2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydınn sevgili anneler nasılsınız? pazar pazar yine mesaideyimm ama çok yakında evdeyim inşallah.
dün kontrolümüz vardı minnoşum yine kıpır kıpırdıı doktor bu resmen breakdance yapıyor dedi ayaklarını getirmiş taa burnuna herşeyimiz yolunda çok şükür 21+5 de 420 gramız boyunu söylemedi yine bende tabii unuttum

senin artık işi birakma vaktin geldi dedi ayrıca doktorum böyle ayakda durmaya devam edersen erken doğuma gidersin dedi
sana daha pasif bir pozisyon şart dedi oda resepsiyonda zor çünki oturamıyoruz. yarın müdürümle grüşcem bakalım ne diyecek olmadı istifamı vericem doğum iznimi beklemeden. evlilik tazminatımı alıp cıkıcam ...herşeyin hayırlısı kızlar şuan bebişimden önemli değil valla napiim

hoşgeldin tatlım aramıza sağlıcakla gelsin bebişin

Kizlar e-bebekte magazada indirim vardi. 7 tl altlar. Cok guzeldi. Ama tecrube olarak soyluyorum yenidogan degilde aldiklarinizi 0-3 ay olarak alin..

yatakla yastık çok güzelmiş canım güle güle kullansın hepsini nerden almıştım yastıkla yatağı çok beğendim :)
benim ana kucağım altdaki babybjörnden aldım daha doğrusu anneme aldırdım daha önce burda göstermiştim modelini arkadaşım kullandı çok kullanışlı kendi kendine sallıyor bebiş içinde :)

Eklentiler

• maxresdefault.webp
    9 KB · Görüntüleme: 68
bizim bebe arabamız bu olacak kızlar markası Quinny isterseniz bakın ne kadar kolay açılıp kapanıyo yaa mağzadada baktık babymall de ..satışcı öve öve bitiremedi doğru seçim dedi.
biraz ağır ama sağlamlığı ağırlığından geliyor
fiyatıda biraz tuzlu ama anneme getirteceğim bunuda avusturyadan hayırlısıyla yarı yarıya fiyat farkı var

Canim cok dik degil mi :) nasil sallaniyor?

canim kac haftalikken 482 gr di bebisin

İzledim çok güzel güle güle kullanın canım

@buğza bu arada listeye baktım da cinsiyetimiz yazmıyor erkek diye güncelleyebilirsin canım

Canim cok dik degil mi :) nasil sallaniyor?
hayır tatlım ayarı var zaten uyku pozisyonuna bile giriyor. iki aylıkken koyabiliyorsun arkadaşım oğluşu bunda öyle bi sallanıyordu resmen enerjisini atıyordu nasıl gülerek izlerdik bizde :) dur tanıdım videosunu atayım sana göreceksin anne sallamıyor kendisi sallıyor

Ay valla ellisi yüzü fazla olsun önemli değil iş görsün de. Medela dediğine de bi bakayım Canım ya iyi oldu bak yoksa direk gidip alacaktım. Benim zaten sütüm az oluyor bidr çıkmasa delirirm

Canım valla normalde erkek için tatlı yedirir derler ama ben 21 haftalık oldum hala tatlı bir iki yiyince midem bulanıyor deli gibi et acı istiyorum. Çin takvimi erkek demişti erkek çıktı doktor 11. Haftada erkek olduğunu görmüştü zaten

Canım sende mi medela süt sağmayı tavsiye ediyorsun

Izledim canim cok guzel gule gule kullan cok kullanisli.. ama baya pahali sanirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…