2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

chicco nun bir modelini gördüm hem kolay katlanıp taşınıyordu hem de travel sisteme göre daha hafif görünüyordu. Canlı görmedim ama netten gördüğüm kadarıyla. Açıklamada da doğumdan itibaren kullanabileceğiniz yastık vs diyordu. O yüsden bir acaba mı dedim. Yoksa travellar daha rahat ve kullanışlı görünüyorlar bencede. Ağır olmaları biraz dezavantaj sadece. oyüsden bende tecrübesi olan yada araştırmış incelemiş veya kafasında bir fikir oluşmuş hamişlerin düşüncelerini merak ediyorum. Senin fikrini de bir köşeye yazdım canım teşekkür ederim :) derinn83

yaaaa ne guzel denk gelmis 4moms :))
şansli olacak senin kuzu insallah :)
bu aldigin da guzelmis canim, kendi sallaniyor mu ki? biz mi salliyoruz? minderin de cok guzel uymus :))
gule gule kullanin insallah :)
ben daha almadim canim, oda takimi aldim bu ay, eylulde o gelicek, iki yatakli, iki de anne yani su sallananlardan, bi tane de emzirme koltugu derken biraz göçtüm :))
ekim-kasim gibi alirim 4 moms heralde..
daha bebek arabasi fln da duruyor..

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 68
daffodilays
canim her ailede oyle biri oluyor malesef
kendi öz kardeşin sonuçta, art niyet arama, o da lohusa hem.. huysuzluk yapmis guya iste..
hic üzme kendini..
görümce fln olsaydi bogazla dicektim ama simdi kendi kardesin olunca bisey diyemedim :)))

Hadi ya benim de hem arkadaşım hemde başka bi arkadaşımın yengesi aldı çok memnun kaldı sizinki neden memnun kalmadıysa bak aklıma takıldı simdi
Vakumunun çok kuvvetsiz olduğunu söylüyor.sütü çekmiyor bile falan diyor birde ilk Zaman'larda sütün çok olduğunda sıkıntı olmaz ama birkaç ay sonra süt azalınca Çekmez diyor.bende lansinoh almayı düşünüyordum ama vazgeçtim biraz daha fazla ödeyelim ama uzun Zaman kullanacağım bir şey alıcam.kendi gözümlede gördüm lansinoh un süt çıkaramadığı memeden medela çıkardı valla

Hadi ya benim de hem arkadaşım hemde başka bi arkadaşımın yengesi aldı çok memnun kaldı sizinki neden memnun kalmadıysa bak aklıma takıldı simdi

eczaneden lansinoh alanlar hep geri getirdi, o zamanlar cok ilgi alanima girmedigi icin pek de sallamadim.. firma degistirdi gerci ama yine de mutlu olmadilar..
nedenini bilmiyorum ama memnun kalmamislar..

Kızlar Merhaba . Ocak annesi değilim ama nisan olacak inşallah :) cinsiyetleri ogrendiniz çok merak ediyorum belirtiler ve 6,7 haftalik ultrason görüntüsüyle cinsiyet arasında bi ilişki var mı :) ben tatlı yiyemiyorum tuzlu açılı ekşili yiyorum . Gerçi fazla istahimda yok midem huzursuz ama şimdiye kadar iki defa afedersiniz istifra oldu . Ultrason foto da atabilirim kese foto da solda yani benim sağ tarafimda böyle işte tecrubenizce ne olabilir ki :))

Merhaba teyzoşlar biz bugün dr a gittik maşallah sağlıklı oğluşum 482 gr olmuş çok hareketli ablası da öyleydi 15 aylık yeni anne tavsiyesi ilk 3 aylık zıbın atletlerinizi yandan çıtçıtlı alın değiştirmek çok kolay Bebek arabası travel casual cadillac travel aldım ilk başlarda iyi ama şimdi baston puset aldım puset +baston olanlar sanki daha mantıklı ama param var özencimi alayım diyorsanız ilk gebelikte tadını çıkarın medela süper göğüs ucu olmayanlar avent kurtarıcım oldu bir de bol bol ağız mendili alın aklıma gelenler şimdilik bunlar varsa sorular seve seve cevaplarım öptüm

Eklentiler

• image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 80

hayirli olsun, saglikla kucaginiza alin insallah :)
yani 8. haftada kese/embriyo fotosundan 40 yillik prof. bile cinsiyet soyleyemez..
biraz sabir, 11-12. haftada soyluyorlar genelde, o bile 20-21.haftada detayli ultrasona kadar kesin olmuyor..

hayirli olsun, saglikla kucaginiza alin insallah :)
yani 8. haftada kese/embriyo fotosundan 40 yillik prof. bile cinsiyet soyleyemez..
biraz sabir, 11-12. haftada soyluyorlar genelde, o bile 20-21.haftada detayli ultrasona kadar kesin olmuyor..
Sagolun sizde saglicakla kucaginza alin insallah . Her hamile gibi bu aylarda bunun merakı oluyor :) sizler ogrendiginiz için bi sorayım dedim

Aynen canım Bebek kısmetiyle gelir derler ama bizimki biraz şansıyla geliyor galiba :)) Benim aldığımı kendin sallıyorsun ama titreşimini açarsan kendiliğinden titriyor sallamaya gerek kalmıyor. Tabi 4 moms kadar profesyonel bi titreşim değil ama fiyat/performans değerlendirmesi yapınca hiçte fena sayılmaz :)

Ne güzel en masraflı kalemleri halletmişsin cnm. Ben henüz sadece beşiğini aldım mobilya için karar veremedik. Yalnız beşiklerimiz seninle aynı sanki Bebekonfordan aldım ben seninki de mi o yoksa :) güle güle kullansın kuzucukların

Çok guzeller güle güle kullanın. Bizde de bu anakucağının turkuaz rengi var dayımlar verdi sağolsun onların ufaklığın zaten bu tür şeyler çok uzun kullanılmadığı içinde hiç eskimiyor bi yıkadık koyduk kenara. İnşallah sever bizim minnoşta.

Benimde canım hiç tatlı istemezdi ki eskiden çok severdim, tuzlu acılı daha çok yedim. Bebeğim sağ kasığımda tutundu. Cinsiyeti de kız :) 12.hafta ultrason fotomda genital kısmı nub teorisine göre kız gözüküyordu öyle de oldu. Seninki de kız olabilir hayırlı sağlıklı olsun inş

Hiçbirine güvenme. Çin Rus takvimleri kız dedi. Kesedeki yeri nub vs kız dedi. Ekşi diye delirdim.

Sonuç oğlum olacak inşallah

Hepsi tahmin oyunları eğlenmek için evet ama bel baglama

Teşekkür ederim canım senin bebişte güle güle kullansın. Kumaşın yıkanabiliyor olması da çok güzel bi avantajı, dokununca böyle kadifemsi çok yumuşak bi dokusu var malzemeleri kaliteli kullanmışlar.

Ben de mümkün mertebe eşimin dostumun vermeyeceği şeyleri alıyorum şuan. Şansıma etrafımda bebekli arkadaş çok bi tanesi de sağolsun maxi cosi ana kucağını vericek ben sadece Bebek arabama monte edebilmek için aparat alıcam :) böyle zamanlarda dayılar arkadaşlar hakikaten çok iyi geliyor :)

Esra alttaki ton kahve kendi saçımdı. Beyazları kapamak için ombre ve ışıltı ayrı canım.

asli2434 teşekkür ederim canım psikolojim düzeldi

Ye balim afiyet olsun♡♥

Sorma teyzesi inat biraz tripli
Ugrasip oturuyorum valla. Bebek gorunce illa kucagina istiyor alamayinca agliyor coraplarini cikarip ayaklarını minciriyor.napacam bilmiyorum

Ay bunlara bayildim ama ya★
Alt acma minderini nerden aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…