2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok iyi karar cermek gerekiyor kızımda ilk pierre cardin aldık 3. Ayda değiştirmek zorunda kaldık. Avmde falan çok güzel gidiyordu ama dışarda kaç kere düşürme tehlikesi atlattık. Çok ergonomikti katlanınca küçülüyordu ama kullanışsızdı. Daha sonra kraft aldık çok çok rahat kullandık. Ben kızımı büyüttüm üstüne arkadaşımda 2 bebeğini büyüttü kullanılacak hali kalsaydı oğlumada onu kullanacaktım ama çok yıprandı. İlk 2 yıl travel sistem kullanılıyor rahat şekilde... Sonrasında baston maclaren almıştık o hala duruyor...

Baktım şimdi arabaya tipi çok güzelde buda ağır işte canım ya 10.2 kilo içine birde bebek girecek eeeee o bebekte aynı kiloda kalmayacak tek çıkınca taşımak işkence araba bebek çanta. Ne kadar hafif o kadar iyi bence.

Aynen dayimlarda chicconun traverten sistem güzel bir arabasını aldılar heveslenip sonra ağır geldi kullanamadilar satıp maclaren baston tipi bir araba aldılar 4 yaşında oğlan hala biniyor. Bankada ısrarla maclaren al diyorlar güzelde arabaları ama ben hala kararsızım mağazada bakmak lazım netten bakıyorum ama karar veremedim.

Turkıye ye gönderım yapmıyolar maalesef
Sende orda yazan Turks U görünce atladın sanırım benım gıbı o başka bı yer
Zaten gonderım olsada kargo ucretıyle aldıklarımız senınde dedıgın gıbı ıkı katına çıkacak canım

Bence uymamış.
Yani uyumsuz geldi.

:))
bu ara gelecek yok amerikadan, gecen bi siteden meme ucu kremi, pisik kremi fln almistim, gumrukte takilmis.. gidip onla ugrascam bi de.. nereye gidicemi bile bilmiyorum :))
Büyük ıhtımal Esenboğa dışhatlR gümrükte takılmıştır eğer uçakla geldıyse gelmeden Esenboğa danışmadan gümrüğü baglat bıraz tlf trafıgı yaşarsın ama yerıni bilip gıdersın
Muhtemelen alanda gümrük kargo bınası oluyo ordan çıkar

Benım esımın aılesı amerıkada yaşıyoda fayda yok

Kızlaar canım sürekli acılı şalgam suyu çekiyor ve içiyorum her gün bebeğe bi zararı olur mu sizce?
Şalgam bebeğe çok faydalı canım içmende bi sakınca yok. Ama özellikle acılı olanı biraz fazla tuzlu. Tuz da malum fazlası ödem yapıyor tansiyonu oynatıyor falan çok tüketmemekte fayda var en azından her gün içme biraz sık gibi geldi bana.

Bızde de bayram var bızede free shıpıng olsun
Dun gece fıyatları görünce delırdım planlar yapıyorum abıme Japonya ya yollasam ordan fılan hıcbırı olmadı
ABD de adres var da bılıyosun işte
Ya ama gönderım yaptıkları dıger ülkelerde mağazaları var aslında cordcum bunlar bızım ülkeyle gonderım anlaşması yapmadı belkı

Türkiye'de websitesi var. Burada franchise'nı alan websitesi de açmış lokal olarak. Öteki ulkelerinki gibi domain yönlendirmeli değil. O yüzden gönderim yapmıyorlar. Tr websitesi yokken buraya da gönderim yapiyollamış. Amazon gibi de değil ki bacım, hiç değilse onlar iki ağlayıp zırlayıp mesuliyet alırım mailinden sonra gönderim olmayan ürünü gönderiyorlar.

Var da biliyosun sebebini geç değmez ona. Havalimanı yer ofislerinden birinin adresine göndert. Tanıdık varsa postalasin size. Japonya'nın Amerika'yla farklı gümrük munasebetleri olabilir, sıkıntı çıkmasın.

Buranın Almanya'da fiyatları da böyle midir acaba Almanya'dan gelen giden çok oluyor bize

derinn83 evet ordan gelecek bı varsa yada orda yasayan bırı ancak ozaman makul fıyatlar kargo ısın ıcıne gırınce olmuyo I ikizcan2016 cordeliac özellıkle Şükran Günü'nde dehşet bı ındırımlerı oluyo GAP zıbınlar 50 Cent e fılan görmüşlüğüm var,ben 100 dolara arkadasın bebegının nerdeyse tüm alısverısını yapmıştım

Aslında abd istasyonlarından bırının sorumlusu ve esı arkadaşlarım onlarıda düşündüm uçağa verırler ama kaç Yıldır konuşmadım şimdi işi düşünce aramış olucam

Heeeh sen böyle böyle indirimimi kudurt benim. Ben de Hollandaağya gönderteyim olur mu canıms.
Gerçi adamlar kutu kutu iphone getirip, bize kahveyle krema göndermişler.
Çocuğumun kafeine çok ihtiyacı vardı gerçekten.
Oraya kıyafet gondertsem hayır kurumuna bagislarlar herhalde.

Buranın Almanya'da fiyatları da böyle midir acaba Almanya'dan gelen giden çok oluyor bize
Amerıka kadar ucuz olacağını sanmam canım
Ama carters Almanya lınk ınden fıyatları karsılastır istersen
Ordan gelecek olan varsa araştır carters olmasa bıle çok ıyı ürünler kesın vardır
Bıberon emzık bez bıle iste
Benım arkadasın çocuğu ordan gelen aptamıle alışmıştı burdakını yemıyodu
Farklı oluyomuş tatları ve keskinlikle daha guvenılır
Amerıka bıle genetıgı degıstırılmıs ürünlere belırlı ölçüde izin verirken Almanya Dünya'da sayılı ülkelerden bırı hıçbir şeklide genetıgı oynanmış gıdaya ızın vermıyo
Mesela kendıne gaz onleyıcı süt Yapıcı bıtki cayı iste dogum sonrası için

Sabahtan suruyorum ben de gece yağlı yağlı yatamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…