2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kerem i ben de çok severim. Ben oyumu Kerem'den yana kullanıyorum.

bende de vardı bu, hatta ilk yaşadığım kanama sanırım plasentanın aşağıda olmasından kaynaklıymış. okudum da çok, doktorum da dedi aynısını. illeki biliyosundur ama yine de diyeyim, bol bol ayaklarını yukarıya kaldırarak yat canım. yorunma sakın. çok şükür benim son kontrolde plasenta yukarı çıkmıştı. yine inmeyeceği garantisi yok tabi, bebek kilo aldıkça plasentayı yukarıya çekiyormuş. inşallah bi sonraki kontrolünde alırsın risk geçmiş haberini.

Kizlar masallah sizin bebeklere. Benim oğlan büyümüyor mu ki yaa :/
Hic böyle seyleri kafama takmazdim ama sizin yazdiginiz kilolari gordukce benimki minik gelmeye basladi.
20+1 de yaptirdik kontrolu , simdi baktim 350gr.yaziyor .

canim benim 58.9 oldu. +500

Canım öncelikle sıkma canını nur_84 ün dediği gibi sonradan geçen bişeydir belki. Başka doktora gitmekte fayda var. Kimi doktorlar insanı telaşlandırmaya bayılıyo.

Kızlar benim de bugün randevum vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktorum. Bugün 18+1 deyiz. Kilo 270 gr boy 22.5 cm olmus. Benim bebek uzun boylu zayıf olacak anlaşılan. Kiloya boya çok takılmıyorum ben. Genetik faktörler de var. Sağlıklı olsunlar da önemli değil.
İsimler konuşulmuş bugün ben de sorayım. En başından beri Ali Deniz koymak istiyorum ama eşim Deniz i kabul etmiyor bir türlü. Ali nin yanına ne önerirsiniz kızlar?

Biraz yürüdüm geldim yoruldum hemen ya azda yürüdüm ama. Benim bu bir iki gündür karnım özellikle akşam yemeğinde çok şişiyor sanki içi geriliyor ve kocaman oluyor tuhaf bir şekilde artık iyice büyüyor bebekler yandık biz şimdiden böyleyse son zamanlar beni çok korkutuyor.
Bu arada kızıma yeni ciciler yapıyorum bitince paylaşacaktım ama bitmesi zaman alacak dayanamam o kadar alt açma minderi kirli torbası birde organizer dikeceğim inşallah. Nette bir takım buldum örnek olarak aynısı olmayacak deseni filan farklı olacak ben üzerine nakış yapiyorum biraz zaman alacak o yüzden. Örneğim şöyle birşey

Kist gorup nasıl gormezden geliyor ki anlamadim insanin kafasini bulandırıyorlar..

Arya da güzelmiş tatlım hayıurlısı olsun bakalım yurtdışında o sıkıntı var birde avusturyalılar nasıl der telafuz edebilirmi diye dimi :)
evet cnm bizde o SIKINTI VAR miray ve arya da sorun yok da Gökçe sorunc

arya yabancı ismi zaten, türk ismi degil ki :)
game of thrones cular bilir :)
ben de birini sansa koycam, birini de cersei :))
Arya da sorun yok Gökce de sorun var :)

Ali Deniz güzel bence ama eşin Denizi kız ismi görüyor sanırım.

Mustafa Ali ya da Ali Ömer koyardım ben klasik olacaksa.

Aslında Ali adını sevdiğim için sadece Ali koyardım. İki isim sıkıntı oluyor aslında, biz anlaşabilseydik sadece tek isim isterdim

I ikizcan2016 canım kafana takma hiç,hiç stres yapma.
İnşallah bişeyi yoktur bebişlerin :)

insallah canim ya, senin dedigin sevtapa gittim, aslinda tatli bir kadin ama cok cok kalabalikti, randevulu gittigim halde baya bekledim.. aksam aksam yorgunluguna mi geldim anlamadim..
detaylida cikar zaten haftaya bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…