2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
nerde oldugunu bilmiyorum ki, neyse biraz daha bakiym, aldigim sitenin takip bolumunde ilgili ülkede gumrukte yaziyor, ama neresinde yazmiyor.. belki istanbul ataturk havalimaninda.. nerden bulcam ooooof off..

Tamam kargo bu tarafa geçince yazmaz zaten orada. Onun için buradan gönderi yapılan kargonun firmasının web sitesinden bakacaksın. O açıklamanın yazdığı yerde tracking number vardır muhakkak. O numarayla gönderi Türkiye'ye girene kadar gelen ülkedeki hareketleri, geldikten sonra Türkiye'deki hareketlerini takip edebiliyorsun kargo firmasının sitesinden. Eğer devlet kargosuyla geldiyse oradan muhtemelen Ptt'ye devretmişlerdir bu tarafta.

Bosver cahilligine ver canim sende tatilim tadini cikar birsey sorduklarinda da ben soylemem ancka kendi cocuguna yaparım de :)

Ay insallah olmayiz ya. Ki ben yasamadigim seyler konusunda birilerine akil verirken cook temkinliyimdir. Ama boyle zamanlarda disaridaki gozun yani olaylara disaridan bakan birilerinin de fikirlerini dikkate almayi kendimize telkin etmeliyiz. Tabiki hepimiz kendi istedigimiz gibi buyutmek isteriz cocuklarimizi ama bunu etrafimizdakileri paramparça ederek yapmasak iyi olur ( yine de kiyamiyorum cok agrisi var falan ama hamileyken hic cekilmiyor

ninocin bak ne buldum.
Bunlardan eve alalım birer tane diyeceğim ama kiralama/satma hizmetini sadece sağlık sektörüne veriyollamış. Satış formuna baktım.
Yasadışı ticaret yaptıracağım en son.

Eklentiler

• images.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20160827-184430_1.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 65
hoşgeldin aynı ayda doğum yapacaklarin bir arada olmasi güzel

Hoşbulduk, evet güzel bir platform birbirimizle tecrübelerimizi fikirlerimizi sorunlarımızı paylaşarak yardımlaşmış oluruz. Hemde bu süreci daha keyifli geçirmiş oluruz

Hoşbulduk, evet güzel bir platform birbirimizle tecrübelerimizi fikirlerimizi sorunlarımızı paylaşarak yardımlaşmış oluruz. Hemde bu süreci daha keyifli geçirmiş oluruz
evet sevgili hamisler şimdilerde neler aliyorsunuz ya da nelere bakiyorsunuz? Hazır indirimler varken neler almak lazım?

evet sevgili hamisler şimdilerde neler aliyorsunuz ya da nelere bakiyorsunuz? Hazır indirimler varken neler almak lazım?
benim ilk hamileligimde konunun cahiliyim yardimlarinizi bekliyorum

hoşgeldin aynı ayda doğum yapacaklarin bir arada olmasi güzel

Hoşgeldiniz hemen ilk sayfadaki liste için bilgilerinizi mesaj atmanizi ricaedicem. Sonra arada kayniyor

Umursama canım boşver. Ayrıca bir kitapta okuduğuma göre ilk aylar bebeğin dünyaya ve çevresindekilere güvenmesi için annenin her ihtiyacı olduğunda bebeğin yanında olması gerekiyormuş. Alışmasın diye kucağa alınmıyor olduğunu da eleştiriyordu hatta. İlk 3-4 ay dan sonra bebek numaradan ağlamayı öğreniyormus. O dönemden sonra bebeği her ağladığında kucağa almamaya başlayabilirsiniz tarzı bişeyler diyodu.

Ay evet cordcum bende gecen gördüm ama olurda bakarken göremezsem bu sefer korkudan ambulans la götürürler benı hastaneye

B bugza tabiki :) istanbulda yaşıyorum, şuan ev hanımıyım, 27 yaşındayım, ilk bebeğim , cinsiyet kız, sat 15 nisan , tahmini doğum sata göre 20 ocak, başlangıç kilom 72 , güncel kilomu bilmiyorum 5 gün önce 74 idim, bebeğimin ismi belli değil henüz.. Sanırım bu kadardı

Kızlaaar selam! Yetişemiyorum hızınıza! Durun şöyle günde bir iki mesaj atın da ben okuyup cevap yazana kadar gündem değişmemiş olsun
Alış verişten bahsedilmiş, biz bebek arabasını netleştirdik ama henüz almadık. Mamas&papas urbo 2 alıcaz, baya araştırdım hem kaliteli, hem güvenli hem hafif ve katlayınca çok az yer kaplıyor. Bunun dışında göğüs pompası aldım bir arkadaşım söyledi şimdiden al ben doğuma götürmüştüm diye. Doğumdan hemen sonraki süreçte süt çok oluyor ama bebeğin çenesi zayıf olduğu için çekemiyor,süt boşa gidiyor demişti. Jokerde de %25 indirim olunca aldım. Lansinoh 2 taraflı. Kıyafet keyfi alıyorum öyle çok hoşuma gidenleri, önce böyle büyük parçaları alalım diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…