Arya da güzelmiş tatlım hayıurlısı olsun bakalım yurtdışında o sıkıntı var birde avusturyalılar nasıl der telafuz edebilirmi diye dimi :)Benim isim degiscek sanirim canim kizim miray demisti bastan simdi Gökçe diyor diziden duymus normalde de hic izlemez takti ona iste yabancı lar nasil soyler bikmiyorum bi kac tane avusturyali ya soyleymem lazim bende Arya istiyorum :)
Benim de plesantam rahim ağzına yakın konumdaydı "alt segmente uzanıyor" cinsinden, doktorum bizi zora sokacak bi plesanta değil yukarı çıkar bu demişti. Nitekim bugün 20 haftalığım ve detaylı ultrasonumla fetal ekom vardı, çok şükür plesanta yukarı çıkmış bile. Eski doktoruna katılıyorum bende erken doğum riski demek için en azından 28.haftaya kadar yukarı çıkması beklenir. İnş sizinkiler de çıkar canım.I ikizcan2016 kuzum hiç korkma. Dün doktora gittim ben de. Bebek aşağıda, plasentası da önde erken doğum riski var dedi.
Bugün eski doktoruma gittim netlemek için. Plasenta previa dedi. Plasenta rahim ağzındaymış ama tam kapatmamış. Bebeğin başı da onun üzerinde.
Plasenta previa'lı bebeklerin gelişimi bu yüzden daha hızlı olurmuş zaten. Eski doktorum normalde 28'e kadar söylemem, yer değiştirme ihtimali çok yüksek olduğu için, annenin psikolojisi bozulmasın diye dedi. Zaten bu durumda plasenta bebek kadar olduğu için usg'de önde olmasından dolayı iyi görüntü alınamıyormuş. O kafasında kist dediği şeyi benzetmiş olabilir bu yüzden.
Yatmaya devam anlayacağın. Üzme kendini sakın. Bu durumda olup 40 haftalık doğuran anneler var.
I ikizcan2016 kuzum hiç korkma. Dün doktora gittim ben de. Bebek aşağıda, plasentası da önde erken doğum riski var dedi.
Bugün eski doktoruma gittim netlemek için. Plasenta previa dedi. Plasenta rahim ağzındaymış ama tam kapatmamış. Bebeğin başı da onun üzerinde.
Plasenta previa'lı bebeklerin gelişimi bu yüzden daha hızlı olurmuş zaten. Eski doktorum normalde 28'e kadar söylemem, yer değiştirme ihtimali çok yüksek olduğu için, annenin psikolojisi bozulmasın diye dedi. Zaten bu durumda plasenta bebek kadar olduğu için usg'de önde olmasından dolayı iyi görüntü alınamıyormuş. O kafasında kist dediği şeyi benzetmiş olabilir bu yüzden.
Yatmaya devam anlayacağın. Üzme kendini sakın. Bu durumda olup 40 haftalık doğuran anneler var.
Arya da güzelmiş tatlım hayıurlısı olsun bakalım yurtdışında o sıkıntı var birde avusturyalılar nasıl der telafuz edebilirmi diye dimi :)
Hanımlar renkli usgleri ne zaman yaptırıyorsunuz ve bildiginiz yer varmı?
Ben 20.haftamdayım bu hafta tatile gidiyorum bayram sonuna kalacak büyük ihtimal geç olurmu sizce?
Ve benim daha belli bi doktorum bile yok çok üzülüyorum hic doktora gitmek içimden gelmiyo, 4. Leventte oturuyorum yakın istikamette bildiğiniz iyi bir doktor varmıdır?
Benim güncel kilom bugün doktor itibarıyla 65.5Yine yeniden
Kızlar bencordeliac kadar laf salatası yapamicam :)))
Ama burdayım ve sınıf başkanlığına devam ediyorum haberiniz olsun.
Kilosunu soylemeyenler var hala!!!!!yarın kara listeyi acikliyorum ak koyun kara koyun ortaya çıksın
Kilo oscarlarini vericem haberiniz olaaaa!!!
yaptırdım ben canım ama 2-3 lü tarama yaptırmamışdık biz. artık resimler öyle zaten sadece kafa tatlım sığmiyolar çünki resime :))Yakın zamanda kontrole gidenler bebişler nasıl özlem giderdinizmi? Ben pek göremedim doktor hızlı baktı birde sadece kafasının resmini verdi. Birde şuan herşey yolunda gittiginden detaylı ultrasonu yaptırmadım. Sizler yaptırdınız mı?
sen de mi gittin dün :)
icimi rahatlatiym derken, bugun erken dogurcam diye korkudan tuvalete bile kalkmadim, altima yapcam simdi :))
hic kalkma dedi ne biliym, kendi doktorumla randevum haftaya, baska dr gittim de boyle dedi fln demek istemiyorum, beklicem o yuzden :)
gelisimleri guzel gidiyor aslinda, hatta 4-5 gun onde gidiyorlar.. bende de o plasenta previa var belki de..
"burda bi kist var ama ignore ediyorummmm"
o ne demekmis dedi esim de cikinca :)))
hahaha :))) bilmemmii yine deli gibi bekliyoruz yeni sezonu. öyle diyorsun ama Arya ismini cocuguna koyan cok bu ara moda olduarya yabancı ismi zaten, türk ismi degil ki :)
game of thrones cular bilir :)
ben de birini sansa koycam, birini de cersei :))
uiiii maşallah ne kadar tatlı görünüyor canım Allah tamanına erdirsinn sağlıcakla al kucağınaEki Görüntüle 1876247 Kızlar doktor kontrolünden geldim şimdi.benim oğlan 400 gr olmuş 25 cm de boyu var. Midesi idrar kesesi kalbi hepsi olması gereken yerdeymiş. Suyu falan gayet iyi. Öyle işte :)
Gökçe benimde aklımdaki isimlerden biri. Bence çok güzel hangi dizide varmış kiBenim isim degiscek sanirim canim kizim miray demisti bastan simdi Gökçe diyor diziden duymus normalde de hic izlemez takti ona iste yabancı lar nasil soyler bikmiyorum bi kac tane avusturyali ya soyleymem lazim bende Arya istiyorum :)
Sağol Canım görüntü vermek istemedi ama baya bi doktor tekme Tokat daldı mecbur açtı yüzünü :)uiiii maşallah ne kadar tatlı görünüyor canım Allah tamanına erdirsinn sağlıcakla al kucağına
İnsan tatlı dilli samimi ilgili pozitif bi doktor istiyor tabiki bayan olsun dersen instagramda takip ettiğim Yeşim Gürel ve şükran çakmak var tüm hastaları çok memnun baya da Güler yüzlü görünüyorlar onlara da bi bak istersencanim bayan olsun belki daha tatli dilli olur dedim, liv hospitaldaki sevtap hamdemirin muayenehanesine gittim..
ruşen aytaç i da soyliym esime, bi de onu deneyelim.. artik karar verip sonuna kadar ayni dr ile gitmek lazim..
hahaha :))) bilmemmii yine deli gibi bekliyoruz yeni sezonu. öyle diyorsun ama Arya ismini cocuguna koyan cok bu ara moda oldu
Aman ikisine de benzemesin arya iyidir genearya yabancı ismi zaten, türk ismi degil ki :)
game of thrones cular bilir :)
ben de birini sansa koycam, birini de cersei :))
kizlar kendi doktorumdan memnun degildim, arastirdim dün baska dr gittim.. prof fln guya :)
kadin butun moralimi bozdu, tuvalete gidemiyorum korkudan..
ters donmusler kafalari assagida dogum pozisyonuna girmisler dedi, yatarsam geri yerlerine gelirlermis.. e ben 4 aydir yatiyorum zaten bulantidan dedim, kem kum etti..
birinin beyninde kist goruyorum dedi, ama nifty yaptirdigin icin bunu gormezden gelicem dedi!! bana niye soyluyosun ki acaba??
ne moral kaldi ne heves, mal gibi yatiyorum
memorial daki miydi yesim gurel?İnsan tatlı dilli samimi ilgili pozitif bi doktor istiyor tabiki bayan olsun dersen instagramda takip ettiğim Yeşim Gürel ve şükran çakmak var tüm hastaları çok memnun baya da Güler yüzlü görünüyorlar onlara da bi bak istersen
Benim de plesantam rahim ağzına yakın konumdaydı "alt segmente uzanıyor" cinsinden, doktorum bizi zora sokacak bi plesanta değil yukarı çıkar bu demişti. Nitekim bugün 20 haftalığım ve detaylı ultrasonumla fetal ekom vardı, çok şükür plesanta yukarı çıkmış bile. Eski doktoruna katılıyorum bende erken doğum riski demek için en azından 28.haftaya kadar yukarı çıkması beklenir. İnş sizinkiler de çıkar canım.
Bu arada benim bebiş 365 gramcık çıktı, senin Cihan'dan sonra bizimki acından ölmüş sandım :) doktor kilosu normal ne güzel işte manken gibi kızın olcak diyerek beni teselliye çalıştı :)
I ikizcan2016 oooo hanımefendi en sona kalmış ama nihayet gelmiş. Hoşgeldin bebeğim. Bu saatten sonra bebeklerle alakalı yazacak yer bulmak, yeniden doktor bulmak gibi olur. Yaz o yüzden valla.
Yoksa ben de sevmiyorum bu karıları bakma. ekran karşısında çekirdek çitliyom kavga çıksın da izleyelim diye.
@asli2434 Laaaayn!!!! Şimdiden kaynana havasına mı girdin zındık. Gebertirin. Gelinlere müdahale yok.
Ben tam bi' salon hanımefendisi kaynana olucam. Hiç uğraşamam valla gelinle alsın oğlanı tepe tepe kullansın. Ağzına mıçsın.Gelin dediğin az çirkef olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?