Ikili testten sonra iki kere tit, hemogram, karaciğer/böbrek fonksiyon, Glukoz, Tiroid tahlillerine bakıldı benim. Her ay rutin yapılanlar bunlar. Bu seferde vitamin depolara bakılacak diye kan verdim ekstra.
Eğer doktorun bakmıyorsa, üniversite ya da devlete git. Bu tahlilleri istiyorum de yapıyorlar. Hattâ kendileri soruyor sen istemeden.
Detaylı için de üniversiteye gidebilirsin. Hattâ dahi iyi olur çünkü üniversitedeki perinatologlar detaylı konusunda ekstra uzmanlaşmış oluyor. Benim gittiğim doktor da özel klinikte. Doçent. Detaylı usg için ekstra eğitim almış biri ona rağmen perinatolog görsün bir de beraber yorumlayalım diye hocaya sevketti.
Sen anlayip katilaydin kesin birinciydin
★ ah ah insan anlamadiysa sorar
Telim bozuk bu telde cok garip servisten donene kadar boyleyim
Sen napiyorsun gozel bağyan♥
Valla ya. Telefonu kiz video izlerken kirdi ama bilerekYavrum bu tatil sana hiç yaramadı. Çanağı kırdın, telefonun bozuldu. Git bi' tuz ekmek çevir başında hayır et.
Içimde bi' maymunla yaşıyorum resmen Deno. Onun dışında denişük bir şey yok pek.
evet kızlar bende bebek aramaları konusunda fikriniz var mı bakmaya başladınız mı diye sorcaktım..travel sistem dedikleri puseti çıkıp takılan şey mi oluyor..sizce travel sistem mi dada kullanışlı olur normaller mi? bu hafta bizde araba bakmayı düşünüyoruz da hiç fikrimiz yok..casual markanın travel sistemlerine iyi diyorlar ama bakıp görmek lazım..
Yaa bence de Ali Deniz güzel işte gel onu eşime anlat. Senin önerdiğin isimleri de cok severim aslında ama iki isim de klasiklerden olmasın diyoruz. Eşim Toprak ismi olabilir diyor ama ben Ali ile pek yakıştıramadım gibi. Sizce Toprak Ali ya da Ali Toprak uymuş mu?Ali Deniz güzel bence ama eşin Denizi kız ismi görüyor sanırım.
Mustafa Ali ya da Ali Ömer koyardım ben klasik olacaksa.
Aslında Ali adını sevdiğim için sadece Ali koyardım. İki isim sıkıntı oluyor aslında, biz anlaşabilseydik sadece tek isim isterdim
Ya benim eşim de doktorla aynı kafada gerek görse isterdi diyor ben de sanırım ben evhamlıyım diyerekten ısrarcı olmuyorum, amaa dediğin gibi ünv. hastanesine bi bakayım
Yok kuzum, bu zaten organ anomalileri için rutin bir uygulama. Dr, gerek görmüyor diye bir durum olamaz diye düşünüyorum. Evham değil. Allah göstermesin, doğumdan hemen sonra ameliyat olması gereken bir durum olur yahut organlarında doğumdan sonra kapanması gereken açıklıklar prenatal dönemde erken kapanır. Bunları beş dakikalık rutin muayenede tespit edemezler. O yüzden detaylı gerekli. Bebeğin damarlarındaki akışlardan, organlarının en küçük noktasına kadar inceliyorlar.
Genelde eskilerde annem nasıl doğurmuş, usg mi varmış kafası olur ama o dönemdeki anomali ve doğum kayıplarını şimdiye kıyaslayamayız bile. Evhamlıyım diye düşünme yani.
Üni poliklinikleri randevu ile çalışmıyor. Büyükşehirdeysen erkenden git ya da anabilim dalından hocanın numarasını bul. Öğleden sonra özel muayene gibi ücretli bakıyor onlar.
Yavrum bu tatil sana hiç yaramadı. Çanağı kırdın, telefonun bozuldu. Git bi' tuz ekmek çevir başında hayır et.
Içimde bi' maymunla yaşıyorum resmen Deno. Onun dışında denişük bir şey yok pek.
evet canım soobeye bende bakmıştım arabalar uygun gibiydi kaça alcaksın travel sistem mi normal mi? neyi hoşuna gitti arabanın ben hafif ve çok basit görünmeyen bir şey istiyorum ama daha pek bakamadım işte..Canım ben çok araştırdım chicconunkiler güzel ama çok pahalı açıkçası... Dünde soobede bebek arabalarına baktım hoşumuza gitti. Bir tanesini çok beğendik indirime girmiş şu anda aslında 8. Ayda almayı düşünüyordum ama fiyat yarıyarıya düşünce çok cazip geld bugün gidp alalım kaçırmayalım diye düşündük.
Bende senin gibi düşünüyorum canım bilerek doğması gerekiyor. Hastaneni dahi ona göre seçiyorsun
Koruda bakıyor Canım. Bide odasına girince duvarlarda hep doğum yaptırdığı bebeklerle resimleri var çok sempatik :)ben de bayan doktor istiyorum aslinda ama şoyle guvenebilecegim biri cikmadi karsima..
bir de ozgeye bakiym, koruda mi bakiyor özeli var mi?
evet canım soobeye bende bakmıştım arabalar uygun gibiydi kaça alcaksın travel sistem mi normal mi? neyi hoşuna gitti arabanın ben hafif ve çok basit görünmeyen bir şey istiyorum ama daha pek bakamadım işte..
Ya normal araba alsak bu kadar olur ne zormuş bu bebek arabası işi bende karar veremiyorum bir türlü. Yakınlarım ısrarla hafif olsun ve kapandığında minimum yer kaplasın en önemlisi bunlar travel sistemler ağır ve büyük diyorlar.evet kızlar bende bebek aramaları konusunda fikriniz var mı bakmaya başladınız mı diye sorcaktım..travel sistem dedikleri puseti çıkıp takılan şey mi oluyor..sizce travel sistem mi dada kullanışlı olur normaller mi? bu hafta bizde araba bakmayı düşünüyoruz da hiç fikrimiz yok..casual markanın travel sistemlerine iyi diyorlar ama bakıp görmek lazım..
Canım aynen ya sabah internet sitesinden 6 parça beğendim kargo dahil 310 lira tuttu onda da geleceği gümrüğe takılacağı meçhul instagramda usamarkabebe de aynı ürünleri topladım 285 lira çıktı en azından karşımda Türkçe konuşan bir olur. :) kızımda da o Markayı çok severek kullandım gerçekten erkek için en güzel seyler ordaCanim kargo ücreti yüzünden fiyatlar sanki burdaki mağazalardan daha pahalıya geliyor. Ben geçen gün mağazasından 10 parça ürün aldım 250 TL gibi bir fiyat ödedim. Birde senin ki erkek bebişti değil mi? Erkekler için çok güzel setler yapmışlar bayıldımm, erkekte her marka bu kadar güzel şeyler üretemiyor
Kesinlikle. Benim mesela kalıtsal, kronik bi' rahatsızlığım var. 20 yaşında fark ettik bunu. Önceden olsa düzelme ihtimali vardı. Kalıtsal olduğu için çocuğumda aynısının olmasını, olsa bile o kadar geç fark edilmesini ister miyim? Kesinlikle. Imkanlar varken kim neden riske atsın. Daha işin en başından konuştuk biz mesela. Yenidogan olmasa dahi yoğun bakım ünitesi ve kardiyoloğu olan bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Aksine gitsen dahi geri çeviriyorlar.
Mesela buradaki üniversitede 12 tane küvöz var. Yenidogan yoğun bakımı açılmadığı için yatıyor öyle. Küçücük bir şehir için 12 kuvöz ne demek düşün. Batıda küvöz bulamayan insanlar nerelere gidiyor. Buradakiler akademik ego savaşları yüzünden çürüyor resmen. En son başka bir üniversite kullanmiyorsaniz bize verin diye dava etmiş burayı. Boru değil 12 trilyonluk malzeme. 12 can demek.
Denas14__ bu cordiye bakma sen içimde maymunla yaşıyorum diyor ama yemiş yemiş Semirmiş bebek içinde tosunla yaşıyor esasında.
Bunlar hep protein yuklemesinden oldu cocuğaayarini bozdu etçil etti bebeyi bulamayinca saldiriyor anasina cordeliac in haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?