2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim isim degiscek sanirim canim kizim miray demisti bastan simdi Gökçe diyor diziden duymus normalde de hic izlemez takti ona iste yabancı lar nasil soyler bikmiyorum bi kac tane avusturyali ya soyleymem lazim bende Arya istiyorum :)
Arya da güzelmiş tatlım hayıurlısı olsun bakalım yurtdışında o sıkıntı var birde avusturyalılar nasıl der telafuz edebilirmi diye dimi :)

Benim de plesantam rahim ağzına yakın konumdaydı "alt segmente uzanıyor" cinsinden, doktorum bizi zora sokacak bi plesanta değil yukarı çıkar bu demişti. Nitekim bugün 20 haftalığım ve detaylı ultrasonumla fetal ekom vardı, çok şükür plesanta yukarı çıkmış bile. Eski doktoruna katılıyorum bende erken doğum riski demek için en azından 28.haftaya kadar yukarı çıkması beklenir. İnş sizinkiler de çıkar canım.

Bu arada benim bebiş 365 gramcık çıktı, senin Cihan'dan sonra bizimki acından ölmüş sandım :) doktor kilosu normal ne güzel işte manken gibi kızın olcak diyerek beni teselliye çalıştı :)

sen de mi gittin dün :)
icimi rahatlatiym derken, bugun erken dogurcam diye korkudan tuvalete bile kalkmadim, altima yapcam simdi :))
hic kalkma dedi ne biliym, kendi doktorumla randevum haftaya, baska dr gittim de boyle dedi fln demek istemiyorum, beklicem o yuzden :)
gelisimleri guzel gidiyor aslinda, hatta 4-5 gun onde gidiyorlar.. bende de o plasenta previa var belki de..
"burda bi kist var ama ignore ediyorummmm"
o ne demekmis dedi esim de cikinca :)))

AA bende bir zamanlar o tarafta oturuyordum. Şimdi Ankaradayım.

Benim güncel kilom bugün doktor itibarıyla 65.5

yaptırdım ben canım ama 2-3 lü tarama yaptırmamışdık biz. artık resimler öyle zaten sadece kafa tatlım sığmiyolar çünki resime :))
yarın kontrolümüz var yine sizleride haberdar ederim

Evet, ben hareketlerini direkt vajina içinde baskı şeklinde hissettiğim için korkup gittim dün. 16. haftada da aynı doktor, plasenta başının üzerinde görüntü alamam yüzünden deyip üzerinde durmamisti. Dün beni panikletince hanımefendi. Bugün eski doktoruma gittim. O rahatlattı sağolsun yukarı çıkar, erken henüz diye.

Ben de şehir dışındaydım. Ağrım olunca dr'a gittim böyle böyle söyledi diye şey ettim eski dr'uma. Usg'den anlıyorsan plasentanın yeri gözüküyor zaten. Karıncalı karaciğer gibi bir görüntü.

Tutma tuvaletini mesanen zorlanır git ama yukarı çıksınlar diye ayaklarını dikip yat sürekli. Hiç içini bozma. Kadın dr'lar daha panikli biraz.

Eki Görüntüle 1876247 Kızlar doktor kontrolünden geldim şimdi.benim oğlan 400 gr olmuş 25 cm de boyu var. Midesi idrar kesesi kalbi hepsi olması gereken yerdeymiş. Suyu falan gayet iyi. Öyle işte :)
uiiii maşallah ne kadar tatlı görünüyor canım Allah tamanına erdirsinn sağlıcakla al kucağına

Benim isim degiscek sanirim canim kizim miray demisti bastan simdi Gökçe diyor diziden duymus normalde de hic izlemez takti ona iste yabancı lar nasil soyler bikmiyorum bi kac tane avusturyali ya soyleymem lazim bende Arya istiyorum :)
Gökçe benimde aklımdaki isimlerden biri. Bence çok güzel hangi dizide varmış ki

canim bayan olsun belki daha tatli dilli olur dedim, liv hospitaldaki sevtap hamdemirin muayenehanesine gittim..
ruşen aytaç i da soyliym esime, bi de onu deneyelim.. artik karar verip sonuna kadar ayni dr ile gitmek lazim..
İnsan tatlı dilli samimi ilgili pozitif bi doktor istiyor tabiki bayan olsun dersen instagramda takip ettiğim Yeşim Gürel ve şükran çakmak var tüm hastaları çok memnun baya da Güler yüzlü görünüyorlar onlara da bi bak istersen

hahaha :))) bilmemmii yine deli gibi bekliyoruz yeni sezonu. öyle diyorsun ama Arya ismini cocuguna koyan cok bu ara moda oldu

evet yaaa hic anlam veremiyorum, kulaga hos geliyor diye her duyduklarini koyuyorlar :)
sorma nisanda degil yazin baslicakmis yeni sezon, neyse yaza kadar bizim bebekler buyur, uykulari duzelir, rahat rahat izleriz insallah :))

Allahım bu doktorlar diplomayı alıyor ama yetmiyor demekti iyi doktor olmaya. Bence sen onu da değiştir canım. Bende bir doktor daha deneyeceğim yeni bir yer var aklımda bir dahakine ona gideceğim inşallah. Akşam karar verdik bizde eşimle.

memorial daki miydi yesim gurel?
olabilir aslinda bana da yakin memorial..

Evet bana da ilk doktor bu haftaya kadar bebeğin çıkması lazımdı yukarıya yüzde elli ihtimal veriyorum o yüzden deyince panik oldum. Eski doktorum da erken daha serviksi kapatmamış, çıkar bu. Erkek bebeklerde çok sık karşılaştığım bir durum. Fetal ağırlıkları kız bebeğe göre bi' tık fazla olur normalde de zaten dedi.

Fetal eko niye çekildi canım? Kalpte pirilti falan mı gördüler?

Kaynanalara bak ya biz ne yapacağız kız annesi olarak bende kaynamasını mı yolayım ne yapayım. İç güveysi alayım ben en iyisi damadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…