nerde oldugunu bilmiyorum ki, neyse biraz daha bakiym, aldigim sitenin takip bolumunde ilgili ülkede gumrukte yaziyor, ama neresinde yazmiyor.. belki istanbul ataturk havalimaninda.. nerden bulcam ooooof off..
Tamam kargo bu tarafa geçince yazmaz zaten orada. Onun için buradan gönderi yapılan kargonun firmasının web sitesinden bakacaksın. O açıklamanın yazdığı yerde tracking number vardır muhakkak. O numarayla gönderi Türkiye'ye girene kadar gelen ülkedeki hareketleri, geldikten sonra Türkiye'deki hareketlerini takip edebiliyorsun kargo firmasının sitesinden. Eğer devlet kargosuyla geldiyse oradan muhtemelen Ptt'ye devretmişlerdir bu tarafta.
Kizlar kiz kardesim dün dogum yapti. Bugun bebek nefes alamiyo diye üşüştuler başına burnundan aspiratorle sümük cekmek icin. Cocuk aglio ciyak ciyak. Ben de gayet duzgun bi sekilde ya kiyamam az bekleye bekleye yapsaniza bebek sakinlessin arada bi dedim. Kiz kardeşim de hemen "bu benim cocugum sanane sen kendi cocugunu sakinlestirirsin" diye tersledi. ki normalde de öküzün tekidir ama hic hoş olmadi yani. Ztn duygusalim. Ben de evime donucem yarin. Bayrama kdr gorusmeyi düşünmüyorum. Beni ve bebegimi olumsuz etkiliyor.. Bide s.lak s.lak bi günlük bebegi kucaga alismasin diye almıyor. Deli divane işler cahillik bisiler. Ben en iyisi evimde bekliyim. Tatilimin tadını cikariyim. Kimseye yaranilmaz. Lohusayken de kimseyi kirmamaya dikkat edicem yani. Ki ztn cok da kirici kelime kullanmam kimseye.
5sene önce ben de yaşadım benzerini. Yeni doğmuş bebeğe aptal saptal davraniodu sister bacim. Öyle yapma şöyle yap falan dediğim "senin olunca öyle yaparsın" dedi. Kaç hafta gitmediydim yanına.
Lohusa kafası dicem ama daha çok bi cahillik diye düşünüyorum. Ne emzirebildi ne de heryerde uyuyan normal bi bebek yapabildi. Evde ses çıkmazdı çocuk uyuyo diye. Bi yere gitmezdi. Tih tih tihhh çocuk daha iki senedir normale döndü.
Ben öyle olmak istemiyorum. inşallah da olmam.
Ay insallah olmayiz ya. Ki ben yasamadigim seyler konusunda birilerine akil verirken cook temkinliyimdir. Ama boyle zamanlarda disaridaki gozun yani olaylara disaridan bakan birilerinin de fikirlerini dikkate almayi kendimize telkin etmeliyiz. Tabiki hepimiz kendi istedigimiz gibi buyutmek isteriz cocuklarimizi ama bunu etrafimizdakileri paramparça ederek yapmasak iyi olur ( yine de kiyamiyorum cok agrisi var falan ama hamileyken hic cekilmiyor
ninocin
bak ne buldum.
Bunlardan eve alalım birer tane diyeceğim ama kiralama/satma hizmetini sadece sağlık sektörüne veriyollamış. Satış formuna baktım.
Yasadışı ticaret yaptıracağım en son.
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Kısmetse ocakta anne olucam bendee :) Yazışmalarınızı takip ettim biraz ve bende aranızda bulunmak istedimm. 27 yaşındayım, ilk bebeğim, cinseyetimiz kız , şuan için ev hanımıyımm
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Kısmetse ocakta anne olucam bendee :) Yazışmalarınızı takip ettim biraz ve bende aranızda bulunmak istedimm. 27 yaşındayım, ilk bebeğim, cinseyetimiz kız , şuan için ev hanımıyımm
Hoşbulduk, evet güzel bir platform birbirimizle tecrübelerimizi fikirlerimizi sorunlarımızı paylaşarak yardımlaşmış oluruz. Hemde bu süreci daha keyifli geçirmiş oluruz
Hoşbulduk, evet güzel bir platform birbirimizle tecrübelerimizi fikirlerimizi sorunlarımızı paylaşarak yardımlaşmış oluruz. Hemde bu süreci daha keyifli geçirmiş oluruz
Kizlar kiz kardesim dün dogum yapti. Bugun bebek nefes alamiyo diye üşüştuler başına burnundan aspiratorle sümük cekmek icin. Cocuk aglio ciyak ciyak. Ben de gayet duzgun bi sekilde ya kiyamam az bekleye bekleye yapsaniza bebek sakinlessin arada bi dedim. Kiz kardeşim de hemen "bu benim cocugum sanane sen kendi cocugunu sakinlestirirsin" diye tersledi. ki normalde de öküzün tekidir ama hic hoş olmadi yani. Ztn duygusalim. Ben de evime donucem yarin. Bayrama kdr gorusmeyi düşünmüyorum. Beni ve bebegimi olumsuz etkiliyor.. Bide s.lak s.lak bi günlük bebegi kucaga alismasin diye almıyor. Deli divane işler cahillik bisiler. Ben en iyisi evimde bekliyim. Tatilimin tadını cikariyim. Kimseye yaranilmaz. Lohusayken de kimseyi kirmamaya dikkat edicem yani. Ki ztn cok da kirici kelime kullanmam kimseye.
Umursama canım boşver. Ayrıca bir kitapta okuduğuma göre ilk aylar bebeğin dünyaya ve çevresindekilere güvenmesi için annenin her ihtiyacı olduğunda bebeğin yanında olması gerekiyormuş. Alışmasın diye kucağa alınmıyor olduğunu da eleştiriyordu hatta. İlk 3-4 ay dan sonra bebek numaradan ağlamayı öğreniyormus. O dönemden sonra bebeği her ağladığında kucağa almamaya başlayabilirsiniz tarzı bişeyler diyodu.
ninocin
bak ne buldum.
Bunlardan eve alalım birer tane diyeceğim ama kiralama/satma hizmetini sadece sağlık sektörüne veriyollamış. Satış formuna baktım.
Yasadışı ticaret yaptıracağım en son.
Bbugza
tabiki :) istanbulda yaşıyorum, şuan ev hanımıyım, 27 yaşındayım, ilk bebeğim , cinsiyet kız, sat 15 nisan , tahmini doğum sata göre 20 ocak, başlangıç kilom 72 , güncel kilomu bilmiyorum 5 gün önce 74 idim, bebeğimin ismi belli değil henüz.. Sanırım bu kadardı
Kızlaaar selam! Yetişemiyorum hızınıza! Durun şöyle günde bir iki mesaj atın da ben okuyup cevap yazana kadar gündem değişmemiş olsun
Alış verişten bahsedilmiş, biz bebek arabasını netleştirdik ama henüz almadık. Mamas&papas urbo 2 alıcaz, baya araştırdım hem kaliteli, hem güvenli hem hafif ve katlayınca çok az yer kaplıyor. Bunun dışında göğüs pompası aldım bir arkadaşım söyledi şimdiden al ben doğuma götürmüştüm diye. Doğumdan hemen sonraki süreçte süt çok oluyor ama bebeğin çenesi zayıf olduğu için çekemiyor,süt boşa gidiyor demişti. Jokerde de %25 indirim olunca aldım. Lansinoh 2 taraflı. Kıyafet keyfi alıyorum öyle çok hoşuma gidenleri, önce böyle büyük parçaları alalım diyoruz.