2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok canım çok şükür temiz herşeyi benim doktor aynı zamanda perinatolog ne bulduysa yapıyor valla bizde tamam diyoruz :) 2 li testim temiz çıktı çoğu doktor böyle durumlarda 3 lüyü gerek görmez bizimki illa yaptırıyor. Fazla tetkik göz çıkarmaz diyerek ne varsa yaptırıyoruz bizde :)

Kaynanalara bak ya biz ne yapacağız kız annesi olarak bende kaynamasını mı yolayım ne yapayım. İç güveysi alayım ben en iyisi damadı

Ben gelinciyim. Oğlum sevmediğim şeyler yaptığı zaman geline şikayet edeceğim onu. Benden ziyade kayınpederden çok şanslı olacak bizim gelin. Kız delisi zaten. Oğlanın canına okur karısını üzse. Sen bize ver kızı. Çok eğlenir bizlen. :))

benim içimde çok fena bir kaynana varmış bugün kerem ismine karar verdiğimde ki kahkaha atarken farkettim içimde ki kötü kaynanayı

benim içimde çok fena bir kaynana varmış bugün kerem ismine karar verdiğimde ki kahkaha atarken farkettim içimde ki kötü kaynanayı

O gelin yolum yolum yolmasın seni Aslı. Kaynanalık yok. Yazık kızlarımıza.
Hem belki eşinin ismi de Aslı olur.

ya doktor bulana kadar 300 350 gidiyor paraciklar :))))
hadi bunu da deniym derken, donup dolasip eski doktoruma geliyorum, verdigim extra muayene ucretleri ve bozulan moralim yanima kar kaliyor..

Temkinli doktor. Ben bu gittiğim iki doktoru da aynı sebepten seviyorum. Dayıyorlar tahlili, tetkiki gözden kaçan bir şey olmasın diye.

Detaylıya perinatoloğa gideceğim pazartesi ben de. Normalde bunlar da detaylı gibi inceleyerek bakıyor ama yine gerek gördüler. Detaylı yaptırmayın, gerek yok diyen doktorları düşününce. :/

Vereyim diyecektim ama dedim kız tarafı çok gönüllü demesinler. Sende şimartacaklar oğlanı filan diyince korktum

ya doktor bulana kadar 300 350 gidiyor paraciklar :))))
hadi bunu da deniym derken, donup dolasip eski doktoruma geliyorum, verdigim extra muayene ucretleri ve bozulan moralim yanima kar kaliyor..
Evet haklısın daha iyisini bulayım derken daha beterleri de çıkabiliyor karşına ben memnunum doktorumdan da öncekini uzak diye değiştirdim şimdiki de iyi ama ne tahlil istiyor ne kilo tansiyon kontrolü yapıyor o takıldı aklıma ama ultrason da baya inceliyor acaba her doktorun yöntemimi farklı anlamadım ki??

evet hepsi farkli, kimisi her tetkiki istiyor, pofff nie istedi ki gereksiz yere diyoruz.. kimisi rahat oluyor, niye tetkik istemedi diyoruz.. belki de sorun biz hastalardadir :))

Kizlar doktor olarak anadolu yakasinda FERIHA uygur u tavsiye ediyorum. Annem gibi davraniyor agzina geleni de söylüyor seni dinleyip guzelce hem bilimsel hem halksal aciklamasini da yapiyor :) boyle plesentanin lavanta yaglarina sarıldığı dogumlari komik buluyor ama normal dogumu destekliyor. Ne yapip ne yapamicagni en basindan konuşuyor. 1 saat muayene sürüyor. Muayene ucreti 250 tl

Aa canim hosgeldin:)) hehehe yemek varsa sevinirim yedir benn yerim

Ay cok yoruldum bugun ne yapiorsunuz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…