Hareketlerı hergun hısseden kızlar sizlerde durum ne?gunlerce Şiddetle ıken hıssetmedıgınız yada az olduğu oluyomu.özellıkle tecrubelı anneler??
19+4 um bugun
Ninom benim babası geldiğinden beri bir dün sabah ve öğlen depreşti. Bugün kıpırtı gibi sabahleyin sadece.
Ben bebeklerin sesleri duyabildiği gibi yabancı sesleri ayırt edebildiğine de inanıyorum. Annenin sesini tekmeyle tepki verecek kadar taniyorlarmis bir süre sonra mesela.
Dün bugün normal rutininden farklıysa hareketlerini yavaşlatmış olabilir ondan.
Olsun buyudukleri zaman rahat edersin. 2-3 sene zor olur elbet. Ilerleyen yaşlarında birbirlerinin arkadaşı olan iki kardeş olurlar.
Nehir ya da nil önereceğim ama ikizlere en çok konan isimlerden bu da. Ilgın ismini çok beğeniyorum ben kızlarda. Ilkokulda bi' kız arkadaşım vardı Ilgın Su diye. Hakikaten de ismi gibi naif bir kızdı. Balerin oldu. :)
Hareketlerı hergun hısseden kızlar sizlerde durum ne?gunlerce Şiddetle ıken hıssetmedıgınız yada az olduğu oluyomu.özellıkle tecrubelı anneler??
19+4 um bugun
Evet canım aynen dediğin gibi, üç gün boyunca nerdeyse gündüzleri doğru düzgün uyumadan tepikleyip duruyor sonra da iki gün boyunca toplasan on kere anca tekmeliyor. Doktorlar 28.hafta itibariyle tekmelerini sayın, öncesinde hareketlerinin düzensiz olması normal diyor.
Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. Okuyamadım geriyi bi sıkıntı yoktur inş. Biz dün bebek arabamızı aldık içimize sindi sadece ilk 6 ay kullanmak için uygun oto koltuğu alacağız.
Ana kucağıda beğendim 1 tane onuda almayı düşünüyorum inş.
Pipinin büyüklüğüyle mi?
Biz kız kız diye ölmüştük vallahi. Eşim de doğulu. O tez bizim için geçerli değil galiba.
Gerçi şimdi çekirdekten motorcu yetiştirmeye çalışan bi' babası var ama.
Kız beklerken oğlan olduğuna alışmak epey zor olmuştu bize de.
19+4 um bugun
benim de aynı tatlım. bi kaç gün çok güzel hissediyorum, hergün düzenli, arkasından bi kaç gün hiç yok şişkoyum normalden ulaşamıyo yüzeye, ondan heralde diyorum.
Iikizcan2016
çok geçmiş olsun canım
Kızlar benim psikolojim iyice bozuldu hareketlerini daha hissetmiyorum ve sanki bebişe sürekli bir şeyler olacak korkusu var nasıl atacam bilmiyorum
Iikizcan2016
çok geçmiş olsun canım
Kızlar benim psikolojim iyice bozuldu hareketlerini daha hissetmiyorum ve sanki bebişe sürekli bir şeyler olacak korkusu var nasıl atacam bilmiyorum
saol canim..
ben daha hic hissetmedim ki, zayifim bi de, hem de ikiz.. ona ragmen tik yok.. ultrasonda kipir kipirlar ama ben hissetmiyorum..
kafani takma, yoksa hic vakit gecmez..
19+4 um bugun
saol canim..
ben daha hic hissetmedim ki, zayifim bi de, hem de ikiz.. ona ragmen tik yok.. ultrasonda kipir kipirlar ama ben hissetmiyorum..
kafani takma, yoksa hic vakit gecmez..
Canım valla ikinci gebeliğim birde bunda daha rahat olacağımı düşünmüştüm ama nerde
Eşimde bu aralar sürekli seyahatte kızmda çok eziyet etmeye başladı bunlarda etkiliyor galiba beni...
19+4 um bugun
Günümüz aynı ve ben düzenli hissetmiyorum bazen baya belli kıpırtı olup bazen hiç tık yok. Beş buçuk gibi tam hissetmiş annem hep. Bi de zayıf diilim ondan galiba