2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım etkilediğim için üzgünüm Allahın izniyle bişey olmaz herkesin hikayesi farklı ama için rahat etsin başka bir doktora daha git, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Ahlascım çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekrar bir can nasip eder üzülme

Evet saglıklı olsun zayıf da olsa kısa da olsa büyüyecek bi şekilde haklısın.bi arkadaşım var sürekli " benimki çok hareketli benimki çok iyiymiş kilosu ,gelişimi öndeymiş, seninki kaç" vs vs insanın moralini bozabiliyor bazı insanlar ama karar verdim takılmıcam öyle şeylere

ben yuzunu net bir şekilde gördüm. doktor herşeyini gösterdi. kaburgasını omurgasını kalbini ellerini parmaklarını burnunu büyümüştü artık herşeyi daha net görünüyordu. detaylı randevum çarşamba günü henüz yaptırmadım

Canım daha önce de söylemiştim ya doktor Ruşen Aytaç'ı bi dene bence çok sakin bi adam o da profesör ilgili biri çok hastası olsa bile çok güzel ilgileniyor hiç acele etmiyor aylık bi kere 350 veriyorsun istediğin kadar da gidiyorsun

canım etkilediğim için üzgünüm Allahın izniyle bişey olmaz herkesin hikayesi farklı ama için rahat etsin başka bir doktora daha git, Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
İnsan hep kendinden daha kötüsünü düşünüp teselli olmaya çalışıyor bu durumlarda.. benim de çok çok yakınım 37.haftasında kaybetti malesef kan pıhtılaşması olduğunu sonradan öğrendik. o da hep " ya kucağıma alıp kokusunu sesini duysaydım " diye düşünerek teselli oldu gerçekten zor ama cennette bir melek seni bekleyecek bu dünya geçici ama sen orda sonsuzlukta onunla beraber olacaksın inş

canim bayan olsun belki daha tatli dilli olur dedim, liv hospitaldaki sevtap hamdemirin muayenehanesine gittim..
ruşen aytaç i da soyliym esime, bi de onu deneyelim.. artik karar verip sonuna kadar ayni dr ile gitmek lazim..

:)))))
sabah kalkinca baktim daha acilmamisti yasagim, anca girebildim :)
cok kizdim cok icim dolu ama, uzatmicam ben de..
yazcam napiym, özlemisim hepinizi :)

Oscar dedin mi di kilo dedin midi orda durcan bacım. Benden başkasına gitmez normalde de kilomu açıklayamıyom utancıma vekaleten veriverirsin artık :)
Şampiyon belli ikinci kim ?

Sen hariç sıralama yapicam ve ikinciden baslicaz şekerim merak etme

I ikizcan2016 kuzum hiç korkma. Dün doktora gittim ben de. Bebek aşağıda, plasentası da önde erken doğum riski var dedi.
Bugün eski doktoruma gittim netlemek için. Plasenta previa dedi. Plasenta rahim ağzındaymış ama tam kapatmamış. Bebeğin başı da onun üzerinde.

Plasenta previa'lı bebeklerin gelişimi bu yüzden daha hızlı olurmuş zaten. Eski doktorum normalde 28'e kadar söylemem, yer değiştirme ihtimali çok yüksek olduğu için, annenin psikolojisi bozulmasın diye dedi. Zaten bu durumda plasenta bebek kadar olduğu için usg'de önde olmasından dolayı iyi görüntü alınamıyormuş. O kafasında kist dediği şeyi benzetmiş olabilir bu yüzden.

Yatmaya devam anlayacağın. Üzme kendini sakın. Bu durumda olup 40 haftalık doğuran anneler var.

Ay 2 kere yazmışım

Bu arada ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı arkadaşlar, bizim burda perinatolog yok radyoloji uzmanı yapıyormuş yaptırsam mı sizce
Bi şekilde yaptır kim yapıosa artik. Detaylida organların gelişiminde anomali var mı yok mu bakılıo önemli!!

Yavrum cihan nasıl bi gelecek bekliyor cocuumu!!! Sen ilk sevgilisini yolma da lisede :))))

Eylül 8 benim detaylı tarihim.bence yaptırmalısin. Gelişiminde bi sıkıntı varsa en azından doğum sonrası mudahele için hazırlık yapmak gerekebilir

o Nasıl bir doktormuş ki öyle.sen hiç canını sıkma benim de ablamın oğlunda kist çıkmıştı ilk doğduğunda bir kaç ay sonra geçti kayboldu

ya ilk gidiyorum ya bu kadina, belki korkutursam hep bana gelir mi dedi napti.. doktorlari anlamak da bi mesele artik..

Yavrum cihan nasıl bi gelecek bekliyor cocuumu!!! Sen ilk sevgilisini yolma da lisede :))))

Baba tarafına çekerse sevgilisi falan olmaz bunun. İlk gözünü açtığı kızla evlenir. Baba tarafı komple öyle. Yoluk anasına benzemesin dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…