Ben olurda mama fılan ıstesem ordan bana Hamburger gelırHeeeh sen böyle böyle indirimimi kudurt benim. Ben de Hollandaağya gönderteyim olur mu canıms.
Gerçi adamlar kutu kutu iphone getirip, bize kahveyle krema göndermişler.
Çocuğumun kafeine çok ihtiyacı vardı gerçekten.
Oraya kıyafet gondertsem hayır kurumuna bagislarlar herhalde.
Ben olurda mama fılan ıstesem ordan bana Hamburger gelır
Yolla yolla Hollanda'ya
Ya adamlarda öyle ılgınc ındırımler oluyo ki
Mesela bı mağazanın amblemı kırmızı o mağazada Ogün uzerınde kırmızı Kıyafet varsa ekstra %15 kasa da ındırım
Üstünde nokta kadar kırmızı varsa bıle kabul edıyolar
Kadına gostermıycegım bı Kıyafet kırmızı dıyosun kahkaha atıp kabul edıyo
Ben bı Türk olarak kasıyer teyzeye teklıf ettım çok gulduYa da hazır çorba. Hattâ çocuk var uğraşma diye bu ekspres çorbalardan yollarlar. Suyu döküver hemencecik üstüne diye.
Türkiye'de olsa o kasiyer gel şöyle tezgahın altına bakayım der.
Ben bı Türk olarak kasıyer teyzeye teklıf ettım çok guldu
Bıkere malum kişiden gribim dıye tavuk suyu Çorba ıstedim
Çorbada tavuk yok tavuk bulyonla yapmış
Büyük ıhtımal Esenboğa dışhatlR gümrükte takılmıştır eğer uçakla geldıyse gelmeden Esenboğa danışmadan gümrüğü baglat bıraz tlf trafıgı yaşarsın ama yerıni bilip gıdersın
Muhtemelen alanda gümrük kargo bınası oluyo ordan çıkar
63 numaradasin gordum varmissin listedeB bugza ben listede ekli değilimbilgilerimi tekrar giriyorum;
ilk bebek;
adı: yok , henüz bulamadık, kendi aramızda Merdane diyoruz
başlangıç kilosu 50, güncel kilo 51
meslek: mühendis
bu arada bebek bakım çantası soranlar olmuş Skip Hope Duo diye bir marka var biraz pahalı ama çantaları çok şık, ben çok beğendim almamak için zor tutuyorum kendimi, hatta pahalı diye birine hediye aldırmayı düşünüyorum
Büyük ıhtımal Esenboğa dışhatlR gümrükte takılmıştır eğer uçakla geldıyse gelmeden Esenboğa danışmadan gümrüğü baglat bıraz tlf trafıgı yaşarsın ama yerıni bilip gıdersın
Muhtemelen alanda gümrük kargo bınası oluyo ordan çıkar
oyyyy o is telefonla olmaz bacim, esenbogaya mi gidiym direkt? hayir 1 ay oldu gumruge takilali hic bi yazi fln da yollamiyorlar, boyle urununuze el koyduk gelin diye.. ne uyuz bi durum.. para isticekler kesin..
Pratik ınsanlar öyle deme
Üzerine su dökülünce karnıyarık yemeği olacak kapsüller çıksa alacak ilk aileyi biliyorum artık. Jetgiller gibiler mübarek.
Uçakla geldıyse oradadır ama sen 1-2 yerı aramadan yollara düşme nerden çıkar belli de olmaz,Butun Ankara'yı dolaşma bı de bu halınleoyyyy o is telefonla olmaz bacim, esenbogaya mi gidiym direkt? hayir 1 ay oldu gumruge takilali hic bi yazi fln da yollamiyorlar, boyle urununuze el koyduk gelin diye.. ne uyuz bi durum.. para isticekler kesin..
Pratik ınsanlar öyle deme
Artık yemeden elımde görünce baslıyoPratik dedin. Ben de acıktım. İki üç gündür pis şeyler yiyorum. Üşendim. Evde fi tarihinden kalma pötibör bisküvi vardı bir paket. Yarısını indirdim. Bizim sıçan kudurdu.
Ver ver daha ver der gibi dibimi kazıyor şu an.
Doğru dıyosun canım öyle seylerın nerden çıkacağı hiç belli olmuyoBen şöyle birşey yaşamıştım dayım ankara'ya daha hızlı geliyor diye bizim adrese İnternet'te Amerika'dan yaptığı alışverişi yolladı miktar yüksek diye gümrüğe takılmış bana gidip alabilir misin para alacaklar vermek için dedi Yenimahalle merkez PTT ye gittim gümrükle ilgili bir birim vardı alışverişin kredi kart ekstresini istediler dayım mail attı çıkartıp verdim birazda para aldı öyle teslim ettiler. Araştırmadan gitme derim.
Allah allah niye öyle yaptı ki çok saçma ve düşüncesiz bir hareket olmuş boşver takma kafana.Kizlar kiz kardesim dün dogum yapti. Bugun bebek nefes alamiyo diye üşüştuler başına burnundan aspiratorle sümük cekmek icin. Cocuk aglio ciyak ciyak. Ben de gayet duzgun bi sekilde ya kiyamam az bekleye bekleye yapsaniza bebek sakinlessin arada bi dedim. Kiz kardeşim de hemen "bu benim cocugum sanane sen kendi cocugunu sakinlestirirsin" diye tersledi. ki normalde de öküzün tekidir ama hic hoş olmadi yani. Ztn duygusalim. Ben de evime donucem yarin. Bayrama kdr gorusmeyi düşünmüyorum. Beni ve bebegimi olumsuz etkiliyor.. Bide s.lak s.lak bi günlük bebegi kucaga alismasin diye almıyor. Deli divane işler cahillik bisiler. Ben en iyisi evimde bekliyim. Tatilimin tadını cikariyim. Kimseye yaranilmaz. Lohusayken de kimseyi kirmamaya dikkat edicem yani. Ki ztn cok da kirici kelime kullanmam kimseye.
5sene önce ben de yaşadım benzerini. Yeni doğmuş bebeğe aptal saptal davraniodu sister bacim. Öyle yapma şöyle yap falan dediğim "senin olunca öyle yaparsın" dedi. Kaç hafta gitmediydim yanına.Kizlar kiz kardesim dün dogum yapti. Bugun bebek nefes alamiyo diye üşüştuler başına burnundan aspiratorle sümük cekmek icin. Cocuk aglio ciyak ciyak. Ben de gayet duzgun bi sekilde ya kiyamam az bekleye bekleye yapsaniza bebek sakinlessin arada bi dedim. Kiz kardeşim de hemen "bu benim cocugum sanane sen kendi cocugunu sakinlestirirsin" diye tersledi. ki normalde de öküzün tekidir ama hic hoş olmadi yani. Ztn duygusalim. Ben de evime donucem yarin. Bayrama kdr gorusmeyi düşünmüyorum. Beni ve bebegimi olumsuz etkiliyor.. Bide s.lak s.lak bi günlük bebegi kucaga alismasin diye almıyor. Deli divane işler cahillik bisiler. Ben en iyisi evimde bekliyim. Tatilimin tadını cikariyim. Kimseye yaranilmaz. Lohusayken de kimseyi kirmamaya dikkat edicem yani. Ki ztn cok da kirici kelime kullanmam kimseye.
I ikizcan2016 sana o siparişle bi' tracking number maillemiş olmaları lazım. Yollamadılarsa alışveriş yaptığın sitenin siparişlerim kısmından siparişi görüntüle orada vardır. Hangi firmayla geldiyse PTT, Dhl, Fedex sitesine gir o kodla kargo takipten nerede olduğunu görebilirsin. Ona göre gidersin. Giderken yanınamasmaviyim 'in dediği gibi mailine gelen sipariş ödeme çıktısını al. Isteyecekler çünkü.
Uçakla geldıyse oradadır ama sen 1-2 yerı aramadan yollara düşme nerden çıkar belli de olmaz,Butun Ankara'yı dolaşma bı de bu halınle
Elınde bı belge fatura fılan var mı
Ben şöyle birşey yaşamıştım dayım ankara'ya daha hızlı geliyor diye bizim adrese İnternet'te Amerika'dan yaptığı alışverişi yolladı miktar yüksek diye gümrüğe takılmış bana gidip alabilir misin para alacaklar vermek için dedi Yenimahalle merkez PTT ye gittim gümrükle ilgili bir birim vardı alışverişin kredi kart ekstresini istediler dayım mail attı çıkartıp verdim birazda para aldı öyle teslim ettiler. Araştırmadan gitme derim.
mailime geleni silmistim, cektirdigim kredi karti extresini gotursem olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?