2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Annemde öyle bıseyler daha eklemıştı sanırım,çok güzel oluyo ama

Ben gecen hafta boyattim canim.
Saclarim tahammul edilemeyecek durumdaydi. Bu hafta işe de basliyorum.
Resmen kaciyordum insanlardan.
Benim doktorum da karşı ama ona sormadim açıkçası.
Boyanin içeriği piyasadaki pek cok sampuandan daha temiz geldi.
Tercih meselesi...kizimdayken boyatmamistim yasim daha kucuktu saclarimda sikinti yoktu.

Bende de cikti beyazlar sprey aldim cnm ben biryerlere giderken SIKIYORUM
organik boyayla 20. haftadan sonra boyayabilirsiniz bana doktorum öyle söylemisti.Saç derisindeki kan akışı hızlı olduğu için kimyasallar oradan daha çabuk kana karışıyormuş.

Bende mecbur boyatılabilir bugün.
Her gün dışarıdayım çalışıyorum sonuçta insanlarla iletişim kurmak istemiyorum cidden beyaz beyaz üstleri.
Bir şey olmayacağını düşünüyorum

cordeliac senin böle bişey yapacagın belliydi . Bizden önce dogurup ilk sen görecen dimi bebeğini şaka bi yana inşallah sorunsuz geçirirsin canım ben o konuyla alakalı epey şey okudum . Dediğin gibi son zmana kadar bekleyen var . Sen yorma kendini yinede.

minnie_mel canım bende ölçtürdüm tansiyonumu dün 13 6 çıktı . Genelde hep 11 lerde çıkardı . Korktum açıkcası . Biiliorum nekadar şiştiğimi çünkü. Olmazsa bi doktora gitcem .

Ya baya ucuz su anda cartes ama ben daha önce hiç alışveriş yapmadım yabancı siteden İngilizcem de çok iyi değil açıkcası. 6 parça ürün seçtim 74 dolar bide 35 dolar kargo parası çıktı sanırım daha da fazla bişey çıkar mı acaba yada kargoda sıkıntı olur mu falan onları hiç bilemiyorum çekindim

:))
bu ara gelecek yok amerikadan, gecen bi siteden meme ucu kremi, pisik kremi fln almistim, gumrukte takilmis.. gidip onla ugrascam bi de.. nereye gidicemi bile bilmiyorum :))

:))
bu ara gelecek yok amerikadan, gecen bi siteden meme ucu kremi, pisik kremi fln almistim, gumrukte takilmis.. gidip onla ugrascam bi de.. nereye gidicemi bile bilmiyorum :))

günaydınlaar,
meme ucu kremini ne zaman kullanmaya başlamamız lazım tatlım, fikrin var mı? aşırı bilgisizim kremler konusunda. çatlak kremini de ladm da unutmazsam günde bi kere kullanıyorum. akşamları hep uyuyakalıyorum

Ankaradayim canim
Canım ben çukurambar koruda Özge hanıma gidiyorum dünde randevum vardı. O kadar tatlı bi kadın ki kendimi ilk kez bi doktorun yanında çok rahat hissediyorum. Bi kere çok çok güler yüzlü. Birde zorlama hiç bişeyi yok. 4 şu tarama yaptır sesi bende fiyatı pahalı gelince gerek yok dedim kendi kendime :) dün kontrole biraz korkarak gittim ama o kadar Güler yüzlüydü ki hiç bi sey demedi tavrında değişiklik olmadı. Ultrasonda bakarken herşeyi anlatıyor. Beniö eşim gıcık bi tiptir insanları kolay kolay beğenmez ama bu doktordan ne Zaman çıksak çok iyi doktor çok tatlı kadın diyor hep. Eğer doktor tavsiyesi istersen gerçekten yürekten tavsiye ederim

Nino'm Kuveyt'e yerleşelim biz en iyisi. Hesaplattım fahiş de tutmuyor kargosu. Bayramda yakın gift olayından gümrük yok. Adamlar oraya bile gönderim yapıyor. Bizde web siteleri var diye buraya yok.
#cartersturkiye'dençekilsin diye kampanya başlatacağım sırf bu indirimler yüzden.

doğumdan sonra kullaninca bi ise yaramiyor, doguma 1 ay kala baslamak lazim..
iyice yumusasin yara olmasin :)
ben meme ucumdan cok huylanirim, krem sure fikrinde bile gidiklaniyorum resmen..
nasil emziricem bilmem :))

Benim çocuğumdan normal bi'şey beklemiyorum ki. Anası manyak çünkü. Ben de pat diye erkenden gelmişim.
16. haftada en geç 10 ocak demişlerdi doğum tarihine. Şimdi aralık son hafta diyorlar en geç. Çocuğum 1 yıl kaybedecek öyle olursa. İnşallah şöyle 42 haftalık falan doğar. Aksine ben oğlak, oğlan oğlak. Balık babamız ağlar ağlar durur artık iki manyakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…