2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok şükür Can'ım cumartesi günü Serklaj yapıldı dün taburcu oldum.doktor iyi geçti dedi ama şu onbeş gün önemli dedi istirahat ediyorum ama doktorumda kilodan dolayı hareket etmemi ev içinde önerdi pıhtılaşmadan dolayı da inşallah 36. Haftayı görürüm ben de artık haftada bir iğne ve günlük jel var.bir hafta sonrada kontrol var.dikiş olsada açılma devam eder dedi.dua ederek artık vakit geçiricem.
Sen nasılsın Can'ım Nasıl gidiyor.

Gecmis olsun cnm insallah en kisa zamanda atlattirisn

Mert olabilir :)

Günaydın kızlaaar Benim doktorum ayrıntılıya gerek yok demiş olsa daa benim içim rahat etmedi, bugün randevumuz var, ilk defa bu kadar uzun süre görmemiştim kızımı (3 hafta oldu) bugün doya doya bakıcam inşallah bir sıkıntı çıkmaz. herkese mutlu bir hafta diliyorum

Hareketlerı hergun hısseden kızlar sizlerde durum ne?gunlerce Şiddetle ıken hıssetmedıgınız yada az olduğu oluyomu.özellıkle tecrubelı anneler??
19+4 um bugun
Can'ım ben tam 20 haftalık olunca hissetmeye başladım ve artık her gün hissediyorum şükürler olsun artık hareket etmeyince konuşuyorum ve hareket ederek cevap veriyor çünkü annenin sesini tanırmış.

Hayırlı haberlerle gel inşallah

ihmal etme tatlım ama korkma bence hamilelikte hassaslaşırmış. damarlanma artarmış ilişki sırasında kılcal damarlarda ufak kanamalar olurmuş bence böyle birşeydir. korkmanı gerektirecek bir şey yoktur sanırım. ama yinede doktoruna görün tatlım.

Yok Can'ım ne şişirmesi. Aynılarını yaşadım inanki sanırım dönemsel de bişey. Kızım da 1.5-2 yaşlarında aynı dediğin gibiydi horoz görse kucaklar kesi görse kucaklar öpmeye çalışır,bebekleri tutup kaldırmak çalışırdı. Sonra sonra dizginlenmeye başladı. Sanırım bizim kızlar duygularını çok açık yaşıyor. Tam sevgi pıtırcıkları. Benim ki dizginlenmiş haliyle ben cesaret edemem yan yana bırakmayı. Çünkü zarar vermek istemesede çok sert seviyor. Beni bile üstüme çıkıp kafama çıkıp seviyor :) benim şimdilik çözümüm park yatak :) birde yarım gün kreşe başlayacak

Kesinlikle doğduktan 15 gün sonra cerraha yaptıracağım. Doktorlar da bu şekilde tavsiye ediyorlar zaten. Eşimin ablası da 4 ay önce doğurdu aynı bu şekilde yaptı. Çocuk büyüdükçe psikolojisi için de zor, canı da yanabilir. Hiç gerek yok.
Sünnet düğünü bana gereksiz ve abes geliyor dediğin gibi. Ama illa yapılacaksa çocuk eşinin dediği yaşa geldiğinde de yapılır. Çocuğa anlatılır, çocuk o şekilde de farkına varabilir. Benim fikrim bu şekilde ve bu şekilde uygulayacağız :)

Şekerim hangi joker mağazasından aldınız?

İnşallah canım öğleden sonra randevum bakalım. Sabaha karşı tekmesini hissedince rahatladım biraz açıkçası

İnşallah canım öğleden sonra randevum bakalım. Sabaha karşı tekmesini hissedince rahatladım biraz açıkçası
Canım geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inş. Rüyamda seninle uğraştım :) kızıyordun bize her konuda bi milyon tane yorum yazıyorsunuz ben kanamam oldu diyorum 2 yorum anca geliyor siz benimle ilgilenmiyorsunuz diyordun :)) valla ilgileniyoruz aklımız sende doktordan çıkınca yaz hemen :)

Ben de bugun ruyamda belimde kocaman can simidiyle olimpiyatlarda yuzme musabakalarinda yarisirken gordum

greenpepper , cok gecmis olsun canim. Insallah hicbir sıkıntı cikmaz bundan sonrasinda. Kendine cok dikkat et.
sarra13 canim sana da gecmis olsun. Ibsallah bir sey yoktur bir gorun bakalim doktora ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…