eski sevgilimi gördüm birlikte yemek yiyorduk.hayır olsun bizim bu aralar hormonlar saçmalamaya başladı.10 senedir yüzünü görmediğim Ada'm rüyama girdi ne alakaysa artık
tamamen sapıtan hormonlar :) hayır ben yine 18lik kız gibi kırım kırım kırıldım ya! ıyyy korkunç :)

ayy deme oyle seyler :)
bu ara ruyalarima giriyo, bizim kizlar dogmus boyle super cirkinler kapkara killi fln hihihihi :)))
Benım kuzenın kızı doğduğunda herkes bırbırıne bakıp yorum yapamıyordu,ya bı de kız fılan dıyorlardı
Şuan unıversıteyı bıtırdı,Sarışın kıvırcık Saçlı yesıl gözlü beyaz tenlı oldu o çırkın Ördek yavrusu
Doğduğunda çırkın olanlar buyuyunce ekstra bı güzel oluyo sankı

Ben alışveriş yapamıyorum sürekli bi korkum var nedense o yüzden 8. Aya kadar bir şey almayı düşünmüyorum psikoloğamı gitsem bu korkudan
Valla benim arkadaşım bırak sekiz ayı 7.5 aylıkken aniden doğurunca gözüm korktu bence 30 haftada herşeyi hazır olmalı ama sen bilirsin tabi :)

Hahahaaa ilahi sen... Ya iyide yazın örgü örmek bir çeşit Çin işkencesi insana ben yazın öremem hiç kıştan kışa örersen örerim zaten dediğim gibi örgüde bende acemiyim basit şeyleri yapabiliyorum. Koca battaniye bu sıcakta elimde hayal bile edemedim bunaltır. O bebekler benimde hoşuma gitti ama dediğim gibi videoda kolay gözüksede çok uğraştığım. Biz arkadaşa keçeden bebekler yaptık 3-4kişinin eli değdi biz ikimiz sürekli yaptık ama her gelen bi denedi. O daha basit ama o bile baya yordu bizi. Bak bu bebekleri yaptık biz.

Daha şiddetlisi çok fena olur ya inşallah artmaz hiçbirimizin ağrısı. Bazen oturuncada giriyor kalkamıyorum desteksiz. Benim bebek en son 175 gr filandı ağırlaşınca hepten yandık desenize. O ciğer geliştirici iğneyi duymuştum erken doğum riski olanlara yapılıyor bildiğim kadarıyla ama bele de iyi geldiğini bilmiyordum. Hadi hakkımızda hayırlısı.

benimki cirkin olursa bana soyleyin diyorum herkese, anneye guzel gelirmis ya yavrusu :))
cirkin mirkin killi milli severiz heralde yaaa :)
evet kucukken cirkin olanlar buyuyunce guzellesir derler hep ama insan iste bi korkuyo hihihi

ay bende geçenlerde eski sevgilimi gördüm birlikte yemek yiyorduk.hayır olsun bizim bu aralar hormonlar saçmalamaya başladı.10 senedir yüzünü görmediğim Ada'm rüyama girdi ne alakaysa artık

ayyy kiz ayni seyi dusunuyordum inan :)
ben de bu gece ruyamda eski sevgilimi gordum, yaa iste ben seni oyle seviom boyle seviom hadi gidelim buralardan fln diyor, tamam hadi gidek diorum, gidiyoruz boyle deniz kenari dalgalar romantik romantik takilioz :))
o sirada aklima gelio "aaaa bidakka ben hamileyim ki,hem de ikiz, öz kocami birakamam ben eve gidiyom" diyorum hihihi
az daha cocuklarimi unutup baska kocaya kaciyodum ruyamda hihihih

Dimi ya bende beğendim uygunsa geldi 70-80 hep fiyatları.

Her sorduğumda bıkmadan cevapta veriyor kadın tutumları güzel ama kızlar için daha çok şey var her yerde olduğu gibi

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-23-15-04-36.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2016-08-23-15-00-06.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2016-08-23-15-06-49.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…