2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ay valla ellisi yüzü fazla olsun önemli değil iş görsün de. Medela dediğine de bi bakayım Canım ya iyi oldu bak yoksa direk gidip alacaktım. Benim zaten sütüm az oluyor bidr çıkmasa delirirm

Canım bence bu biraz şans işi, kişiden kişiye değişiyor çünkü. Benim de arkadaşımın bebeği 1 yaşına geldi hala lansinoh kullanıyor ve çok da memnun, bana da tavsiye etti ve aldım. Kimi avent için iyi çekmiyor diyor kimi bunun için, ürünler ama annelerin yapıları farklı. Şansımıza artık :)

Bebeğin beslenmemeSi diye bişey yok sen bakma millete moral bozarlar sadece. Doktor bana dedi ki Bebek her türlü beslenir sğer az beslenirsen olan sana olur bebeğe değil.

Değil mi az yesem de benim halsiz düşmem gerek bebek benim depomdan beslenir diye düşünüyorum ama zaten hissedemiyorum,söylenenlerde evham yaptırıyor

daffodilays tatlım muhtemelen etrafındaki herkes birşeyler söylüyodur. o da kimseye ses çıkartamayıp en yakın seni gördüğü için sana patlamıştır. Tabiki yaptığı doğru değil, sen de hamilesin sonuçta. Ama kim bilir biz nası olucaz. ben daha şimdiden geriliyorum biri bişey dediğinde. Boşver loğusadır de geç :) canın çok sıkılıyosa da dediğin gibi kalma çok. :)

sarra13 çok güzel olmuş, güle güle kullan.

Bende hep gece sırtüstü yatarken hissettim. Sabahları sol tarafımda toplandığını hissediyorum. Ama küçük tekmeleri yok deneyeyim bakalım yarın görücem zaten de insanlar psikoloji bozuyor. Çocuğum gelişmemiş gibi deli ediyorlar beni

Kızla bir haftadır bebeğimi hissetmiyorum bir sorun mu var ki yoksa normal mi hisssetmemem.

İlk gebeliğim ama onun için mi hissedemiyorum Pazartesi günü doktora gidicem ama korkuyorum şuan
Canım aramızda bir ay var ve ben de daha 1 haftadır hissedebiliyorum stres yapma hiç, ben de niye bu kadar geç hissettim diye sorduğumda suyun çok ondan sana ulaşamıyor demişti Dr.

Yaz gelmeden hallederiz biz de büyük ihtimalle. Hatta daha erken de olabilir.

Hiç erkek bebek olmadı cevremde nasıldır erkek bebek bakımı bilmiyorum çok acemiyim bu konuda. Bizde uç kız, sülalede onlarca kız, yeğen de kız olunca yabancılık denicem çok. Allah'tan kocamin iki oğlu var da nasıl alt alınır,pipisine ne yapılır ne yapılmaz biliyor. Diğer iki oğlunda bitik olmuş. Bebek cisinı yapınca sünnet derisinin arasında kalıp enfeksiyon iltihap vs olusabiliyormus. Muhtemelen Deniz'de de olur tahminim. Bu yuzden ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyoruz ve yaptıracağım sünnetini.

Düğün işi ise daha eğlenceli oğluna katana bir at,ben de arkasından faytonla gezicem :))) 7-8 yaşında yapsak (aklı ersin iyice ve eglensin istiyorum) ben 45,babasi 55yasinda olucaz. Millet ne dedikodu etcek ahahahaha
40inda çocuk doğurmuş bak bi de faytona binmiş gorgusuz dicekler :))))

Sünnet planlarımız bu şekilde sevgili cordeliac

Değil mi az yesem de benim halsiz düşmem gerek bebek benim depomdan beslenir diye düşünüyorum ama zaten hissedemiyorum,söylenenlerde evham yaptırıyor
Yok yok hiç takma sen etrafı. Birde doğru beslenmek sağlıklı beslenmek illa 10 kilo almak demek değil ki. Yeşillik salatası protein sebze meyve kuruyemiş bunlar yendikçe zaten hem Bebek beslenmiş olacak hem sen. Beniö gibi karbonhidrat diye ölen grubun çekemeyen kısımları kilo almadın diye beslenmiyor diyor aldırma sen. Tabi ki yemek yemeyi de boşlama sonuçta senin de doğumdan sonra çok güçlü olman lazım :)

Vasfiyeteyzeniz , ben kizimi emziremedim malesef. Emmedi velet.
Medela elektrikli pompa kullandim gayet memnundum. Daha oncesinde lansinoh manuel kullanmistim ama elle sagmak cok zordu, elektrikliso nasildir bilemem.
Bir arkadasim avent kullandi o da cok memnundu. Hatta medela alip iade etmis, cekmedi sutu diyordu.
Ben hic oyle bir sorun yasamadim. Gayet guzel cekiyordu. Herkesin tecrubesi farkli anlayacagin.

Canım aramızda bir ay var ve ben de daha 1 haftadır hissedebiliyorum stres yapma hiç, ben de niye bu kadar geç hissettim diye sorduğumda suyun çok ondan sana ulaşamıyor demişti Dr.

İnşallah öyledir,sağlıklı olsun yeterli geç hissetsem de olur.:) gıda çok tüketmediğim zaman bile sıvı tüketimim fazla elimden geleni yapıyorum ama insan tedirgin oluyor

Teşekkür ederim canım senin bebişte güzel günlerde kullansın inş :) aşağıda linkini gönderiyorum

Senin ana kucağı gözden kaçırmışım ben ya ilk defa bu ürünü gördüm şimdi, kendi kendine sallanması çook iyi. Tip olarak fisher price da var böyle birşey ama eşim plastiğini falan çok kalitesiz buldu istemedi birde kendi kendine sallanma falan da yoktu öyle. O kadar da atlamadan okumaya çalışıyorum valla yazılanları gerçekten çok faydalı paylaşımlar oluyor neyse artık sağlık olsun.

http://rahatyaslan.com/kiz-bebek-alt-acma-minderi

Çok düzenli besleniyorum sadece 3 gündür hiç aç hissetmiyorum sadece susuyorum. Ara ara yiyorum ama insanlar dışardan hamile diye farkedemeyince laf söylüyor herhalde. Zaten rüyalar psikolojimi bozuyor. Teşekkür ederim rahatladım biraz canım

Yakışır hem de çok yakışır. Ben de beyaz dantelli elbise giyicem gelin gibi :))) akşam kardeşlerine konuştuk da abla ne gorgusuzmussun de haberimiz yokmus dediler :)))

sen ne şekilde yapmak istiyorsun öyle yap amaaaann boşver millet ne derse desin.oooohhh oooohhh bende beyaz elbisemi giyicem sefam olsun

Açma yavrum. Ben girdim sen girme o topa.
Etrafımdaki erkek bebeklerde şu enfeksiyon yüzünden "bitik" denilen deri yapışması olayını çok gördüm. Tek çözümü de sünnet. Hiç olmazsa bunu yaşamasın diye yapılması gerektiğini düşünüyorum ben de erkenden. Esra 'nın bahsettiği anestezi olayı da etken faktör. Ilerleyen yaşlarda genel anestezi ile uyutularak yapılıyormuş bu işlem. Çocuk büyüme çağı sendromlarıyla uğraşırken bunun acısını çekmesin bir de. En geç 40 çıkana kadar diye tavsiye ediyor doktorlar. Baba da sonradan hazır sünnetli hevesimiz kaçmasın diye böyle istiyor. Bi' arkadaşımın çocuğu hazır sünnetli bi' pipiyle dünyaya gelmişti. Ne şanslıymış meğer.

asli2434 sen Erzincan'lıydın değil mi yavrum? Bizim baba tarafı da Tunceli'li. Onların da sünnet merasimleri acaip şatafatlı oluyor sizinki gibi. Senin yine hevesin varmış. Ben ne kendimi öyle bi' kıyafetin içinde ne de çocuğu elinde asayla şehzade gibi ortalarda gezerken düşünemiyorum.

günaydın kızlaar, bir haftadır bitmek bilmeyen hapşırmalarım var deli olcam, ilk başta nezle gibiydim. o geçti ama hapşırmalarım kaldı. arada hapşırdıkça da rahmimin oralarda bir acı hissediyorum, çok fena doktora da bi hafta var, gitsem mi ki arada kararsız kaldım.

Alt açma olayına hiç girme. Altını açarken üzerine işemesi olayının nasıl önüne geçilir olayını araştırıyorum. Benim kız yeğenim altını açarken ishalmiş meğer şahane bi' tazyikle ağzıma yüzüme s*çmıştı. Şaka değil ciddiyim, yaptı bunu. :/ Bezini açıp kendi b*kunu yemişliği de var gerçi. Enteresan bir çocuktu. İnşallah aynı şeyleri yaşamam tekrar.

Düğün konusuna gelince kime ne yahu? Kayınvalide eşimi 48 yaşında doğurmuş. 8 yaşında sünnet düğünü yapmış. Kim ne derse desin. Ben merasimleri genel olarak sevmiyorum. Sünnet, evlenme vs. fark etmiyor.

Selam güzel anneler kaç haftadır bakamıyorum kızım okula başladı tam güzel 1 haftayı bitirdik dedim hastalandı orta kulak enfeksiyonu ve boğaz enfeksiyonu 1 hafta yattı okulda göndermedim onlarla uğraşırken 2.konrole gittik herşey normal 1 hafta önden gidiyor dedi 13. Hafta da erkek demişti hatta eşim hevesle bir kısım kıyafetten almıştı oğlum olucak diye ve süpriz dedi doktor kız eşim şok oldu tabi hala alışamadı oğlum diye seviyor :) bakalım bir sonraki kontrolde neler olucak :)
B bugza 58.3 güncel kilom
Tüm yazılan herşeyi okuyamasamda kaldığım sayfayan biraz ilerisine baktım yoksa 100den fazla sayfayı okumam mümkün değil herkesin burda olmasına sevindim insallah insanların mutlu olduğu konuşmaları hazmedemeyip şikayet etme durumuna başvurma gibi durumlarla uğraşmak yerine şurda tek gayemiz bebeklerimiz ve onlara aldığımız minnoş kıyafetler olur :) bunun dışında umarım herkes iyidir arada kaçırdığım başka birşey varmı bilmiyorum :) herkesciklere iyi ,süper enerjik ,mutlu,huzurlu ve evlat tekmeli günler diliyorum :)....

Biz oğlumu 6 aylıkken ettirmiştik 2 günde iyileşti 2. Sini de 6 aya kadar ettirmeyi düşünüyoruz iyi ki küçükken olmuş yani

Okumanızı tavsiye ederim.

http://biliyomuydun.com/simartilan-cocuklar-agir/

“Dışarıdan bakıldığında bu hayranlık duyulacak bir şey çünkü hepimiz çocuklarımız için en iyisini istiyoruz ama böyle davranmak onlara dirençli olma konusunda hiçbir şey öğretmediği gibi, evden ayrılıp dünyayla yüzleştiklerinde çok savunmasız olmalarına neden oluyor.”Bir “kar küreyici” ebeveyn, çocuklarının okula otobüse binerek ya da yürüyerek gitmesini istemek yerine onları okul kapısına kadar bırakıyor."

Oha ne yegenmis o öyle :)))

Bezi acar açmaz geri kapatmak mantıklı galiba. Oğlan tam rahatladım ohhhh demeden gerisin geriye ort ürünü ahahaha

Düğün de yaparız ata da bineriz şekerim bana sıkıntı yok :)elalem ne çiçek diye dertlenseydim ucuncu karı olarak iki çocuklu adamla evlenmezdim. Ve şimdi de lcw yumurta tshitlerinden giymezdim karnımı gere gere biraz da sisirerek :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…