2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ya benim eşim de doktorla aynı kafada gerek görse isterdi diyor ben de sanırım ben evhamlıyım diyerekten ısrarcı olmuyorum, amaa dediğin gibi ünv. hastanesine bi bakayım

Sen anlayip katilaydin kesin birinciydin
★ ah ah insan anlamadiysa sorar
Telim bozuk bu telde cok garip servisten donene kadar boyleyim
Sen napiyorsun gozel bağyan

Yavrum bu tatil sana hiç yaramadı. Çanağı kırdın, telefonun bozuldu. Git bi' tuz ekmek çevir başında hayır et.

Içimde bi' maymunla yaşıyorum resmen Deno. Onun dışında denişük bir şey yok pek.

Kızlar hepinize merhabalar soo babynin bebek arabası hakkında bilgis olan var mı acaba indirime girmişte bugün gidip alalım diyoruz

Valla ya. Telefonu kiz video izlerken kirdi ama bilerek neymis video acilmiyormus
Bende 18. Hafta bitti hissetmeye basladim .canim sadece tatli cekiyor yatip kalkip pasta yemek istiyorum kiz oldugundan supheliyim

evet kızlar bende bebek aramaları konusunda fikriniz var mı bakmaya başladınız mı diye sorcaktım..travel sistem dedikleri puseti çıkıp takılan şey mi oluyor..sizce travel sistem mi dada kullanışlı olur normaller mi? bu hafta bizde araba bakmayı düşünüyoruz da hiç fikrimiz yok..casual markanın travel sistemlerine iyi diyorlar ama bakıp görmek lazım..

Canım ben çok araştırdım chicconunkiler güzel ama çok pahalı açıkçası... Dünde soobede bebek arabalarına baktım hoşumuza gitti. Bir tanesini çok beğendik indirime girmiş şu anda aslında 8. Ayda almayı düşünüyordum ama fiyat yarıyarıya düşünce çok cazip geld bugün gidp alalım kaçırmayalım diye düşündük.

Yaa bence de Ali Deniz güzel işte gel onu eşime anlat. Senin önerdiğin isimleri de cok severim aslında ama iki isim de klasiklerden olmasın diyoruz. Eşim Toprak ismi olabilir diyor ama ben Ali ile pek yakıştıramadım gibi. Sizce Toprak Ali ya da Ali Toprak uymuş mu?

Ya benim eşim de doktorla aynı kafada gerek görse isterdi diyor ben de sanırım ben evhamlıyım diyerekten ısrarcı olmuyorum, amaa dediğin gibi ünv. hastanesine bi bakayım

Yok kuzum, bu zaten organ anomalileri için rutin bir uygulama. Dr, gerek görmüyor diye bir durum olamaz diye düşünüyorum. Evham değil. Allah göstermesin, doğumdan hemen sonra ameliyat olması gereken bir durum olur yahut organlarında doğumdan sonra kapanması gereken açıklıklar prenatal dönemde erken kapanır. Bunları beş dakikalık rutin muayenede tespit edemezler. O yüzden detaylı gerekli. Bebeğin damarlarındaki akışlardan, organlarının en küçük noktasına kadar inceliyorlar.

Genelde eskilerde annem nasıl doğurmuş, usg mi varmış kafası olur ama o dönemdeki anomali ve doğum kayıplarını şimdiye kıyaslayamayız bile. Evhamlıyım diye düşünme yani.

Üni poliklinikleri randevu ile çalışmıyor. Büyükşehirdeysen erkenden git ya da anabilim dalından hocanın numarasını bul. Öğleden sonra özel muayene gibi ücretli bakıyor onlar.

Dr konusuna gelince kızımda çok şanslıymışım grbelik öncesi başladığım drda doğumumu yaptım. Ama bunda bir türlü memnun kalamadım. Arkadaşımın 2 doğum yaptığı drdan randevu aldım bu haftada bakalım inş memnun kalırım

Bende senin gibi düşünüyorum canım bilerek doğması gerekiyor. Hastaneni dahi ona göre seçiyorsun

Denas14__ bu cordiye bakma sen içimde maymunla yaşıyorum diyor ama yemiş yemiş Semirmiş bebek içinde tosunla yaşıyor esasında.

evet canım soobeye bende bakmıştım arabalar uygun gibiydi kaça alcaksın travel sistem mi normal mi? neyi hoşuna gitti arabanın ben hafif ve çok basit görünmeyen bir şey istiyorum ama daha pek bakamadım işte..

Bende senin gibi düşünüyorum canım bilerek doğması gerekiyor. Hastaneni dahi ona göre seçiyorsun

Kesinlikle. Benim mesela kalıtsal, kronik bi' rahatsızlığım var. 20 yaşında fark ettik bunu. Önceden olsa düzelme ihtimali vardı. Kalıtsal olduğu için çocuğumda aynısının olmasını, olsa bile o kadar geç fark edilmesini ister miyim? Kesinlikle. Imkanlar varken kim neden riske atsın. Daha işin en başından konuştuk biz mesela. Yenidogan olmasa dahi yoğun bakım ünitesi ve kardiyoloğu olan bir hastanede doğum yapmam gerekiyor. Aksine gitsen dahi geri çeviriyorlar.

Mesela buradaki üniversitede 12 tane küvöz var. Yenidogan yoğun bakımı açılmadığı için yatıyor öyle. Küçücük bir şehir için 12 kuvöz ne demek düşün. Batıda küvöz bulamayan insanlar nerelere gidiyor. Buradakiler akademik ego savaşları yüzünden çürüyor resmen. En son başka bir üniversite kullanmiyorsaniz bize verin diye dava etmiş burayı. Boru değil 12 trilyonluk malzeme. 12 can demek.

Canım alore diye bir marka çıkarmış quinny tarzında ana kucağınıda ek olarak alıyorsun. Ben port bebeyi çok sevmiyorum açıkçası o yüzden anakucağı alacağım. Bi incele istersen çok beğendim arabayı

Ya normal araba alsak bu kadar olur ne zormuş bu bebek arabası işi bende karar veremiyorum bir türlü. Yakınlarım ısrarla hafif olsun ve kapandığında minimum yer kaplasın en önemlisi bunlar travel sistemler ağır ve büyük diyorlar.

Canım aynen ya sabah internet sitesinden 6 parça beğendim kargo dahil 310 lira tuttu onda da geleceği gümrüğe takılacağı meçhul instagramda usamarkabebe de aynı ürünleri topladım 285 lira çıktı en azından karşımda Türkçe konuşan bir olur. :) kızımda da o Markayı çok severek kullandım gerçekten erkek için en güzel seyler orda

Kesinlikle canım benimde en takıldığım noktadır. Anında müdahale edilebilmeli... Ben kızımda da her şeyi yaptırmıştım. Ayrıntılıda beyinde kist oluştu dediler 27. Hafta dağıldı ama yine de doğduğu anda çocuk beyin cerrahı hemen kontrolünü yapmıştı. Keşke dememek için önlem almak gerekiyor...

Denas14__ bu cordiye bakma sen içimde maymunla yaşıyorum diyor ama yemiş yemiş Semirmiş bebek içinde tosunla yaşıyor esasında.

Bunlar hep protein yuklemesinden oldu cocuğa ayarini bozdu etçil etti bebeyi bulamayinca saldiriyor anasina cordeliac in haberi yok

Dedikodu mu o. Yolarım saçınızı baaak!
Eti kestim, kaşıntı tamamen geçti biliyor musunuz?
Bizim maymun doğru enerji kaynaklarını iyi öğrenmiş herhalde. Alternatif olarak yeşil mercimek, fındık, fıstık yiyince azıyor şimdi.

Kız deno sor bakayım o zilliye telefon kıracak kadar büyümüş mü o erken ergenyus. Oraya gelir o bezli poposunu ısırırım o labne peynirinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…