- 26 Nisan 2016
- 363
- 448
- 18
Ay valla ellisi yüzü fazla olsun önemli değil iş görsün de. Medela dediğine de bi bakayım Canım ya iyi oldu bak yoksa direk gidip alacaktım. Benim zaten sütüm az oluyor bidr çıkmasa delirirm
Bebeğin beslenmemeSi diye bişey yok sen bakma millete moral bozarlar sadece. Doktor bana dedi ki Bebek her türlü beslenir sğer az beslenirsen olan sana olur bebeğe değil.
Yok yok hiç telaş yapma. Hissedersin sen kendini gerdikçe rahim kasılır daha da hissedemez olursun o yüzden sakinle. Mesela bu akşam bi duş al yanına da uzan bi parça da çikolata ye uzan bakalım. Bide ben en çok sırt üstü yatarken hissediyorum tekmesini. Pazartesi göreceksin zaten inşallah meleği :)
Canım aramızda bir ay var ve ben de daha 1 haftadır hissedebiliyorumKızla bir haftadır bebeğimi hissetmiyorum bir sorun mu var kiyoksa normal mi hisssetmemem.
İlk gebeliğim ama onun için mi hissedemiyorumPazartesi günü doktora gidicem ama korkuyorum şuan
Yaz gelmeden hallederiz biz de büyük ihtimalle. Hatta daha erken de olabilir.Erkek anaları B bugza ,asli2434 , Vasfiyeteyzeniz , Esra , @ninocin, @fantasktik-fabi (içimden geldi )
Şimdi ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu sabahta kavgasını ettim eşimle. Hazır zaman az ve hastane seçimini etkileyecekken sorayım dedim.
Yenidoğan sünneti konusunda ne düşünüyorsunuz? Var mı çevrenizde yaptıran, zorlukları oluyor mu?
Öte yandan ben olacaksa doğum esnasında olsun, çocuk ileride o travmayı yaşamasın diye düşünüyorum. Sünnet düğünü falan da abes geliyor bana taşlamayın. Elimden gelse kendi kararıyla yaptırsın isterim bu işlemi ama lanet olası toplumsal faktörler.
Eşim de doğarken olmasın. 3-4 yaşında düğünüyle beraber yapalım. Zaten bütün özel günleri saçma bulup boğazıma tıkıyorsun, bırak bari bu olsun diye cırcır ediyor (bebek arabasından önce doğmamış çocuğa gerçek zamanlı motor almış bir adamdan söz ediyorum bu arada yani bu düğün işinin de çıkarabildiği seviyede b*kunu çıkartacak. )
Fikirleriniz önemli benim için. Yenidogan sunneti oncelikli olursa dr'la birlikte ikna edecegim beyi.
Yok yok hiç takma sen etrafı. Birde doğru beslenmek sağlıklı beslenmek illa 10 kilo almak demek değil ki. Yeşillik salatası protein sebze meyve kuruyemiş bunlar yendikçe zaten hem Bebek beslenmiş olacak hem sen. Beniö gibi karbonhidrat diye ölen grubun çekemeyen kısımları kilo almadın diye beslenmiyor diyor aldırma sen. Tabi ki yemek yemeyi de boşlama sonuçta senin de doğumdan sonra çok güçlü olman lazım :)Değil mi az yesem de benim halsiz düşmem gerek bebek benim depomdan beslenir diye düşünüyorum ama zaten hissedemiyorum,söylenenlerde evham yaptırıyor
Canım aramızda bir ay var ve ben de daha 1 haftadır hissedebiliyorumstres yapma hiç, ben de niye bu kadar geç hissettim diye sorduğumda suyun çok ondan sana ulaşamıyor demişti Dr.
Teşekkür ederim canım senin bebişte güzel günlerde kullansın inş :) aşağıda linkini gönderiyorumyatakla yastık çok güzelmiş canım güle güle kullansın hepsini nerden almıştım yastıkla yatağı çok beğendim :)
benim ana kucağım altdaki babybjörnden aldım daha doğrusu anneme aldırdım daha önce burda göstermiştim modelini arkadaşım kullandı çok kullanışlı kendi kendine sallıyor bebiş içinde :)
Yok yok hiç takma sen etrafı. Birde doğru beslenmek sağlıklı beslenmek illa 10 kilo almak demek değil ki. Yeşillik salatası protein sebze meyve kuruyemiş bunlar yendikçe zaten hem Bebek beslenmiş olacak hem sen. Beniö gibi karbonhidrat diye ölen grubun çekemeyen kısımları kilo almadın diye beslenmiyor diyor aldırma sen. Tabi ki yemek yemeyi de boşlama sonuçta senin de doğumdan sonra çok güçlü olman lazım :)
Yakışır hem de çok yakışır. Ben de beyaz dantelli elbise giyicem gelin gibi :))) akşam kardeşlerine konuştuk da abla ne gorgusuzmussun de haberimiz yokmus dediler :)))ben doktorlada konuştum hastaneden taburcu olmadan yaptırmanın en doğrusu olduğunu söylüyor bizde ya öyle yada kırkı çıkar çıkmaz sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.ileriki yaşlarda enfeksiyon riski daha yüksek olabiliyormuş.böylede söylersin eşinesünnet düğünü meselesine gelince hiç sorma onu bana şimdi bak bizim oralarda sünnet düğününde anneler beyaz gelin gibi elbise giyerler bende kendi düğünümde Fransız gelinlik giymek istemiştim böyle tarlatansız uzun kuyruklu ve sade bir gelinlik.ben düğünümde yemedim içime dert oldu hep derdim ki Birgün oğlum olursa sünnet düğününde o tarz giyinip bütün hevesimi alıcam.eee şimdi adınıda kerem koyuyoruz ben Aslı.şimdi bu Aslı'yla Kerem'e bi düğün yakışmaz mı ?
sen ne şekilde yapmak istiyorsun öyle yap amaaaann boşver millet ne derse desin.oooohhh oooohhh bende beyaz elbisemi giyicem sefam olsunYaz gelmeden hallederiz biz de büyük ihtimalle. Hatta daha erken de olabilir.
Hiç erkek bebek olmadı cevremde nasıldır erkek bebek bakımı bilmiyorum çok acemiyim bu konuda. Bizde uç kız, sülalede onlarca kız, yeğen de kız olunca yabancılık denicem çok. Allah'tan kocamin iki oğlu var da nasıl alt alınır,pipisine ne yapılır ne yapılmaz biliyor. Diğer iki oğlunda bitik olmuş. Bebek cisinı yapınca sünnet derisinin arasında kalıp enfeksiyon iltihap vs olusabiliyormus. Muhtemelen Deniz'de de olur tahminim. Bu yuzden ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyoruz ve yaptıracağım sünnetini.
Düğün işi ise daha eğlencelioğluna katana bir at,ben de arkasından faytonla gezicem :))) 7-8 yaşında yapsak (aklı ersin iyice ve eglensin istiyorum) ben 45,babasi 55yasinda olucaz. Millet ne dedikodu etcek ahahahaha
40inda çocuk doğurmuş bak bi de faytona binmiş gorgusuz dicekler :))))
Sünnet planlarımız bu şekilde sevgilicordeliac
Valla Canım ben kesinlikle 1 hafta 10 günlükken yapılmasıntaraftarıyım. Etrafımda öyle olan çok oldu hepsi de çok memnun kaldı. Çocuk zaten bezli olduğu in atlatmasınçok kolay olmuş normal yaşında olmasına oranla. Bana kalsa sünnet töreni falan yapmam sonuçta kızım Regl olunca milleti toplayıp parti vermiyorum ama babasının hevesi de varsa kaç yaşında isterse yapsın sünnet törenini. İlla herkesin ortasında kesilecek değil ya. Tabi bunalr benim düşüncem kahvaltıda bu konuyu bi açayım bakayım :)
Yaz gelmeden hallederiz biz de büyük ihtimalle. Hatta daha erken de olabilir.
Hiç erkek bebek olmadı cevremde nasıldır erkek bebek bakımı bilmiyorum çok acemiyim bu konuda. Bizde uç kız, sülalede onlarca kız, yeğen de kız olunca yabancılık denicem çok. Allah'tan kocamin iki oğlu var da nasıl alt alınır,pipisine ne yapılır ne yapılmaz biliyor. Diğer iki oğlunda bitik olmuş. Bebek cisinı yapınca sünnet derisinin arasında kalıp enfeksiyon iltihap vs olusabiliyormus. Muhtemelen Deniz'de de olur tahminim. Bu yuzden ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyoruz ve yaptıracağım sünnetini.
Düğün işi ise daha eğlencelioğluna katana bir at,ben de arkasından faytonla gezicem :))) 7-8 yaşında yapsak (aklı ersin iyice ve eglensin istiyorum) ben 45,babasi 55yasinda olucaz. Millet ne dedikodu etcek ahahahaha
40inda çocuk doğurmuş bak bi de faytona binmiş gorgusuz dicekler :))))
Sünnet planlarımız bu şekilde sevgilicordeliac
Biz oğlumu 6 aylıkken ettirmiştik 2 günde iyileşti 2. Sini de 6 aya kadar ettirmeyi düşünüyoruz iyi ki küçükken olmuş yaniErkek anaları B bugza ,asli2434 , Vasfiyeteyzeniz , Esra , @ninocin, @fantasktik-fabi (içimden geldi )
Şimdi ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu sabahta kavgasını ettim eşimle. Hazır zaman az ve hastane seçimini etkileyecekken sorayım dedim.
Yenidoğan sünneti konusunda ne düşünüyorsunuz? Var mı çevrenizde yaptıran, zorlukları oluyor mu?
Öte yandan ben olacaksa doğum esnasında olsun, çocuk ileride o travmayı yaşamasın diye düşünüyorum. Sünnet düğünü falan da abes geliyor bana taşlamayın. Elimden gelse kendi kararıyla yaptırsın isterim bu işlemi ama lanet olası toplumsal faktörler.
Eşim de doğarken olmasın. 3-4 yaşında düğünüyle beraber yapalım. Zaten bütün özel günleri saçma bulup boğazıma tıkıyorsun, bırak bari bu olsun diye cırcır ediyor (bebek arabasından önce doğmamış çocuğa gerçek zamanlı motor almış bir adamdan söz ediyorum bu arada yani bu düğün işinin de çıkarabildiği seviyede b*kunu çıkartacak. )
Fikirleriniz önemli benim için. Yenidogan sunneti oncelikli olursa dr'la birlikte ikna edecegim beyi.
Oha ne yegenmis o öyle :)))Alt açma olayına hiç girme. Altını açarken üzerine işemesi olayının nasıl önüne geçilir olayını araştırıyorum. Benim kız yeğenim altını açarken ishalmiş meğer şahane bi' tazyikle ağzıma yüzüme s*çmıştı. Şaka değil ciddiyim, yaptı bunu. :/ Bezini açıp kendi b*kunu yemişliği de var gerçi. Enteresan bir çocuktu. İnşallah aynı şeyleri yaşamam tekrar.
Düğün konusuna gelince kime ne yahu? Kayınvalide eşimi 48 yaşında doğurmuş. 8 yaşında sünnet düğünü yapmış. Kim ne derse desin. Ben merasimleri genel olarak sevmiyorum. Sünnet, evlenme vs. fark etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?