- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Biraz yürüdüm geldim yoruldum hemen ya azda yürüdüm ama. Benim bu bir iki gündür karnım özellikle akşam yemeğinde çok şişiyor sanki içi geriliyor ve kocaman oluyor tuhaf bir şekilde artık iyice büyüyor bebekler yandık biz şimdiden böyleyse son zamanlar beni çok korkutuyor.
Bu arada kızıma yeni ciciler yapıyorum bitince paylaşacaktım ama bitmesi zaman alacak dayanamam o kadar alt açma minderi kirli torbası birde organizer dikeceğim inşallah. Nette bir takım buldum örnek olarak aynısı olmayacak deseni filan farklı olacak ben üzerine nakış yapiyorum biraz zaman alacak o yüzden. Örneğim şöyle birşey
Canım hiç moralını bozma gecen gece agrı için acıle gıttım,oradaki Dr kalbınde ve bağırsakta Parıltı var dedı eve geldım eşim burda degıldı Butun gece agladım,ertesı gun kendı Dr umu aradım duyduklarını unut bunlar subjektıf bulgular sen nıfty yaptırdın dedikizlar kendi doktorumdan memnun degildim, arastirdim dün baska dr gittim.. prof fln guya :)
kadin butun moralimi bozdu, tuvalete gidemiyorum korkudan..
ters donmusler kafalari assagida dogum pozisyonuna girmisler dedi, yatarsam geri yerlerine gelirlermis.. e ben 4 aydir yatiyorum zaten bulantidan dedim, kem kum etti..
birinin beyninde kist goruyorum dedi, ama nifty yaptirdigin icin bunu gormezden gelicem dedi!! bana niye soyluyosun ki acaba??
ne moral kaldi ne heves, mal gibi yatiyorum
Canım hiç moralını bozma gecen gece agrı için acıle gıttım,oradaki Dr kalbınde ve bağırsakta Parıltı var dedı eve geldım eşim burda degıldı Butun gece agladım,ertesı gun kendı Dr umu aradım duyduklarını unut bunlar subjektıf bulgular sen nıfty yaptırdın dedi
Acıldekı Dr ada nıfty ı soyledıgımde büyük ıhtımal bışey çıkmaz zaten bızım gorduklerımızınde %70 doğruluğu var ama gördüğümü de söylemem Lazım dıyo
Evet benım Dr un dedıgı gıbı duyduğunu unut olamıyo maalesef ama netten araştırıp canımı daha da sıkmayı kestım,sende benım gıbı Bu konuda bışey olunca çok etkılenıyosun haklıyızda yıllarca çabaladık.Kafanı bışeyle dağıt olurmu yanı alışverışe devam yattığın yerden :))
bende de vardı bu, hatta ilk yaşadığım kanama sanırım plasentanın aşağıda olmasından kaynaklıymış. okudum da çok, doktorum da dedi aynısını. illeki biliyosundur ama yine de diyeyim, bol bol ayaklarını yukarıya kaldırarak yat canım. yorunma sakın. çok şükür benim son kontrolde plasenta yukarı çıkmıştı. yine inmeyeceği garantisi yok tabi, bebek kilo aldıkça plasentayı yukarıya çekiyormuş. inşallah bi sonraki kontrolünde alırsın risk geçmiş haberini.
insallah canim ya, senin dedigin sevtapa gittim, aslinda tatli bir kadin ama cok cok kalabalikti, randevulu gittigim halde baya bekledim.. aksam aksam yorgunluguna mi geldim anlamadim..
detaylida cikar zaten haftaya bakalim..
Ben erkek kadın dogumcuları daha bı tercıh edıyorum,çünkü nekadar okusalarda bızım yaşadıklarımızı vücudumuzu tam bılemedıklerınden daha bı anlayışlı oluyorlar sankımemorial daki miydi yesim gurel?
olabilir aslinda bana da yakin memorial..
evet benim kardesimin adi göktürk, yurtdisinda soyleyemiyorlar diye sinir oluyor.. is icin gidip geliyor, deli oluyor her geldiginde :))
Yandı gelin. Mahkemeye verip ismini de değiştirtirsin sen kızın bu gidişle. :)))[/QUOTEayyyy bilmiyorum gelini seversem belki değişir düşüncelerim.oğlumu üzmesin de
Kalpde Parıltıyı kalp hastalığı olarak görmüyorlar kı anomali belırtısı olabılecegını düşündürüyor onlara,kalp odacıklarına yada atımda bışey olduğunda ıstıyolar ekoyu ama kimi Dr da ne bulsa yapıyo :))Evet bana da ilk doktor bu haftaya kadar bebeğin çıkması lazımdı yukarıya yüzde elli ihtimal veriyorum o yüzden deyince panik oldum. Eski doktorum da erken daha serviksi kapatmamış, çıkar bu. Erkek bebeklerde çok sık karşılaştığım bir durum. Fetal ağırlıkları kız bebeğe göre bi' tık fazla olur normalde de zaten dedi.
Fetal eko niye çekildi canım? Kalpte pirilti falan mı gördüler?
Evet caanım yokum sanırım tam olarak hangi bilgiler lazım olan???Evet canim altin kural ekmek ve seker minimum yoksa istedigin kadar et balik sebze ye sorun yok. Ama ekmek pirinc meyve sınırlı yemek gerek ve kizartma.
Sen listede yoksun galiba bana bilgilerini atsana mesajla ekliyeyim.
Canim benim sac boyasi kimyasal maddeler iceriyor sac derisindende emiliyor ve kana karisiyor bebege gidiyor benimde beyazlarim var iki hamileligimdede boyatmadim emzirirken bile boyatmiyorum o zamanda sute geciyor.benim icim rahat etmiyor dogal kimyasal katkisi olmayan boya bulursan boyat fazlada bekletmezsin sacindaKızlar gebelikte saç boyatma sıkıntılı değil deniyor baya araştırdım. Doktorumda bir şey olmaz kesinleşmiş bir şey yok senin psikolojin çok önemli bir şey olmaz dedi.
Saçımda beyazlar var ırsi ve 14 yıldır hep çıkıyor 12 yaşımdan beri.Git gide artıyor. Saçım sarı balyajlı gibiydi. Saçımı boyatmak istiyorum ama emin olamıyorumcidden kötü hissediyorum artık ne yapsam ki
Kızlar gebelikte saç boyatma sıkıntılı değil deniyor baya araştırdım. Doktorumda bir şey olmaz kesinleşmiş bir şey yok senin psikolojin çok önemli bir şey olmaz dedi.
Saçımda beyazlar var ırsi ve 14 yıldır hep çıkıyor 12 yaşımdan beri.Git gide artıyor. Saçım sarı balyajlı gibiydi. Saçımı boyatmak istiyorum ama emin olamıyorumcidden kötü hissediyorum artık ne yapsam ki
O ara gliyor sinir oluyor bizim bebisler psikopata baglar :) o yuzden her acidan dusnuyoruz tek olsam neyse birde kizimi ikna etme lazim :)
Can'ım ben doktoruma sormuştum.inoa ile boyatabilirsin dedi.ben 14 haftalık hamileyken boyattım.bişgin olsunKızlar gebelikte saç boyatma sıkıntılı değil deniyor baya araştırdım. Doktorumda bir şey olmaz kesinleşmiş bir şey yok senin psikolojin çok önemli bir şey olmaz dedi.
rimel ya da kalem le boyayabilirsin diplerinden istersen. ben de bakır renkliydim , çingene gibi dolaşıyorum şimdi
Can'ım ben doktoruma sormuştum.inoa ile boyatabilirsin dedi.ben 14 haftalık hamileyken boyattım.bişgin olsun
Canim benim sac boyasi kimyasal maddeler iceriyor sac derisindende emiliyor ve kana karisiyor bebege gidiyor benimde beyazlarim var iki hamileligimdede boyatmadim emzirirken bile boyatmiyorum o zamanda sute geciyor.benim icim rahat etmiyor dogal kimyasal katkisi olmayan boya bulursan boyat fazlada bekletmezsin sacinda
Kızlar gebelikte saç boyatma sıkıntılı değil deniyor baya araştırdım. Doktorumda bir şey olmaz kesinleşmiş bir şey yok senin psikolojin çok önemli bir şey olmaz dedi.
Ben erkek kadın dogumcuları daha bı tercıh edıyorum,çünkü nekadar okusalarda bızım yaşadıklarımızı vücudumuzu tam bılemedıklerınden daha bı anlayışlı oluyorlar sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?