2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben sımdıye kadar sadece 2 Dr duydum çok küçükken yapıldığında ılerıde ne olur bılemeyız,kısırlık vs sakıncası olabılır,küçükken tam yapılamıyabılınıyor tekrarı gerekıyo dıyen
Onun dışında kuzenımın eşi abd de dogum yaptı,Dr u yahudıymiş onlarda da Sünnet olduğu için teklıf etmiş ve yapmış
Yani farklı ülke ve kültürlerde de uygun ve mantıklı bulunuyor demek doğumdan sonra yapmak
Zaten ılk 28 gun içinde dıye bılıyorum cord cum
Bende yapılmasını isterim aslında
Sonrasında bıraz büyüdüğünde küçük bi kutlama olur ama onun Acısını stresını Büyüyünce hıssetmesın

Çok şaşırdım. Kısırlık ile ne alakası var ki, damarlarla ilgili bir olay mı? Haydi birtakım faaliyetlerden sünnet olmamış erkekler kadar keyif alamayacaklarını bilimsel olarak biliyorum da. Bu kısırlık mevzusunu ilk kez duyuyorum. Evet, Yahudiler bizim gibi değil. Onlar çoğunlukla doğar doğmaz hallediyor o işi de. Şu söylediğin mevzudan aklım karıştı. Araştırayım onu ben.

Izmir'de bi hastanenin çocuk cerrahisinin bu konuda epey yetkin olduğunu biliyorum. Olmadı doğumdan bir süre sonra yaptırırım.

Benım arkadasın (gecen gun resmı olan) bebegının doğumunu Cerrahpaşa nın Prof yapmıştı,o bu şeklide soyleyıp yapmamıştı sunnetı
Bır de 1-2 gun önce bı blog okuyorum onların Dr da küçükken yapılınca bazen olmuyo Büyüyünce ıkıncıye tekrarı gerekebılıyo dıye yapmamış
Bu ıkısı Aklımı karıştırdı benımde yoksa doğumdan sonra çok mantıklı gelıyodu
Pipideki dikişte göbekle aynı zamanlarda düşüp gıdıyo dıyolar

Sanırım çok küçük halınde ordaki sınıre zarar verme ıhtımalını kastetmiştir cordcum,ozaman ılgımi cekmedıgınden çok sorgulamamıştım açıkcası
Gerçi senın yolladığın usg de Cihan ın kı bacak boyuna yakındı
Onda zorluk yasamazlar

Merhabalar.. bu konuyu geçen hafta şubat annelerinde de paylaştım.
Oğlumu 7 günlük iken sünnet ettirdik.Şuan yine erkek bebeğim olacak ve ben yine 7.ci gün sünnet düşünüyorum.
Olayın dini boyutu olarak peygamber efenfimiz de 7.ci gün sünneti öneriyor.
Tıbbi olarak ise yenidoğanın idrarının antibiyotik etkisi ile sünnet yarasını bir kaç gün içerisinde iyileştirdiği söyleniyor.
Psikolojik olarak zaten bebek her şeyden habersiz.
Anestezi Emla isminde basit bir lokal krem ile yapılıyor. Yarım saatte operasyon bitiyor ve bebeğiniz 3-4 gün içinde iyileşiyor.
Ben çok memnun kaldığım için tavsiye ediyorum ama şöyle ki doğum sonrası anne çok hassas oluyor. Ben hamilelikte kesin sünnet olacak diye karar vermişken doğum sonrası caymaya ramak kala eşim ve annem tarafından zorla ikna edildim :))
Şimdi iyi ki diyorum çünkü etrafımda o kadar zorluk çekenleri gördüm ki...

Canim
Canim benim yegenim 6 aylık iken sünnet oldu düğün falan yapılmadı hastaneye gitti sünnet oldu eve geldi sadece teyzesi halasi amcası dedeleri falan ziyaret edip hediye verdiler o kadar. Ve anne için yurumeyen bir bebeğin sünneti ve bakımı çok kolay. Bir hafta da tamamen sünnet yeri iyileşti. Benim olsa idi iyice hareketlenmeden sunnetini yaptirirdim, ablam ve oğlu için çok kolay bir süreç oldu çünkü.

Ay o japon balığının gidince yüzünü gözünü öp benim için. Silmedim, fotoğrafına bakıyorum arada. Bayıldım ben ona.

Ya Nino sen yapma bari.
Geçen anlattım ya sana dr'um asistanı evreka! pipi gördüm diye halay çekecekti resmen. O gün dr'umla ikisi de alay ettiler bu durumla zaten sinirim bozuk.
Işin kötüsü eski doktora kıza benziyor dediğinden beri gitmemiştim neredeyse.
Bu sefer yüzünü göremiyoruz plasentadan ötürü hep belaltına çalışıyor bu velet diye sitem ettim hemşiresine, kız biraz daha içeride kalırsa üç bacaklı doğacak bu gidişle dedi aynı senin gibi.

Testisleri mi şiş acaba ondan mı öyle diye korkuyorum aslında. Yapma böyle.

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Okuyamadım geriyi bi sıkıntı yoktur inş. Biz dün bebek arabamızı aldık içimize sindi sadece ilk 6 ay kullanmak için uygun oto koltuğu alacağız.
Ana kucağıda beğendim 1 tane onuda almayı düşünüyorum inş.

Bence sıkıntılı bı durum yoktur cordcum hep yakından ve aynı pozlar denk gelıyo :) usg yı acar açmaz şak dıye o denk gelınce böyle bi hıs oluştu bence endışe etme olsa bu felaket tellalı Dr lar durmazdı
Hatta çevremde hamıleyken büyük muhabettı olan her bebek normal suan
Dün gördüm bende kirpiyi gecen whatsapp tan bana sesli msj yolluyo Ni... Bana hedıye getır dıye,dun götürünce sarıldı boynumu öpüyo

Annem de aynısını söylüyor doğunca şiş oluyormuş, sonradan düzelip normale dönüyormuş.
Dr'lar zaten refleks olarak kafayı bu dönemde göbek deliği hizasında aradıklarından probu oraya dayayınca ister istemez dediğin gibi oluyor. Zaten o görüntüyle başlayınca direkt gülüyorlar.

Ay burada 4d bebek yüzlerini görünce içim gidiyor resmen. İnşallah pazartesi bi' mucize olur da bende görürürüm.

Hediye mi istiyor bir de aspam. Ölürüm ona ya. Nasil özlemişse çocuk seni.

Gule gule kullanin. Hangisini aldiniz arabanin ?
Ben de ana kucagi bakiyorum. Baby &plus rocker hosuma gitti

Ptesi beklıyoruz artık bi foto
ay sorma mavı gomlekle pantolon gıymış bıde küçük adam

Gule gule kullanin. Hangisini aldiniz arabanin ?
Ben de ana kucagi bakiyorum. Baby &plus rocker hosuma gitti
Soo baby alore aldık canım çarşambada gidip uygun oto koltuğu bakacağız. Ana kucağında da tiny love hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…