2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Updating :) Amerikada miydin canım sen?

Yemekle gelişseydi ben ilk hamileliğimde 15 kilo çocuk doğururdum :)))

Geçmiş olsun canım. Bir hafta sonra gideceksen bekleyebilirsin bence.

Ama çok mu şiddetli? Hapşırmadan önce o acı oluyor mu

Benim kızım emdi ama ben daha cahildim o Zaman işte süt az gelince korktum mama verdim aç kalacak diye. Bende chicconun elle olanını almıştım ama simdi elektrikli alıcam bakalım karar verebilecek miyim

Vallahi tam bir çılgındı.

Tabiî canım bezi açar açmaz rahatlayıp pipi havaya dikildiği için fış fış işiyorlarmış üzerine. Kızların gözünü seveyim, kurban olduklarım. Oğlanların ilk zamanları daha zor oluyormuş. Kolik, uyumama vs.

Yumurta tişört yine iyi. Ben geçen gün x isimli bebek loading..... yazan tişört giymiş birini gördüm. Ben fellik fellik saklıyorum halen. Ya acayip bakışlara ya da acaip sorulara maruz kalıyorum sokakta çünküm.

cordeliac eşimle aramızda ki konuşma
Ben:bizim sıpa doğunca bi hafta sonra falan sünnetini yaptıralım bence aşkım
Eşim: enfeksiyon falan kapmazmı ya
B:yok doktorlar bile tavsiye ediyor daha çabuk iyileşiyor diye dayımda tavsiye etmişti torununda
E: dayın dediyse doğrudur aşkım istiyorsan yaptırırız
Kızım: anneeeeee sünnet ne :)
B:sünnet erkek çocuklarda doktorun yaptığı ni ameliyat kızım :) sende hevesin varsa 4-5 yaşında sünnet düğünü yaparız
E: aman yok ya ben sevmiyorum sünnet falan o Zaman gelsin ufak bi Mevlüt yaparız hayatım abartmaya gerek yok

Bu sayede 4 yıllık kocamın sünnet sevmediğini de öğrenmiş oldum :)

Ooo zaman iyiymiş. Vallahi bizimki sözde kız delisi ama erkek manyağı çıktı içinden resmen.

Vallahi mevludunu de 40'ıyla bir çıkartın bence aradan olsun bitsin. Pipisi kesildi diye kutlama yapmaya ben de sıcak bakmıyorum. :/

sarra13 ben de resmen 14.haftada daha cok hissediyordum pitir pitir. Simdi sadece sabahlari o da bazen. Ayrintili ultrasona 10 gun var. Bakalim o zamana kdr bisi degismezse sorcam neden diye.

Kizlar nasilsiniz ara ara girip okuyorum firsat bulamiyorum yazmaya ..hala hissedemedim oglumu arada sanki pit pit oluyor gibi ama tekrar olmayinca emin olamiyorum bebegin hareketimiydi diye..gobek desen sabah sifir ogleden sonra sivi tuketmekten cikiyor bi var bi yok .bu aralar cok sikiliyorum nedense evden cikasimda yok. offf istah yok soyle hapur hupur yemek yemek istiyorum ama oda yok hic acikmiyor gibiyim bu ara .sizler napiyorsunuz nasil gidiyor hamilelik

Bende bunu beğendim. Özellikleride hoşuma gitti. 4 moms kadar iyi bişey değil ama iş görür bence.Sende bir incele istersen belki fikir olur hem de daha uygun olur senin için

Eklentiler

• wp_ss_20160828_0005.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 55
Canım aramızda bir ay var ve ben de daha 1 haftadır hissedebiliyorum stres yapma hiç, ben de niye bu kadar geç hissettim diye sorduğumda suyun çok ondan sana ulaşamıyor demişti Dr.
başkalarina takilma canim sen doktorun ne dedigine bak. herkesin gebeliği farklıdır. Kimin iç karnı geniştir ve uzun süre karnı belli olmaz. Morelini hep yüksek tut çünkü bebegine yapabilecegin en güzel iyilik bu olacaktır

Aynen bende tatlı yiyemiyorum. Bugün rüyamda bol et gördüm bide tatlı yiyordum

Aynen bende tatlı yiyemiyorum. Bugün rüyamda bol et gördüm bide tatlı yiyordum

Geçmiş olsun canım. Bir hafta sonra gideceksen bekleyebilirsin bence.

Ama çok mu şiddetli? Hapşırmadan önce o acı oluyor mu

teşekkür ederim tatlım. yok hapşırmadan önce bir acı hissetmiyorum, hapşırmamın şiddetinden sanırım sancı giriyor. bir şey olacak cocuga diye ödüm patlıyor. yine görmeyeli de uzun zaman oldu. başladı yine benim parayonalar.

Can'ım o bende de var. Heralde ev tozuna alerji oldu bilmiyorum. Bi başladı mı 20 kere hapşırıyorum abartısız. Her seferinde de sanki Rahmime bıçak saplıyorlar. Ama doktora gittim kontrolde söylemeyi unuttum ama Bebek iyiydi demek ki bişey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…