Ye balim afiyet olsun♡♥
Sorma teyzesi inat biraz tripli
Ugrasip oturuyorum valla. Bebek gorunce illa kucagina istiyor alamayinca agliyor coraplarini cikarip ayaklarını minciriyor.napacam bilmiyorum
wuoow maşallah saçlara
Günaydınn sevgili anneler nasılsınız? pazar pazar yine mesaideyimmama çok yakında evdeyim inşallah.
dün kontrolümüz vardı minnoşum yine kıpır kıpırdıı doktor bu resmen breakdance yapıyor dedi ayaklarını getirmiş taa burnunaherşeyimiz yolunda çok şükür 21+5 de 420 gramız boyunu söylemedi yine bende tabii unuttum
senin artık işi birakma vaktin geldi dedi ayrıca doktorum böyle ayakda durmaya devam edersen erken doğuma gidersin dedi
sana daha pasif bir pozisyon şart dedi oda resepsiyonda zor çünki oturamıyoruz. yarın müdürümle grüşcem bakalım ne diyecek olmadı istifamı vericem doğum iznimi beklemeden. evlilik tazminatımı alıp cıkıcam ...herşeyin hayırlısı kızlar şuan bebişimden önemli değil valla napiim
Can'ım ilk hamileliğimde 20. Haftada ancak doğru düzgün hissetmiştim. Çok kilo da almadın ya hissetmeyebilirsin 17. Haftadasın daha 19 da falan net hissedersinKızla bir haftadır bebeğimi hissetmiyorum bir sorun mu var kiyoksa normal mi hisssetmemem.
İlk gebeliğim ama onun için mi hissedemiyorumPazartesi günü doktora gidicem ama korkuyorum şuan
Daha önceden hissediyor muydun? Yanı şöyle söylemek daha doğru ilk hamilelikte anne bebeği geç hissediyormuş ve bağırsak hareketlerini bebeğin hareketi sanabiliyormuşuz. Belki de daha önce hareket diye hissettiğin bağırsak hareketleridir. Sen içini ferah tut. Allah'ın izniyle hiçbir şey yoktur.Kızla bir haftadır bebeğimi hissetmiyorum bir sorun mu var kiyoksa normal mi hisssetmemem.
İlk gebeliğim ama onun için mi hissedemiyorumPazartesi günü doktora gidicem ama korkuyorum şuan
korkma sen daha 18. haftadasın bide ilk hamileliğin bir hisseder bir hissetmezsin bu dönemlerdeKızla bir haftadır bebeğimi hissetmiyorum bir sorun mu var kiyoksa normal mi hisssetmemem.
Selam canim.Erkek anaları B bugza ,asli2434 , Vasfiyeteyzeniz , Esra , ninocin , fantasktik-fabi (içimden geldi )
Şimdi ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu sabahta kavgasını ettim eşimle. Hazır zaman az ve hastane seçimini etkileyecekken sorayım dedim.
Yenidoğan sünneti konusunda ne düşünüyorsunuz? Var mı çevrenizde yaptıran, zorlukları oluyor mu?
Öte yandan ben olacaksa doğum esnasında olsun, çocuk ileride o travmayı yaşamasın diye düşünüyorum. Sünnet düğünü falan da abes geliyor bana taşlamayın. Elimden gelse kendi kararıyla yaptırsın isterim bu işlemi ama lanet olası toplumsal faktörler.
Eşim de doğarken olmasın. 3-4 yaşında düğünüyle beraber yapalım. Zaten bütün özel günleri saçma bulup boğazıma tıkıyorsun, bırak bari bu olsun diye cırcır ediyor (bebek arabasından önce doğmamış çocuğa gerçek zamanlı motor almış bir adamdan söz ediyorum bu arada yani bu düğün işinin de çıkarabildiği seviyede b*kunu çıkartacak. )
Fikirleriniz önemli benim için. Yenidogan sunneti oncelikli olursa dr'la birlikte ikna edecegim beyi.
Can'ım ilk hamileliğimde 20. Haftada ancak doğru düzgün hissetmiştim. Çok kilo da almadın ya hissetmeyebilirsin 17. Haftadasın daha 19 da falan net hissedersin
Valla Canım ben kesinlikle 1 hafta 10 günlükken yapılmasıntaraftarıyım. Etrafımda öyle olan çok oldu hepsi de çok memnun kaldı. Çocuk zaten bezli olduğu in atlatmasınçok kolay olmuş normal yaşında olmasına oranla. Bana kalsa sünnet töreni falan yapmam sonuçta kızım Regl olunca milleti toplayıp parti vermiyorum ama babasının hevesi de varsa kaç yaşında isterse yapsın sünnet törenini. İlla herkesin ortasında kesilecek değil ya. Tabi bunalr benim düşüncem kahvaltıda bu konuyu bi açayım bakayım :)Erkek anaları B bugza ,asli2434 , Vasfiyeteyzeniz , Esra , ninocin , fantasktik-fabi (içimden geldi )
Şimdi ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu sabahta kavgasını ettim eşimle. Hazır zaman az ve hastane seçimini etkileyecekken sorayım dedim.
Yenidoğan sünneti konusunda ne düşünüyorsunuz? Var mı çevrenizde yaptıran, zorlukları oluyor mu?
Öte yandan ben olacaksa doğum esnasında olsun, çocuk ileride o travmayı yaşamasın diye düşünüyorum. Sünnet düğünü falan da abes geliyor bana taşlamayın. Elimden gelse kendi kararıyla yaptırsın isterim bu işlemi ama lanet olası toplumsal faktörler.
Eşim de doğarken olmasın. 3-4 yaşında düğünüyle beraber yapalım. Zaten bütün özel günleri saçma bulup boğazıma tıkıyorsun, bırak bari bu olsun diye cırcır ediyor (bebek arabasından önce doğmamış çocuğa gerçek zamanlı motor almış bir adamdan söz ediyorum bu arada yani bu düğün işinin de çıkarabildiği seviyede b*kunu çıkartacak. )
Fikirleriniz önemli benim için. Yenidogan sunneti oncelikli olursa dr'la birlikte ikna edecegim beyi.
Daha önceden hissediyor muydun? Yanı şöyle söylemek daha doğru ilk hamilelikte anne bebeği geç hissediyormuş ve bağırsak hareketlerini bebeğin hareketi sanabiliyormuşuz. Belki de daha önce hareket diye hissettiğin bağırsak hareketleridir. Sen içini ferah tut. Allah'ın izniyle hiçbir şey yoktur.
Yok yok hiç telaş yapma. Hissedersin sen kendini gerdikçe rahim kasılır daha da hissedemez olursun o yüzden sakinle. Mesela bu akşam bi duş al yanına da uzan bi parça da çikolata ye uzan bakalım. Bide ben en çok sırt üstü yatarken hissediyorum tekmesini. Pazartesi göreceksin zaten inşallah meleği :)Ara ara hissediyordum ama yok
ben doktorlada konuştum hastaneden taburcu olmadan yaptırmanın en doğrusu olduğunu söylüyor bizde ya öyle yada kırkı çıkar çıkmaz sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.ileriki yaşlarda enfeksiyon riski daha yüksek olabiliyormuş.böylede söylersin eşineErkek anaları B bugza ,asli2434 , Vasfiyeteyzeniz , Esra , ninocin , fantasktik-fabi (içimden geldi )
Bebeğin beslenmemeSi diye bişey yok sen bakma millete moral bozarlar sadece. Doktor bana dedi ki Bebek her türlü beslenir sğer az beslenirsen olan sana olur bebeğe değil.Birkaç kere hissettim canım. Geceleri uzandığımda.
Şimdi göbeğimde hiç çıkmadı herkes beslenmiyor mu dedikçe bende bir sorun mu var hissedemiyorum diye üzülüyorum
Bende adını Mustafa kerem koymayı düşünüyorumben doktorlada konuştum hastaneden taburcu olmadan yaptırmanın en doğrusu olduğunu söylüyor bizde ya öyle yada kırkı çıkar çıkmaz sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.ileriki yaşlarda enfeksiyon riski daha yüksek olabiliyormuş.böylede söylersin eşinesünnet düğünü meselesine gelince hiç sorma onu bana şimdi bak bizim oralarda sünnet düğününde anneler beyaz gelin gibi elbise giyerler bende kendi düğünümde Fransız gelinlik giymek istemiştim böyle tarlatansız uzun kuyruklu ve sade bir gelinlik.ben düğünümde yemedim içime dert oldu hep derdim ki Birgün oğlum olursa sünnet düğününde o tarz giyinip bütün hevesimi alıcam.eee şimdi adınıda kerem koyuyoruz ben Aslı.şimdi bu Aslı'yla Kerem'e bi düğün yakışmaz mı ?
Teşekkür ederim canım :)Ay bunlara bayildim ama ya★
Alt acma minderini nerden aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?