Çok şükür Can'ım cumartesi günü Serklaj yapıldı dün taburcu oldum.doktor iyi geçti dedi ama şu onbeş gün önemli dedi istirahat ediyorum ama doktorumda kilodan dolayı hareket etmemi ev içinde önerdi pıhtılaşmadan dolayı da inşallah 36. Haftayı görürüm ben de artık haftada bir iğne ve günlük jel var.bir hafta sonrada kontrol var.dikiş olsada açılma devam eder dedi.dua ederek artık vakit geçiricem.greenpepper iyimisin canım?
Çok şükür Can'ım cumartesi günü Serklaj yapıldı dün taburcu oldum.doktor iyi geçti dedi ama şu onbeş gün önemli dedi istirahat ediyorum ama doktorumda kilodan dolayı hareket etmemi ev içinde önerdi pıhtılaşmadan dolayı da inşallah 36. Haftayı görürüm ben de artık haftada bir iğne ve günlük jel var.bir hafta sonrada kontrol var.dikiş olsada açılma devam eder dedi.dua ederek artık vakit geçiricem.
Sen nasılsın Can'ım Nasıl gidiyor.
Mert olabilir :)Kızlar benim de bugün randevum vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktorum. Bugün 18+1 deyiz. Kilo 270 gr boy 22.5 cm olmus. Benim bebek uzun boylu zayıf olacak anlaşılan. Kiloya boya çok takılmıyorum ben. Genetik faktörler de var. Sağlıklı olsunlar da önemli değil.
İsimler konuşulmuş bugün ben de sorayım. En başından beri Ali Deniz koymak istiyorum ama eşim Deniz i kabul etmiyor bir türlü. Ali nin yanına ne önerirsiniz kızlar?
İnşallah Can'ım çok sağolGecmis olsun cnm insallah en kisa zamanda atlattirisn
Can'ım ben tam 20 haftalık olunca hissetmeye başladım ve artık her gün hissediyorum şükürler olsun artık hareket etmeyince konuşuyorum ve hareket ederek cevap veriyor çünkü annenin sesini tanırmış.Hareketlerı hergun hısseden kızlar sizlerde durum ne?gunlerce Şiddetle ıken hıssetmedıgınız yada az olduğu oluyomu.özellıkle tecrubelı anneler??
19+4 um bugun
Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlaaarBenim doktorum ayrıntılıya gerek yok demiş olsa daa benim içim rahat etmedi, bugün randevumuz var, ilk defa bu kadar uzun süre görmemiştim kızımı (3 hafta oldu) bugün doya doya bakıcam inşallah bir sıkıntı çıkmaz. herkese mutlu bir hafta diliyorum
ihmal etme tatlım ama korkma bence hamilelikte hassaslaşırmış. damarlanma artarmış ilişki sırasında kılcal damarlarda ufak kanamalar olurmuş bence böyle birşeydir. korkmanı gerektirecek bir şey yoktur sanırım. ama yinede doktoruna görün tatlım.Kızlar merhaba.
Benim cinsel ilişki sonrasında biraz yatakta kan gördüm. 3-4 damlalık.
Daha sonra kanamam olmadı.
Ağrım sızım da yok.
Ayağa kalktığım an başımın döndüğünü hissettim birden.
Çok telaşlandım internette 3aydan sonra bu tür küçük ağrısız kanamaların ilişki sırasında olmasının normal olduğunu,kan artışıyla alakalı olduğunu belirtmiş.
Yarın doktora gideceğim zaten ama korktum birden,gece mi gitsem
Yok Can'ım ne şişirmesi. Aynılarını yaşadım inanki sanırım dönemsel de bişey. Kızım da 1.5-2 yaşlarında aynı dediğin gibiydi horoz görse kucaklar kesi görse kucaklar öpmeye çalışır,bebekleri tutup kaldırmak çalışırdı. Sonra sonra dizginlenmeye başladı. Sanırım bizim kızlar duygularını çok açık yaşıyor. Tam sevgi pıtırcıkları. Benim ki dizginlenmiş haliyle ben cesaret edemem yan yana bırakmayı. Çünkü zarar vermek istemesede çok sert seviyor. Beni bile üstüme çıkıp kafama çıkıp seviyor :) benim şimdilik çözümüm park yatak :) birde yarım gün kreşe başlayacakTam 1.5 yasinda olduk iste ama heyecanimizi duygularimizi cok yuksekte yasiyoruz.. kedi kopek kus ve bebeklere karsi inanilmaz heyecanlaniyor. Sirf doguma kadar biraz alissin duygularini kararinda yasasin diye kedi sahiplendim.. 1 aydir bizde ama hicbir gelisme yok. Hala sesini duydugunda sabahlari ilk defa gormus gibi cildiriyor. Bebekleri de kendi oyuncak bebegini kucagina alip sallayarak uyuttugu icin canli bebege de aynisini yapmak istiyor kucagina almaya calisiyor olmayinca hayir dedigimde 1 saat agliyor. Her gun komsunun bebegini seviyor ama pek degisiklik yok napicam inanki bilmiyorum canim sabah sabah kafani sisirdim:))
Kesinlikle doğduktan 15 gün sonra cerraha yaptıracağım. Doktorlar da bu şekilde tavsiye ediyorlar zaten. Eşimin ablası da 4 ay önce doğurdu aynı bu şekilde yaptı. Çocuk büyüdükçe psikolojisi için de zor, canı da yanabilir. Hiç gerek yok.Erkek anaları @bugza, @asli2434,Vasfiyeteyzeniz , Esra , @ninocin, @fantasktik-fabi (içimden geldi )
Şimdi ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu sabahta kavgasını ettim eşimle. Hazır zaman az ve hastane seçimini etkileyecekken sorayım dedim.
Yenidoğan sünneti konusunda ne düşünüyorsunuz? Var mı çevrenizde yaptıran, zorlukları oluyor mu?
Öte yandan ben olacaksa doğum esnasında olsun, çocuk ileride o travmayı yaşamasın diye düşünüyorum. Sünnet düğünü falan da abes geliyor bana taşlamayın. Elimden gelse kendi kararıyla yaptırsın isterim bu işlemi ama lanet olası toplumsal faktörler.
Eşim de doğarken olmasın. 3-4 yaşında düğünüyle beraber yapalım. Zaten bütün özel günleri saçma bulup boğazıma tıkıyorsun, bırak bari bu olsun diye cırcır ediyor (bebek arabasından önce doğmamış çocuğa gerçek zamanlı motor almış bir adamdan söz ediyorum bu arada yani bu düğün işinin de çıkarabildiği seviyede b*kunu çıkartacak. )
Fikirleriniz önemli benim için. Yenidogan sunneti oncelikli olursa dr'la birlikte ikna edecegim beyi.
Şekerim hangi joker mağazasından aldınız?Dün 2,5 aylık bebeği olan bi arkadaşımla görüştük, o da mamas&papas urbo 2 almış. Bebeğimin en mutlu olduğu ve uyumayı sevdiği yer arabasının ana kucağı dedi :) ilk çocuğunda bugaboo kullanmıştı onunla kıyaslayınca bundan çok daha memnun kaldığını söyledi. Güle güle kullan sen de canım.
Ben de Stokke Xplory aldım, henüz araba almamış arkadaşlara tavsiye edebilirim. Joker arabaları deneyebilmemiz için mağazanın içine yol yapmış resmen :) bir kısmı asfalt bir kısmı arnavut kaldırımlı falan eşimle nerdeyse bütün markaları sürdük üstünde en içimize sinen Stokke oldu. Tek elle dahi sürülebiliyor özellikle düz yolda resmen araba akıyor :) manevra kabiliyeti falan da çok iyi dönemeçlerde çok rahat dönebiliyor. Özellikle engebeli yollarda inglesina ve benzeri dört tekerlekli arabalar resmen ağarlaşıyor takır takır gidiyor sürerken ama Stokke çok rahat sürülüyor. Tek sorun araba bagajına sığıp sığmayacağıydı satıcı arkadaş sağolsun otoparka kadar getirdi bagaja koyduk sığınca da tamamdır dedik aldık.
ihmal etme tatlım ama korkma bence hamilelikte hassaslaşırmış. damarlanma artarmış ilişki sırasında kılcal damarlarda ufak kanamalar olurmuş bence böyle birşeydir. korkmanı gerektirecek bir şey yoktur sanırım. ama yinede doktoruna görün tatlım.
İstanbul'da Ataköy Galeria Avm deki Jokerden aldım canim. Ben bejini istedim onlarda yoktu ama Ankara'daki bi şubelerinde varmış istettiler birkaç güne gelicek inş.Şekerim hangi joker mağazasından aldınız?
Canım geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inş. Rüyamda seninle uğraştım :) kızıyordun bize her konuda bi milyon tane yorum yazıyorsunuz ben kanamam oldu diyorum 2 yorum anca geliyor siz benimle ilgilenmiyorsunuz diyordun :)) valla ilgileniyoruz aklımız sende doktordan çıkınca yaz hemen :)İnşallah canım öğleden sonra randevum bakalım. Sabaha karşı tekmesini hissedince rahatladım biraz açıkçası
Ben de bugun ruyamda belimde kocaman can simidiyle olimpiyatlarda yuzme musabakalarinda yarisirken gordumİki gecedir yine aksiyonlu rüyalar görmeye başladım ben. Dün gece ağlamışım uyurken. İki gündür de kendimi yataktan aşağı atmaya çalışırken eşim durduruyormuş. Nasıl aksiyonsa.
O değil yatak yerden 80-90 cm yüksek epey.
Kafayı komodine gömçürüp gebereceğim atlarken o olacak.
Ben de bugun ruyamda belimde kocaman can simidiyle olimpiyatlarda yuzme musabakalarinda yarisirken gordum
İnşallah canım öğleden sonra randevum bakalım. Sabaha karşı tekmesini hissedince rahatladım biraz açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?