Ben sımdıye kadar sadece 2 Dr duydum çok küçükken yapıldığında ılerıde ne olur bılemeyız,kısırlık vs sakıncası olabılır,küçükken tam yapılamıyabılınıyor tekrarı gerekıyo dıyenErkek anaları @bugza, @asli2434, @Anneoldumben,Esra , ninocin , @fantasktik-fabi (içimden geldi )
Şimdi ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu sabahta kavgasını ettim eşimle. Hazır zaman az ve hastane seçimini etkileyecekken sorayım dedim.
Yenidoğan sünneti konusunda ne düşünüyorsunuz? Var mı çevrenizde yaptıran, zorlukları oluyor mu?
Öte yandan ben olacaksa doğum esnasında olsun, çocuk ileride o travmayı yaşamasın diye düşünüyorum. Sünnet düğünü falan da abes geliyor bana taşlamayın. Elimden gelse kendi kararıyla yaptırsın isterim bu işlemi ama lanet olası toplumsal faktörler.
Eşim de doğarken olmasın. 3-4 yaşında düğünüyle beraber yapalım. Zaten bütün özel günleri saçma bulup boğazıma tıkıyorsun, bırak bari bu olsun diye cırcır ediyor (bebek arabasından önce doğmamış çocuğa gerçek zamanlı motor almış bir adamdan söz ediyorum bu arada yani bu düğün işinin de çıkarabildiği seviyede b*kunu çıkartacak. )
Fikirleriniz önemli benim için. Yenidogan sunneti oncelikli olursa dr'la birlikte ikna edecegim beyi.
Ben sımdıye kadar sadece 2 Dr duydum çok küçükken yapıldığında ılerıde ne olur bılemeyız,kısırlık vs sakıncası olabılır,küçükken tam yapılamıyabılınıyor tekrarı gerekıyo dıyen
Onun dışında kuzenımın eşi abd de dogum yaptı,Dr u yahudıymiş onlarda da Sünnet olduğu için teklıf etmiş ve yapmış
Yani farklı ülke ve kültürlerde de uygun ve mantıklı bulunuyor demek doğumdan sonra yapmak
Zaten ılk 28 gun içinde dıye bılıyorum cord cum
Bende yapılmasını isterim aslında
Sonrasında bıraz büyüdüğünde küçük bi kutlama olur ama onun Acısını stresını Büyüyünce hıssetmesın
Benım arkadasın (gecen gun resmı olan) bebegının doğumunu Cerrahpaşa nın Prof yapmıştı,o bu şeklide soyleyıp yapmamıştı sunnetıÇok şaşırdım. Kısırlık ile ne alakası var ki, damarlarla ilgili bir olay mı? Haydi birtakım faaliyetlerden sünnet olmamış erkekler kadar keyif alamayacaklarını bilimsel olarak biliyorum da. Bu kısırlık mevzusunu ilk kez duyuyorum. Evet, Yahudiler bizim gibi değil. Onlar çoğunlukla doğar doğmaz hallediyor o işi de. Şu söylediğin mevzudan aklım karıştı. Araştırayım onu ben.
Izmir'de bi hastanenin çocuk cerrahisinin bu konuda epey yetkin olduğunu biliyorum. Olmadı doğumdan bir süre sonra yaptırırım.
Sanırım çok küçük halınde ordaki sınıre zarar verme ıhtımalını kastetmiştir cordcum,ozaman ılgımi cekmedıgınden çok sorgulamamıştım açıkcasıÇok şaşırdım. Kısırlık ile ne alakası var ki, damarlarla ilgili bir olay mı? Haydi birtakım faaliyetlerden sünnet olmamış erkekler kadar keyif alamayacaklarını bilimsel olarak biliyorum da. Bu kısırlık mevzusunu ilk kez duyuyorum. Evet, Yahudiler bizim gibi değil. Onlar çoğunlukla doğar doğmaz hallediyor o işi de. Şu söylediğin mevzudan aklım karıştı. Araştırayım onu ben.
Izmir'de bi hastanenin çocuk cerrahisinin bu konuda epey yetkin olduğunu biliyorum. Olmadı doğumdan bir süre sonra yaptırırım.
Çok şaşırdım. Kısırlık ile ne alakası var ki, damarlarla ilgili bir olay mı? Haydi birtakım faaliyetlerden sünnet olmamış erkekler kadar keyif alamayacaklarını bilimsel olarak biliyorum da. Bu kısırlık mevzusunu ilk kez duyuyorum. Evet, Yahudiler bizim gibi değil. Onlar çoğunlukla doğar doğmaz hallediyor o işi de. Şu söylediğin mevzudan aklım karıştı. Araştırayım onu ben.
Canim benim yegenim 6 aylık iken sünnet oldu düğün falan yapılmadı hastaneye gitti sünnet oldu eve geldi sadece teyzesi halasi amcası dedeleri falan ziyaret edip hediye verdiler o kadar. Ve anne için yurumeyen bir bebeğin sünneti ve bakımı çok kolay. Bir hafta da tamamen sünnet yeri iyileşti. Benim olsa idi iyice hareketlenmeden sunnetini yaptirirdim, ablam ve oğlu için çok kolay bir süreç oldu çünkü.Erkek anaları @bugza, @asli2434, @Anneoldumben,Esra , ninocin , @fantasktik-fabi (içimden geldi )
Şimdi ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu sabahta kavgasını ettim eşimle. Hazır zaman az ve hastane seçimini etkileyecekken sorayım dedim.
Yenidoğan sünneti konusunda ne düşünüyorsunuz? Var mı çevrenizde yaptıran, zorlukları oluyor mu?
Öte yandan ben olacaksa doğum esnasında olsun, çocuk ileride o travmayı yaşamasın diye düşünüyorum. Sünnet düğünü falan da abes geliyor bana taşlamayın. Elimden gelse kendi kararıyla yaptırsın isterim bu işlemi ama lanet olası toplumsal faktörler.
Eşim de doğarken olmasın. 3-4 yaşında düğünüyle beraber yapalım. Zaten bütün özel günleri saçma bulup boğazıma tıkıyorsun, bırak bari bu olsun diye cırcır ediyor (bebek arabasından önce doğmamış çocuğa gerçek zamanlı motor almış bir adamdan söz ediyorum bu arada yani bu düğün işinin de çıkarabildiği seviyede b*kunu çıkartacak. )
Fikirleriniz önemli benim için. Yenidogan sunneti oncelikli olursa dr'la birlikte ikna edecegim beyi.
Sanırım çok küçük halınde ordaki sınıre zarar verme ıhtımalını kastetmiştir cordcum,ozaman ılgımi cekmedıgınden çok sorgulamamıştım açıkcası
Gerçi senın yolladığın usg de Cihan ın kı bacak boyuna yakındı
Onda zorluk yasamazlar
Bence sıkıntılı bı durum yoktur cordcum hep yakından ve aynı pozlar denk gelıyo :) usg yı acar açmaz şak dıye o denk gelınce böyle bi hıs oluştu bence endışe etme olsa bu felaket tellalı Dr lar durmazdıAy o japon balığının gidince yüzünü gözünü öp benim için. Silmedim, fotoğrafına bakıyorum arada. Bayıldım ben ona.
Ya Nino sen yapma bari.
Geçen anlattım ya sana dr'um asistanı evreka! pipi gördüm diye halay çekecekti resmen. O gün dr'umla ikisi de alay ettiler bu durumla zaten sinirim bozuk.
Işin kötüsü eski doktora kıza benziyor dediğinden beri gitmemiştim neredeyse.
Bu sefer yüzünü göremiyoruz plasentadan ötürü hep belaltına çalışıyor bu velet diye sitem ettim hemşiresine, kız biraz daha içeride kalırsa üç bacaklı doğacak bu gidişle dedi aynı senin gibi.
Testisleri mi şiş acaba ondan mı öyle diye korkuyorum aslında. Yapma böyle.
Bence sıkıntılı bı durum yoktur cordcum hep yakından ve aynı pozlar denk gelıyo :) usg yı acar açmaz şak dıye o denk gelınce böyle bi hıs oluştu bence endışe etme olsa bu felaket tellalı Dr lar durmazdı
Hatta çevremde hamıleyken büyük muhabettı olan her bebek normal suan
Dün gördüm bende kirpiyi gecen whatsapp tan bana sesli msj yolluyo Ni... Bana hedıye getır dıye,dun götürünce sarıldı boynumu öpüyo
sarra13 ben de resmen 14.haftada daha cok hissediyordum pitir pitir. Simdi sadece sabahlari o da bazen. Ayrintili ultrasona 10 gun var. Bakalim o zamana kdr bisi degismezse sorcam neden diye.
Teşekkür ederim canim bursaya gideceğim cok iyi oldu bu♡♥♡Teşekkür ederim canım :)
www.rahatyaslan.com diye bir siteden aldım. Firmanın yeri Bursa'daymış 2 güne geldi ürün. Linkini atıyorum canım erkek bebekler için de farklı bi modeli daha var
http://rahatyaslan.com/kiz-bebek-alt-acma-minderi
Ayvayi yedimYavrum senin bebe yandı ya. Evdeki bebeye neler neler yapar o cimcirik. Karnında bebek olduğunu mu biliyor mu?
Gule gule kullanin. Hangisini aldiniz arabanin ?Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Okuyamadım geriyi bi sıkıntı yoktur inş. Biz dün bebek arabamızı aldık içimize sindi sadece ilk 6 ay kullanmak için uygun oto koltuğu alacağız.
Ana kucağıda beğendim 1 tane onuda almayı düşünüyorum inş.
Ptesi beklıyoruz artık bi fotoAnnem de aynısını söylüyor doğunca şiş oluyormuş, sonradan düzelip normale dönüyormuş.
Dr'lar zaten refleks olarak kafayı bu dönemde göbek deliği hizasında aradıklarından probu oraya dayayınca ister istemez dediğin gibi oluyor. Zaten o görüntüyle başlayınca direkt gülüyorlar.
Ay burada 4d bebek yüzlerini görünce içim gidiyor resmen. İnşallah pazartesi bi' mucize olur da bende görürürüm.
Hediye mi istiyor bir de aspam. Ölürüm ona ya. Nasil özlemişse çocuk seni.
Ayvayi yedim
Evet karnimi acip vuruyor. Bebek oldugunu anlamazda bisiler döndüğünü seziyor
Bir muddet alisana kadar zarar vermemesi gerektigini bilene kadar yardimci tutacagim. Yoksa bas edemem kimsem yok...Ooo ayaklı zulme doğuyor kardeşi resmen.
Kıskançlık, entrika, dayak konulu çocuk filminin gösterisine az kaldı desene Deno.
Soo baby alore aldık canım çarşambada gidip uygun oto koltuğu bakacağız. Ana kucağında da tiny love hoşuma gittiGule gule kullanin. Hangisini aldiniz arabanin ?
Ben de ana kucagi bakiyorum. Baby &plus rocker hosuma gitti
Ptesi beklıyoruz artık bi foto
ay sorma mavı gomlekle pantolon gıymış bıde küçük adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?