2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben olurda mama fılan ıstesem ordan bana Hamburger gelır
Yolla yolla Hollanda'ya
Ya adamlarda öyle ılgınc ındırımler oluyo ki
Mesela bı mağazanın amblemı kırmızı o mağazada Ogün uzerınde kırmızı Kıyafet varsa ekstra %15 kasa da ındırım
Üstünde nokta kadar kırmızı varsa bıle kabul edıyolar
Kadına gostermıycegım bı Kıyafet kırmızı dıyosun kahkaha atıp kabul edıyo

Ya da hazır çorba. Hattâ çocuk var uğraşma diye bu ekspres çorbalardan yollarlar. Suyu döküver hemencecik üstüne diye.

Türkiye'de olsa o kasiyer gel şöyle tezgahın altına bakayım der.

Ya da hazır çorba. Hattâ çocuk var uğraşma diye bu ekspres çorbalardan yollarlar. Suyu döküver hemencecik üstüne diye.

Türkiye'de olsa o kasiyer gel şöyle tezgahın altına bakayım der.
Ben bı Türk olarak kasıyer teyzeye teklıf ettım çok guldu
Bıkere malum kişiden gribim dıye tavuk suyu Çorba ıstedim
Çorbada tavuk yok tavuk bulyonla yapmış

Ben bı Türk olarak kasıyer teyzeye teklıf ettım çok guldu
Bıkere malum kişiden gribim dıye tavuk suyu Çorba ıstedim
Çorbada tavuk yok tavuk bulyonla yapmış

Üzerine su dökülünce karnıyarık yemeği olacak kapsüller çıksa alacak ilk aileyi biliyorum artık. Jetgiller gibiler mübarek.

oyyyy o is telefonla olmaz bacim, esenbogaya mi gidiym direkt? hayir 1 ay oldu gumruge takilali hic bi yazi fln da yollamiyorlar, boyle urununuze el koyduk gelin diye.. ne uyuz bi durum.. para isticekler kesin..

63 numaradasin gordum varmissin listede

oyyyy o is telefonla olmaz bacim, esenbogaya mi gidiym direkt? hayir 1 ay oldu gumruge takilali hic bi yazi fln da yollamiyorlar, boyle urununuze el koyduk gelin diye.. ne uyuz bi durum.. para isticekler kesin..

Ben şöyle birşey yaşamıştım dayım ankara'ya daha hızlı geliyor diye bizim adrese İnternet'te Amerika'dan yaptığı alışverişi yolladı miktar yüksek diye gümrüğe takılmış bana gidip alabilir misin para alacaklar vermek için dedi Yenimahalle merkez PTT ye gittim gümrükle ilgili bir birim vardı alışverişin kredi kart ekstresini istediler dayım mail attı çıkartıp verdim birazda para aldı öyle teslim ettiler. Araştırmadan gitme derim.

Uçakla geldıyse oradadır ama sen 1-2 yerı aramadan yollara düşme nerden çıkar belli de olmaz,Butun Ankara'yı dolaşma bı de bu halınle
Elınde bı belge fatura fılan var mı

Pratik ınsanlar öyle deme

Pratik dedin. Ben de acıktım. İki üç gündür pis şeyler yiyorum. Üşendim. Evde fi tarihinden kalma pötibör bisküvi vardı bir paket. Yarısını indirdim. Bizim sıçan kudurdu.
Ver ver daha ver der gibi dibimi kazıyor şu an.

Artık yemeden elımde görünce baslıyo
Saglıklı sağlıksız farketmıyo demekkı cordcum yemek olsunda

Doğru dıyosun canım öyle seylerın nerden çıkacağı hiç belli olmuyo

I ikizcan2016 sana o siparişle bi' tracking number maillemiş olmaları lazım. Yollamadılarsa alışveriş yaptığın sitenin siparişlerim kısmından siparişi görüntüle orada vardır. Hangi firmayla geldiyse PTT, Dhl, Fedex sitesine gir o kodla kargo takipten nerede olduğunu görebilirsin. Ona göre gidersin. Giderken yanına masmaviyim 'in dediği gibi mailine gelen sipariş ödeme çıktısını al. Isteyecekler çünkü.

Kizlar kiz kardesim dün dogum yapti. Bugun bebek nefes alamiyo diye üşüştuler başına burnundan aspiratorle sümük cekmek icin. Cocuk aglio ciyak ciyak. Ben de gayet duzgun bi sekilde ya kiyamam az bekleye bekleye yapsaniza bebek sakinlessin arada bi dedim. Kiz kardeşim de hemen "bu benim cocugum sanane sen kendi cocugunu sakinlestirirsin" diye tersledi. ki normalde de öküzün tekidir ama hic hoş olmadi yani. Ztn duygusalim. Ben de evime donucem yarin. Bayrama kdr gorusmeyi düşünmüyorum. Beni ve bebegimi olumsuz etkiliyor.. Bide s.lak s.lak bi günlük bebegi kucaga alismasin diye almıyor. Deli divane işler cahillik bisiler. Ben en iyisi evimde bekliyim. Tatilimin tadını cikariyim. Kimseye yaranilmaz. Lohusayken de kimseyi kirmamaya dikkat edicem yani. Ki ztn cok da kirici kelime kullanmam kimseye.

Allah allah niye öyle yaptı ki çok saçma ve düşüncesiz bir hareket olmuş boşver takma kafana.

5sene önce ben de yaşadım benzerini. Yeni doğmuş bebeğe aptal saptal davraniodu sister bacim. Öyle yapma şöyle yap falan dediğim "senin olunca öyle yaparsın" dedi. Kaç hafta gitmediydim yanına.
Lohusa kafası dicem ama daha çok bi cahillik diye düşünüyorum. Ne emzirebildi ne de heryerde uyuyan normal bi bebek yapabildi. Evde ses çıkmazdı çocuk uyuyo diye. Bi yere gitmezdi. Tih tih tihhh çocuk daha iki senedir normale döndü.
Ben öyle olmak istemiyorum. inşallah da olmam.

mailime geleni silmistim, cektirdigim kredi karti extresini gotursem olur mu acaba?

Uçakla geldıyse oradadır ama sen 1-2 yerı aramadan yollara düşme nerden çıkar belli de olmaz,Butun Ankara'yı dolaşma bı de bu halınle
Elınde bı belge fatura fılan var mı

yok fatura, kredi karti extresi var, oooof guya ucuza bisey aldim, burnumdan gelecek

nerde oldugunu bilmiyorum ki, neyse biraz daha bakiym, aldigim sitenin takip bolumunde ilgili ülkede gumrukte yaziyor, ama neresinde yazmiyor.. belki istanbul ataturk havalimaninda.. nerden bulcam ooooof off..

mailime geleni silmistim, cektirdigim kredi karti extresini gotursem olur mu acaba?

Hiç önemli değil kuzum. Kredi kartı ekstresini al. Olmadı siteden hesabına girip siparişin dökümünü çıkar. Fatura olarak onu gönderiyorlar maile aynen. Hattâ şanslıysan sitede siparişinin üst kısmında ufak bi' bağlantı olur "mail örneğini görüntüleme" şeklinde. O faturaları da silme. Bazen siparişle kağıt fatura gelmeyince, o elektronik faturalar kağıt yerine geçiyor mağdur olma diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…