2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar mrb.21 haftalk hamileyim.19.haftadan beri dayanılmaz bi ağrı yaşıyorum.hiç yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum harekt edemiyrm agrı tam olarak vajinanın solunda dış dudaktaki kemikte oluyo dudaktaki en üst kısmında hafif solda yanda. bacagın birleşimi mi desem.tam tarif edemiyrm ama..tek bi noktada kemikte bi ağrı.ordan sol bacagın eklem yerlerine yayılıyo.çatı ağrısı mı bu,kasık fıtığı filan mı var acaba dayanamıyorum artık.)bir sürü dr.a gittim hiçbi araştrma yapılmadan normal deyip gönderiyolar.ama normal oldguna inanmıyrm artık.genel cerrahtan randevu aldım bi de ona baktrıcam.bunu yasayan var mı lütfen yardmcı olun bana..

Kızlar mrb.21 haftalk hamileyim.19.haftadan beri dayanılmaz bi ağrı yaşıyorum.hiç yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum harekt edemiyrm agrı tam olarak vajinanın solunda dış dudaktaki kemikte oluyo dudaktaki en üst kısmında hafif solda yanda. bacagın birleşimi mi desem.tam tarif edemiyrm ama..tek bi noktada kemikte bi ağrı.ordan sol bacagın eklem yerlerine yayılıyo.çatı ağrısı mı bu,kasık fıtığı filan mı var acaba dayanamıyorum artık.)bir sürü dr.a gittim hiçbi araştrma yapılmadan normal deyip gönderiyolar.ama normal oldguna inanmıyrm artık.genel cerrahtan randevu aldım bi de ona baktrıcam.bunu yasayan var mı lütfen yardmcı olun bana..

İyi akşamlar kızlar, ben birşey sormak istiyorum. Tetenoz aşısı oldunuzmu kaçıncı haftada oldunuz. Benim doktorum ben hastalarıma önermiyorum kendi tercihlerine bırakıyorum. Sonuçta paslı hijyenik olmayan aletler kullanmıyoruz dedi. Bende kararsız kaldım ama her ihtimale karşın yaptırcam sanırım. Siz ne duşunuyosunuz ?

Iyi akşamlar ben 18. Haftamda oldum her ihtimale karşı .hem sadece hastanede kullanılan aletler değil ki toz toprak heryerden gelebilir

Kızlar merhaba.
Benim cinsel ilişki sonrasında biraz yatakta kan gördüm. 3-4 damlalık.
Daha sonra kanamam olmadı.
Ağrım sızım da yok.

Ayağa kalktığım an başımın döndüğünü hissettim birden.

Çok telaşlandım internette 3aydan sonra bu tür küçük ağrısız kanamaların ilişki sırasında olmasının normal olduğunu,kan artışıyla alakalı olduğunu belirtmiş.

Yarın doktora gideceğim zaten ama korktum birden,gece mi gitsem

bu aşılar toplam 5 doz benim 4 dozu daha önceki yıllarda vurulmuştu o nedenle sonuncu dozu 20 haftalıkken vurdular cnm

Merhabalar ilk aylarda ve bebek dusundugumuz dönemde internette yorum.okumama karari almıştım o yüzden basliklara yeni yeni bakıyorum, insallah ocak sonu kizimiz ailemize katilacak,biraz okudum yorumlari bebeginin hareketlerini hissedenler çoğunlukta ben hala gaz kipirtisi mi bebek mi ayirt etmekte zorlanıyorum:)19.haftadayim ,isim düşünenler karar verenler var mi kiz.ismi bulmak cok.zor geldi bana anlama.da.onem verince.iyice zorlaşıyor, aşı konusunu da saglik ocağında ebeler soylemisti 20 23 hafta arasi diye doktoruma sorup gidecegim ben

yaparlar canım büyük ihtimalle sağlık ocağında gebe kaydın yokmu aslında takip edip cagırmaları yada bilgi vermeleri gerekiyor. Bizimkiler bu konuda hassas gün geçirmiyorlar.

Kızlar mrb
Kızımdan dolayı hiç aranıza katılamıyorum. Sürekli dışardayız kızımla, hiç eve girmek istemiyor. gezmeler, parklar yoruluyorum onu da kıramıyorum. Buna rağmen 5 kilo aldım B bugza 54 güncel kilom. Moral sıfır kahvaltıda 1 ekmek yiyiyorum. Biraz aç kalınca başım dönüyor. Kızıma bakabilmek için mecbur yiyorum ekmeksiz nasıl doyuyorsunuz kızlar? Ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım bu nasıl olacak bakalım. Gerçi aynı beslenme şekliyle devam ediyorum. Ekmeksiz nasıl doyulur acil yardım ???

Bugun çok çok sakınde tedırgın oldum cordy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…