2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

çok çok guzel :))) e becerikli hatunun hali baska oluyor canim :) benim de yatarak yapabilecegim biseyler bulmam lazim, doguma kadar paso yatış gibi duruyor..

Canım hiç moralını bozma gecen gece agrı için acıle gıttım,oradaki Dr kalbınde ve bağırsakta Parıltı var dedı eve geldım eşim burda degıldı Butun gece agladım,ertesı gun kendı Dr umu aradım duyduklarını unut bunlar subjektıf bulgular sen nıfty yaptırdın dedi
Acıldekı Dr ada nıfty ı soyledıgımde büyük ıhtımal bışey çıkmaz zaten bızım gorduklerımızınde %70 doğruluğu var ama gördüğümü de söylemem Lazım dıyo
Evet benım Dr un dedıgı gıbı duyduğunu unut olamıyo maalesef ama netten araştırıp canımı daha da sıkmayı kestım,sende benım gıbı Bu konuda bışey olunca çok etkılenıyosun haklıyızda yıllarca çabaladık.Kafanı bışeyle dağıt olurmu yanı alışverışe devam yattığın yerden :))

canim yani simdi nifty miz negatif cikti diye, kalbinde beyninde bisey yok mu demek? nifty genetik hastaliklara bakiyor, organ hasari vermez ki.. ondan kafam karisti.. ya da o beynindeki kist dedigi sey trizomiye bagli bi bulgu da, o zaten negatif mi demek istedi?
evet bak onu iyi hatirlattin, 2 gundur bisey almadim, dur bakiym yeni neler cikmis :)))

Evet, kanama yapıyormuş dr'um da söyledi. Zaten sürekli bacağımı bir yerlere atmadan yatamayan bi' tipim. Şimdi dikiyorum. :/ Geri gitmezse daha amuda kalkarım artık.

insallah canim ya, senin dedigin sevtapa gittim, aslinda tatli bir kadin ama cok cok kalabalikti, randevulu gittigim halde baya bekledim.. aksam aksam yorgunluguna mi geldim anlamadim..
detaylida cikar zaten haftaya bakalim..

Canım o hep öyle ya çok kalabalık hele akşam saatlerinde.
Öğlen gitmştim ben bir ara 12-1 gibi kimse yoktu:):)

memorial daki miydi yesim gurel?
olabilir aslinda bana da yakin memorial..
Ben erkek kadın dogumcuları daha bı tercıh edıyorum,çünkü nekadar okusalarda bızım yaşadıklarımızı vücudumuzu tam bılemedıklerınden daha bı anlayışlı oluyorlar sankı

evet benim kardesimin adi göktürk, yurtdisinda soyleyemiyorlar diye sinir oluyor.. is icin gidip geliyor, deli oluyor her geldiginde :))

O ara gliyor sinir oluyor bizim bebisler psikopata baglar :) o yuzden her acidan dusnuyoruz tek olsam neyse birde kizimi ikna etme lazim :)

Kızlar gebelikte saç boyatma sıkıntılı değil deniyor baya araştırdım. Doktorumda bir şey olmaz kesinleşmiş bir şey yok senin psikolojin çok önemli bir şey olmaz dedi.

Saçımda beyazlar var ırsi ve 14 yıldır hep çıkıyor 12 yaşımdan beri.Git gide artıyor. Saçım sarı balyajlı gibiydi. Saçımı boyatmak istiyorum ama emin olamıyorum cidden kötü hissediyorum artık ne yapsam ki

Kalpde Parıltıyı kalp hastalığı olarak görmüyorlar kı anomali belırtısı olabılecegını düşündürüyor onlara,kalp odacıklarına yada atımda bışey olduğunda ıstıyolar ekoyu ama kimi Dr da ne bulsa yapıyo :))

Evet canim altin kural ekmek ve seker minimum yoksa istedigin kadar et balik sebze ye sorun yok. Ama ekmek pirinc meyve sınırlı yemek gerek ve kizartma.

Sen listede yoksun galiba bana bilgilerini atsana mesajla ekliyeyim.
Evet caanım yokum sanırım tam olarak hangi bilgiler lazım olan???

Canim benim sac boyasi kimyasal maddeler iceriyor sac derisindende emiliyor ve kana karisiyor bebege gidiyor benimde beyazlarim var iki hamileligimdede boyatmadim emzirirken bile boyatmiyorum o zamanda sute geciyor.benim icim rahat etmiyor dogal kimyasal katkisi olmayan boya bulursan boyat fazlada bekletmezsin sacinda

rimel ya da kalem le boyayabilirsin diplerinden istersen. ben de bakır renkliydim , çingene gibi dolaşıyorum şimdi

Can'ım ben doktoruma sormuştum.inoa ile boyatabilirsin dedi.ben 14 haftalık hamileyken boyattım.bişgin olsun

rimel ya da kalem le boyayabilirsin diplerinden istersen. ben de bakır renkliydim , çingene gibi dolaşıyorum şimdi

Amerikalıların araştırmalarına göre boyatılabilir kimyasal olsa da kana geçmiyor demişler ki makyajda yapıyoruz.
Doktorumda sorun olmaz deyince bilemedim 3 ayında atlattık yinede. Bilemiyorum psikolojim bozuldu. Kuzenim boyamıştı sorun olmadı ama ne yapsam ki.

Kuaförde bitkisel kullanıyorum hep diyor annemde olmaz bişey ben boyamıştım diyor ama bilmiyorum

saç diplerim bembeyaz

Can'ım ben doktoruma sormuştum.inoa ile boyatabilirsin dedi.ben 14 haftalık hamileyken boyattım.bişgin olsun

Kuaför bitkisel boya kullanıyorum dedi bir sorayım yarın.kır beyaz dolanıyorum

Kana nasıl karışıyor ki?
Kimyasal içeriyor ama kana karışmıyor tedbir amaçlı deniyor ve çok bekletmemek gerekmiş sanırım. Bilmiyorum psikolojim bozuluyor kendime güvenim kalmadı

saç boyasindaki kimyasal, saç derisini gecicek, kilcallardan kana karisacak, kanda bobrekten suzulecek, temiz kanin icinde kimyasal kalacak, o da plasentadaki engeli gecip bebege ulasacak.....
astronomik ihtimaller bunlar.. yine de nolur nolmaz diye ilk 3 ay yaptirmayin deniyor..
walla benim roflelerimin altinda koyu koyu cikti igrenc duruyor, ama bulantim gecmedigi icin gidip yaptiramiyorum..
kimse gormuyor diye cok da takmiyorum..
bulantim bitse giderim hic durmam, gecen 2dk kaşımı aldirmaya gittim, bayilacaktim yigildim yere.. boyaya gitsem sedyeyle cikarim heralde :))
diyorum gidiym boyayi sursun, eve boyali geliym, vakti dolunca yikarim :)
ama dedigim gibi, hicbiyere cikamadigim icin gerek de yok o kadar zahmete..

Ben erkek kadın dogumcuları daha bı tercıh edıyorum,çünkü nekadar okusalarda bızım yaşadıklarımızı vücudumuzu tam bılemedıklerınden daha bı anlayışlı oluyorlar sankı

benimki de erkek..
erkek dr lar genelde daha basarili evet ama iste.. kadin daha bi halden anlar gibi gelmisti bana, oyle degilmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…