Çok iyi karar cermek gerekiyor kızımda ilk pierre cardin aldık 3. Ayda değiştirmek zorunda kaldık. Avmde falan çok güzel gidiyordu ama dışarda kaç kere düşürme tehlikesi atlattık. Çok ergonomikti katlanınca küçülüyordu ama kullanışsızdı. Daha sonra kraft aldık çok çok rahat kullandık. Ben kızımı büyüttüm üstüne arkadaşımda 2 bebeğini büyüttü kullanılacak hali kalsaydı oğlumada onu kullanacaktım ama çok yıprandı. İlk 2 yıl travel sistem kullanılıyor rahat şekilde... Sonrasında baston maclaren almıştık o hala duruyor...Ya normal araba alsak bu kadar olur ne zormuş bu bebek arabası işi bende karar veremiyorum bir türlü. Yakınlarım ısrarla hafif olsun ve kapandığında minimum yer kaplasın en önemlisi bunlar travel sistemler ağır ve büyük diyorlar.
Baktım şimdi arabaya tipi çok güzelde buda ağır işte canım ya 10.2 kilo içine birde bebek girecek eeeee o bebekte aynı kiloda kalmayacak tek çıkınca taşımak işkence araba bebek çanta. Ne kadar hafif o kadar iyi bence.Canım alore diye bir marka çıkarmış quinny tarzında ana kucağınıda ek olarak alıyorsun. Ben port bebeyi çok sevmiyorum açıkçası o yüzden anakucağı alacağım. Bi incele istersen çok beğendim arabayı
Aynen dayimlarda chicconun traverten sistem güzel bir arabasını aldılar heveslenip sonra ağır geldi kullanamadilar satıp maclaren baston tipi bir araba aldılar 4 yaşında oğlan hala biniyor. Bankada ısrarla maclaren al diyorlar güzelde arabaları ama ben hala kararsızım mağazada bakmak lazım netten bakıyorum ama karar veremedim.Çok iyi karar cermek gerekiyor kızımda ilk pierre cardin aldık 3. Ayda değiştirmek zorunda kaldık. Avmde falan çok güzel gidiyordu ama dışarda kaç kere düşürme tehlikesi atlattık. Çok ergonomikti katlanınca küçülüyordu ama kullanışsızdı. Daha sonra kraft aldık çok çok rahat kullandık. Ben kızımı büyüttüm üstüne arkadaşımda 2 bebeğini büyüttü kullanılacak hali kalsaydı oğlumada onu kullanacaktım ama çok yıprandı. İlk 2 yıl travel sistem kullanılıyor rahat şekilde... Sonrasında baston maclaren almıştık o hala duruyor...
Turkıye ye gönderım yapmıyolar maalesefYa baya ucuz su anda cartes ama ben daha önce hiç alışveriş yapmadım yabancı siteden İngilizcem de çok iyi değil açıkcası. 6 parça ürün seçtim 74 dolar bide 35 dolar kargo parası çıktı sanırım daha da fazla bişey çıkar mı acaba yada kargoda sıkıntı olur mu falan onları hiç bilemiyorum çekindim
Yaa bence de Ali Deniz güzel işte gel onu eşime anlat. Senin önerdiğin isimleri de cok severim aslında ama iki isim de klasiklerden olmasın diyoruz. Eşim Toprak ismi olabilir diyor ama ben Ali ile pek yakıştıramadım gibi. Sizce Toprak Ali ya da Ali Toprak uymuş mu?
Büyük ıhtımal Esenboğa dışhatlR gümrükte takılmıştır eğer uçakla geldıyse gelmeden Esenboğa danışmadan gümrüğü baglat bıraz tlf trafıgı yaşarsın ama yerıni bilip gıdersın:))
bu ara gelecek yok amerikadan, gecen bi siteden meme ucu kremi, pisik kremi fln almistim, gumrukte takilmis.. gidip onla ugrascam bi de.. nereye gidicemi bile bilmiyorum :))
Benım esımın aılesı amerıkada yaşıyoda fayda yokBüyük ıhtımal Esenboğa dışhatlR gümrükte takılmıştır eğer uçakla geldıyse gelmeden Esenboğa danışmadan gümrüğü baglat bıraz tlf trafıgı yaşarsın ama yerıni bilip gıdersın
Muhtemelen alanda gümrük kargo bınası oluyo ordan çıkar
Şalgam bebeğe çok faydalı canım içmende bi sakınca yok. Ama özellikle acılı olanı biraz fazla tuzlu. Tuz da malum fazlası ödem yapıyor tansiyonu oynatıyor falan çok tüketmemekte fayda var en azından her gün içme biraz sık gibi geldi bana.Kızlaar canım sürekli acılı şalgam suyu çekiyor ve içiyorum her gün bebeğe bi zararı olur mu sizce?
Bızde de bayram var bızede free shıpıng olsunNino'm Kuveyt'e yerleşelim biz en iyisi. Hesaplattım fahiş de tutmuyor kargosu. Bayramda yakın gift olayından gümrük yok. Adamlar oraya bile gönderim yapıyor. Bizde web siteleri var diye buraya yok.
#cartersturkiye'dençekilsin diye kampanya başlatacağım sırf bu indirimler yüzden.
Bızde de bayram var bızede free shıpıng olsun
Dun gece fıyatları görünce delırdım planlar yapıyorum abıme Japonya ya yollasam ordan fılan hıcbırı olmadı
ABD de adres var da bılıyosun işte
Ya ama gönderım yaptıkları dıger ülkelerde mağazaları var aslında cordcum bunlar bızım ülkeyle gonderım anlaşması yapmadı belkı
Buranın Almanya'da fiyatları da böyle midir acaba Almanya'dan gelen giden çok oluyor bizeTurkıye ye gönderım yapmıyolar maalesef
Sende orda yazan Turks U görünce atladın sanırım benım gıbı o başka bı yer
Zaten gonderım olsada kargo ucretıyle aldıklarımız senınde dedıgın gıbı ıkı katına çıkacak canım
Canım aynen ya sabah internet sitesinden 6 parça beğendim kargo dahil 310 lira tuttu onda da geleceği gümrüğe takılacağı meçhul instagramda usamarkabebe de aynı ürünleri topladım 285 lira çıktı en azından karşımda Türkçe konuşan bir olur. :) kızımda da o Markayı çok severek kullandım gerçekten erkek için en güzel seyler orda
Aslında abd istasyonlarından bırının sorumlusu ve esı arkadaşlarım onlarıda düşündüm uçağa verırler ama kaç Yıldır konuşmadım şimdi işi düşünce aramış olucamTürkiye'de websitesi var. Burada franchise'nı alan websitesi de açmış lokal olarak. Öteki ulkelerinki gibi domain yönlendirmeli değil. O yüzden gönderim yapmıyorlar. Tr websitesi yokken buraya da gönderim yapiyollamış. Amazon gibi de değil ki bacım, hiç değilse onlar iki ağlayıp zırlayıp mesuliyet alırım mailinden sonra gönderim olmayan ürünü gönderiyorlar.
Var da biliyosun sebebini geç değmez ona. Havalimanı yer ofislerinden birinin adresine göndert. Tanıdık varsa postalasin size. Japonya'nın Amerika'yla farklı gümrük munasebetleri olabilir, sıkıntı çıkmasın.
derinn83 evet ordan gelecek bı varsa yada orda yasayan bırı ancak ozaman makul fıyatlar kargo ısın ıcıne gırınce olmuyo I ikizcan2016 cordeliac özellıkle Şükran Günü'nde dehşet bı ındırımlerı oluyo GAP zıbınlar 50 Cent e fılan görmüşlüğüm var,ben 100 dolara arkadasın bebegının nerdeyse tüm alısverısını yapmıştım
Amerıka kadar ucuz olacağını sanmam canımBuranın Almanya'da fiyatları da böyle midir acaba Almanya'dan gelen giden çok oluyor bize
HoşgeldinizHepinize Merhaba sevgili hamişler Ben de araniza bu gün katıldım. Erken bir saatten günaydınnnnnn hepinize
HosgeldinizSlm kızlar bende geldim
Sabahtan suruyorum ben de gece yağlı yağlı yatamiyorumgünaydınlaar,
meme ucu kremini ne zaman kullanmaya başlamamız lazım tatlım, fikrin var mı? aşırı bilgisizim kremler konusunda. çatlak kremini de ladm da unutmazsam günde bi kere kullanıyorum. akşamları hep uyuyakalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?