2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Harıka gözüküyor çok becerıklısın,annemde aynı modelın bebek pıkesını yapmıştı :)

Ben de ilk önce burada bdv'de okumuştum bi' anne sormustu. Kalpte parlaklık olunca parıltı olan annelerin hemen hepsi fetal kalp usg'si yaptırmıştı. O usg'de de çıkabiliyormuş o parlaklık. Herhalde önlem amaçlı yapıyorlar dediğin gibi. :/ Bizim ailede kalp hastalığı kalıtsal. Pazartesi perinatologla görüşeceğim bunu. Bunun için isterler mi bilmiyorum ama.

Ben acıldekı Dr a 3 kere sordum ustuste kalp parıltısı kalp hastalığı belırtısı degıl dedı,sanırım sende gördüğü seyde organ hasarına neden olabılecek bı bulgu degılki nıfty nın ıyı çıkması onun için yeterli geldi
Benım Dr da evet parıltıları bulgu olarak dusunebılırız ama çok subjektıftır,her Parıltı bu sonucu vermez.zaten nıfty var dedı.senın bugun kı çatlak Prof gıbı
O muhtemelen yoğunluğundan çok acıklayamayıp söyledıgı sana yeterlı geldı sandı,ama bız Dr dan çıkınca her kelımeyı 20 kere daha düşünüp üzülüyoruz bılseler

Ben 3 kere sordum Dr a dayanamıyp,hayır dedi ama bırının dedıgı de bırını de tutmuyor ki cord öbürüne sorsan ekoya gerek var der belkı

Ben 3 kere sordum Dr a dayanamıyp,hayır dedi ama bırının dedıgı de bırını de tutmuyor ki cord öbürüne sorsan ekoya gerek var der belkı

Kimi doktor detaylı usg'ye bile gerek duymuyor. Eko değil de bunu duyunca şaşırmıştım ilk nasıl gerek duyulmaz diye.
Gerçi benim gittiğim doktorların ikisi de geçirdiğim ve kronik rahatsızlıklarımı biliyor. Gerekli olsa söylerlerdi önceden öteki tetkiklerde olduğu gibi.
Biraz önlem ticareti de var ne yazık ki bu konuda. E bizler de hep bütün ihtimallere odaklı olduğumuz için. Bir şey atlanmasın istiyoruz.

tabi canim, biz dr dan cikinca, simdi bu ne demek istedi diye 2 saat konusuyoruz esimle, ikimiz de ayni mi anlamisiz diye teyit ediyoruz :))
kafaya takicak bi durum yok o zaman..
rahatladim biraz canim :)

İşte benim dr da gerek yok diyenlerden,ikili testi yaptırdı onun haricinde ne varsa gerek yok diyor, ben ayrıntılıyı istiyorum deyince de tamam dedi, sizin dr lar çok iyiymiş valla

Ali egemen ali eymen ali demir

Bende de cikti beyazlar sprey aldim cnm ben biryerlere giderken SIKIYORUM

tabi canim, biz dr dan cikinca, simdi bu ne demek istedi diye 2 saat konusuyoruz esimle, ikimiz de ayni mi anlamisiz diye teyit ediyoruz :))
kafaya takicak bi durum yok o zaman..
rahatladim biraz canim :)
Gerçekten stres yapma ben o gece çok agladım ama inşallah ıyı olucak hersey,bende günün Yarısı stres halındeyım Yarısı elımde tablet alışverış

hemen giriyorum :)))
Carters ın amerıka sıtesıne baktım Allah ım nasıl bı ındırım var.indirim+60$ üstü ekstra %30+free shiping amerıka içine
Modellere bı bak fıyatlar usamarkabebe nın bıle yarısına denk gelıyo

İçimiz rahat etsın dıye,tahlıl ıstemeyen Dr kötü gelıyo bıze :)

Hayatimin aski :)
Hee o dizi izlemiyorum çok az bakmıştım bir ara.

çok çok guzel :))) e becerikli hatunun hali baska oluyor canim :) benim de yatarak yapabilecegim biseyler bulmam lazim, doguma kadar paso yatış gibi duruyor..

Canım bebek şekeri filan yap keçeden yada başka şeylerden birine aldır malzemelerini yattığın yerden yap nette bir sürü örnek var basitlerinden yapabilirsin.

Harıka gözüküyor çok becerıklısın,annemde aynı modelın bebek pıkesını yapmıştı :)
Ben modelini değişik yaptım kumaş ve dikime bundan bakıp esinlendim.

Ben arkadaşıma söyledim ayrıntılı için araştırma yapıyorum diye onunda 2 yaşında kızı var. Diyor neden ki bir sorun mu var benim doktor yaptırmamıştı sağlıklı bir sorun yok gerek yok demiş doktoru bende ona şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…