2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bir muddet alisana kadar zarar vermemesi gerektigini bilene kadar yardimci tutacagim. Yoksa bas edemem kimsem yok...

Buna kesinlikle katılıyorum Deno'm. Seninki kreşe gidemez küçük. Hem yeni gelen bebekle aynı anda kreşe başlamak da çocuk psikolojisi için negatif etki yapabiliyor. Bunun yerine evde yabancı yardımcı birinin olması, hem büyük çocuğun daha kontrollü davranmasını sağlıyor. Hem annenin psikolojisi açısından avantaj.

Benim de burada kimse yok. Bakıcı/yardımcı konusunda da pek verimli bi' yer değil. Fakültede bi' arkadaşım var, tam gün gitmediği hâlde arada yardımcı firar edince anneanne yetişemiyordu iki çocuğa. :/ Küçüğü daha yaşında değil. Şimdi ben de düşünüyorum kara kara. Tam zamanlı değil de arada günübirlik gelecek güvenilir birini nasıl bulurum diye. Tek başınayken çocukla dışarıdaki her işi yapmak zor çünkü.

nur_84 ya benim ilk bebegim olcak etrafta cok bebekli var daha dun kardesim dogurdu ama gene anlamadim bu bebek arabasi isinden. Tam olrk nasi bisi aldn fotosunu yuklesene buraya bi. Simdi bende bi oto koltugu var. Onu almama gerek yok. Ne alicam nasi bisi alcm bebek arabasi hicbisi anlamadim.

Oto koltuğuda bu canım uygun renk bulamazsam. Arabayı siyaha değiştirecem

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 63

Hahaha kız ne uzuluyosun bizimkiyle arkadaslar gurur duyuyorlar suan babasi da gerim gerim geriliyor ne kdar medeniyiz desek de icimizde bi doğunun erkek egemen kültürü var yani ben bile vay anasini canim oglum diyorum ahahah pipi önemli şey

eczaneyi su bastı, butun gun onunla ugrastik, guya duvar kagidi yaptircaktik cocuk odasina, o da kaldi

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 68
eczaneyi su bastı, butun gun onunla ugrastik, guya duvar kagidi yaptircaktik cocuk odasina, o da kaldi

Senin orada ne işin var acaba? Evde yatman gereken hâlde! Hem de öyle bir durumda. Elimizle boşalttık o suyu deme sakın. Esnaflar birleşip belediyeyi arasaydanız keşke vidanjor için. Ah kuzum ya. Sen üzme kendini sakın. Hepsi düzelir. Sen daha önemlisin.

Pipinin büyüklüğüyle mi?
Biz kız kız diye ölmüştük vallahi. Eşim de doğulu. O tez bizim için geçerli değil galiba.
Gerçi şimdi çekirdekten motorcu yetiştirmeye çalışan bi' babası var ama.
Kız beklerken oğlan olduğuna alışmak epey zor olmuştu bize de.

I ikizcan2016 gözümde dünyanın en şanslı insanlarından birisin valla. Hep ikiz kızım olsun, beraber büyüsünler hayalim vardı. Tamam evlat sonuçta ama...
Ne şanslı kadınsın sen.

yok ben ellemedim biseyi, kalfalar babam esim fln halletti.. su cekilmis camur balçık kalmisti.. yika yika mahvoldular.. dun gece oldu da, tutanak vs bugune kaldi..
birden bastirinca yagmur, giderler cekmiyor..
birkac senede bi yasiyoruz bunu

Hareketlerı hergun hısseden kızlar sizlerde durum ne?gunlerce Şiddetle ıken hıssetmedıgınız yada az olduğu oluyomu.özellıkle tecrubelı anneler??
19+4 um bugun

insallah oyledir :)
iki zilliyle ugrasmak da zor bacim..
daha isim koyamiyorum..
deniz ada dedim ama vazgectim..
denizi hep erkekler koyuyor bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…