- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Canım ben çukurambar koruda Özge hanıma gidiyorum dünde randevum vardı. O kadar tatlı bi kadın ki kendimi ilk kez bi doktorun yanında çok rahat hissediyorum. Bi kere çok çok güler yüzlü. Birde zorlama hiç bişeyi yok. 4 şu tarama yaptır sesi bende fiyatı pahalı gelince gerek yok dedim kendi kendime :) dün kontrole biraz korkarak gittim ama o kadar Güler yüzlüydü ki hiç bi sey demedi tavrında değişiklik olmadı. Ultrasonda bakarken herşeyi anlatıyor. Beniö eşim gıcık bi tiptir insanları kolay kolay beğenmez ama bu doktordan ne Zaman çıksak çok iyi doktor çok tatlı kadın diyor hep. Eğer doktor tavsiyesi istersen gerçekten yürekten tavsiye ederim
Benim çocuğumdan normal bi'şey beklemiyorum ki. Anası manyak çünkü. Ben de pat diye erkenden gelmişim.
16. haftada en geç 10 ocak demişlerdi doğum tarihine. Şimdi aralık son hafta diyorlar en geç. Çocuğum 1 yıl kaybedecek öyle olursa. İnşallah şöyle 42 haftalık falan doğar. Aksine ben oğlak, oğlan oğlak. Balık babamız ağlar ağlar durur artık iki manyakla.
Ben arkadaşıma söyledim ayrıntılı için araştırma yapıyorum diye onunda 2 yaşında kızı var. Diyor neden ki bir sorun mu var benim doktor yaptırmamıştı sağlıklı bir sorun yok gerek yok demiş doktoru bende ona şaşırdım.
canim benimkiler de aralikta olcak insallah, 36 hafta dolunca alicam dedi dr.. 19 aralikta 36 bitiyor.. buyuk bi ihtimal oglak olcaklar :)
Ben kadın doktor istediğimden bide onu seçtim erkek doktorları da oldukça iyiymiş zaten nitanesi benim doktorun eşiyaa, korudaki doktorlara iyi diyorlar evet, orasi da yakin bana aslinda, konya yolundan 5dk..
bi bakayim ozge hanima da canim, ben bugun kurtlandim yine.. 1 hafta bekleyemicem galiba :))
19 aralık yay oluyor ya herhalde. O aralar doğan arkadaşlarım var. Yayım diyorlardı. Öyle burçlara pek haşır neşir değilim ama yay insanlarını çok severim. Çevremde ne kadar yay olduğunu söyleyen varsa böyle deli dahi uçuk bir şeydi.
Ikizleri uzun tutmuyorlar zaten. Kesin aralık çocuğu olur onlarda. Kasımı sagsalim atlatalım da.. Gerisi önemli değil. Dursunlar durdukları yerde. :))
İşte benim dr da gerek yok diyenlerden,ikili testi yaptırdı onun haricinde ne varsa gerek yok diyor, ben ayrıntılıyı istiyorum deyince de tamam dedi, sizin dr lar çok iyiymiş valla
banada 30 aralık dedi doktorBenim çocuğumdan normal bi'şey beklemiyorum ki. Anası manyak çünkü. Ben de pat diye erkenden gelmişim.
16. haftada en geç 10 ocak demişlerdi doğum tarihine. Şimdi aralık son hafta diyorlar en geç. Çocuğum 1 yıl kaybedecek öyle olursa. İnşallah şöyle 42 haftalık falan doğar. Aksine ben oğlak, oğlan oğlak. Balık babamız ağlar ağlar durur artık iki manyakla.
minnie_mel canım bende ölçtürdüm tansiyonumu dün 13 6 çıktı . Genelde hep 11 lerde çıkardı . Korktum açıkcası . Biiliorum nekadar şiştiğimi çünkü. Olmazsa bi doktora gitcem .
Ben kadın doktor istediğimden bide onu seçtim erkek doktorları da oldukça iyiymiş zaten nitanesi benim doktorun eşi
evet yaa, kışın gelmesini hic bu kadar istememistim :)
biran once hava sogusun, kar yagsin, 2016 bitsin diye bekliyorum :)
eşim de bikti, butun yazim sana corba isitmakla gecti, bi tatile bile gidemedim diyor.. ahh yawrummm kiyamam, ne cektin yaa diyorum..
biz normalde nisan-mayis gibi dalisa gitmeye baslariz, ekime kadar her firsatta dalisa gideriz..
bu sene gidemedi ya kudurdu :))
seneye gideriz diye kandiriyorum artik napiym, 2 bebekle nereye gidiyoruz
banada 30 aralık dedi doktorBende diyorum biraz daha beklese . yoksa düşünsene 2016 ocak dogumluyla aynı olacaklar ama aralarında 1 yaş var . Döverler benim oğlumu ya Bende bitane başak var oğlumda oğlak
ben kafayı yerim büyük ihtimal
yaa 2017 aktarırız inşallah . Sonuçta 1 gün için yazık yavrularımıza ya . Pff dediğin gibi acayip. Hep benim büyük konuşmalrım Aralıkta çocukmu dogurulur demiştimYa berbat bir şey o. Gün farkıyla yıl kaybetme olayı. Her yerde karşılarına çıkacak. Okulda bile 1 yaş büyük olacaklar teorik olarak yasitlarindan. Hele bir de raporla falan geç göndersek 2 yaş. :/ Azıcık kendilerini bilince çocuklar çok acımasız oluyor.
Anam yazmayı söktüm diye 5 yaşında verdi beni ilkokula. 86'lilarla aynı sınıfta okudum. Ortaokulda kapandı tee fiziki gelişim farkı. Cücük gibi kalıyordum sınıfta. Lisede üniversitede falan hep küçüktüm yaş olarak. :/
Canim kargo ücreti yüzünden fiyatlar sanki burdaki mağazalardan daha pahalıya geliyor. Ben geçen gün mağazasından 10 parça ürün aldım 250 TL gibi bir fiyat ödedim. Birde senin ki erkek bebişti değil mi? Erkekler için çok güzel setler yapmışlar bayıldımm, erkekte her marka bu kadar güzel şeyler üretemiyorYa baya ucuz su anda cartes ama ben daha önce hiç alışveriş yapmadım yabancı siteden İngilizcem de çok iyi değil açıkcası. 6 parça ürün seçtim 74 dolar bide 35 dolar kargo parası çıktı sanırım daha da fazla bişey çıkar mı acaba yada kargoda sıkıntı olur mu falan onları hiç bilemiyorum çekindim
yaa 2017 aktarırız inşallah . Sonuçta 1 gün için yazık yavrularımıza ya . Pff dediğin gibi acayip. Hep benim büyük konuşmalrım Aralıkta çocukmu dogurulur demiştimKocama çocukta yapılmaz demiştim ama onuda yaptım
hahaha oh oluo onlaraYa tamam çocuk yapmak için gerekli faaliyeti icra ediyorsunuz o olurdu da. Aralıkta çocuk doğurulmaz nedir allasen. :/
Sen ağzını açma daha bence.
Bizimki dün akşam geldi şehir dışından. Normalde içimde inşaat yapan oğlum babası geldiğinden beri kıpırdamadı şu saate kadar. Az önce evden çıktı. Velet şu an o zaman dans modunda içimde.
Bizimki de deliriyor hani tekmeliyordu diye. Artık duyuyor ya, sesini beğenmemiştir senin dedim.
Sen de mi çorbacısın.Illâ günde bi' öğün çorba olacak benim de. Eşim de dalga geçiyor, akşamdan kalma kafası yaşıyor bu çocuk herhalde diye.
Az kaldı zaten ikizcan'ım bu ayı da atlattık mı hepi topu üç ay.
Tatil demeeeeeeğ. Eylülden itibaren bir sürü planımız vardı bizimde hepsi iptal şu an. Normalde anne adaylarının seyahat etmesi için en ideal zaman aralığındaymışız. Ama nerdeeeğ.
Çocuklarımız iyi olsun da. Ikizlerle ne kadar erken tatile gidersen o kadar iyi. İlk tatiller sanıldığı kadar zor olmuyormuş. Çocuk da seyahat psikolojisine ne kadar erken alışırsa tatil o kadar kolay. Sakın Eve tıkma kendini.
Ikizcan'ım sen nidicard'a falan başladın mı bu arada? Benim bu panikleten doktorum nidicard'a ya da adalat crono mu ne ona başlayalım önlem olarak dedi. Öteki de erken daha nidilat bulunmadığı için nidicard'ı yazıyoruz. Adalat'ı pek onermiyorum, risk devam ederse 6 hafta sonra başlarız dedi. Zaten bulamadık da. Lazım olursa başına ekşiyeceğim haberin olsun.
Sen anlayip katilaydin kesin birinciydinDenas14__ Laaayn deno sen bana geçenlerde pastalar yarışmasına katilsana demiştin ya. Anlamamıştım ben. Şimdi oylayın diye bildirim gelince KK yarışması olduğunu görerek anladım. Anca oyladım tabiî vişneli, kreması taraklı olanı. Profesyonele en yakın oydu içlerinde valla. :/
Sen neredesin sahi. Neyeeen sesin çıkmıyür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?