Sorma ya, bir de diyorlar ki biz seni yarismada yeterli sayiyi tamamlayamadigimiz icin aldik. Sakin cok profesyonel yuzup de gercek yarismacilarin onune gecmeahahahahahahahahahhhhah, yeni bi boyut kazandırmışsın olimpiyatlara :)
Bence anlamı çok büyük olmasıyla çok sever büyüyünceokyanusa haksizlik olmaz mi?
soylemesi de yazmasi da zor :))
okula gidince kufreder bize :)))
Çok sağol Can'ım inşallahgreenpepper , cok gecmis olsun canim. Insallah hicbir sıkıntı cikmaz bundan sonrasinda. Kendine cok dikkat et.
@melina19900 canim sana da gecmis olsun. Ibsallah bir sey yoktur bir gorun bakalim doktora ne diyecek.
Gözün aydın canim sağlığı daim olsun bebişin inş. Ben de Gyno Ferro Sanol kullanıyorum, çoğu hamilede mide bulantısı yan etkisi var o yüzden gece yatarken içiyorum ben. Eğer sana da gündüz içince bulantı yaparsa aklında bulunsun gece içersin.Merhabalar. Bizim de kontrolümüz cuma günüydü. Doktorumuz prenatesti görünce sen zaten kromozomal bozuklukları sıfıra indirgemişsin dedi. İyi bir testtir bu dedi. Ultrasonda da baya her şeyini inceledi. Her şey yolunda. Bebek 200 gram olmuş. Ben de 48.8 kg. artı 5 kilo ile devam. B bugza Yeri gelmişken sana zahmet canım :)
Decavit'in midemi bulandırdığını ve balık yiyemediğimi söyledim doktora. Kramplarımdan bahsettim. Decaviti bırak o zaman dedi.
Balık yağı marincap verdi. Bir gün iç bir gün içme dedi. Aldım ben ama sonra marincap için pek iyi yorumlar duymadım. En iyisi solgarmış. bu bitince sanırım solgar alacağım.
Kramplarım için de bonocare diye bir hap verdi. Her gün kullan dedi.
Bir de kan ilacına başladık. Gyno Ferro Sanol'u tercih etti onda da. Yemeklerden yarım saat önce her gün iç dedi.
Üçlü dörtlü istemedi haliyle prenadan sonra. Ayrıntılı için de Prof. Recep Has'dan randevu aldığımı söyleyince. İşinin hasıdır. Türkiye'de bir numaradır dedi. Sevindim :)
Bende haberler bu şekilde. İyi haftalar :)
Merhabalar. Bizim de kontrolümüz cuma günüydü. Doktorumuz prenatesti görünce sen zaten kromozomal bozuklukları sıfıra indirgemişsin dedi. İyi bir testtir bu dedi. Ultrasonda da baya her şeyini inceledi. Her şey yolunda. Bebek 200 gram olmuş. Ben de 48.8 kg. artı 5 kilo ile devam. B bugza Yeri gelmişken sana zahmet canım :)
Decavit'in midemi bulandırdığını ve balık yiyemediğimi söyledim doktora. Kramplarımdan bahsettim. Decaviti bırak o zaman dedi.
Balık yağı marincap verdi. Bir gün iç bir gün içme dedi. Aldım ben ama sonra marincap için pek iyi yorumlar duymadım. En iyisi solgarmış. bu bitince sanırım solgar alacağım.
Bir de kan ilacına başladık. Gyno Ferro Sanol'u tercih etti onda da. Yemeklerden yarım saat önce her gün iç dedi.
Üçlü dörtlü istemedi haliyle prenadan sonra. Ayrıntılı için de Prof. Recep Has'dan randevu aldığımı söyleyince. İşinin hasıdır. Türkiye'de bir numaradır dedi. Sevindim :)
Geçmiş olsun canım. Atlattın çok şükür. Bundan sonrasının da sağlıkla , rahatlıkla çabucak geçmesini ve bebeğine hayırlı zamanda kavuşmanı diliyorum.Çok şükür Can'ım cumartesi günü Serklaj yapıldı dün taburcu oldum.doktor iyi geçti dedi ama şu onbeş gün önemli dedi istirahat ediyorum ama doktorumda kilodan dolayı hareket etmemi ev içinde önerdi pıhtılaşmadan dolayı da inşallah 36. Haftayı görürüm ben de artık haftada bir iğne ve günlük jel var.bir hafta sonrada kontrol var.dikiş olsada açılma devam eder dedi.dua ederek artık vakit geçiricem.
Sen nasılsın Can'ım Nasıl gidiyor.
Geçmiş olsun canım. Dinlen istiharat et bol bol. İnşallah risksiz gelişir hersey.Çok şükür Can'ım cumartesi günü Serklaj yapıldı dün taburcu oldum.doktor iyi geçti dedi ama şu onbeş gün önemli dedi istirahat ediyorum ama doktorumda kilodan dolayı hareket etmemi ev içinde önerdi pıhtılaşmadan dolayı da inşallah 36. Haftayı görürüm ben de artık haftada bir iğne ve günlük jel var.bir hafta sonrada kontrol var.dikiş olsada açılma devam eder dedi.dua ederek artık vakit geçiricem.
Güzel haberlerle gelGünaydın kızlaaarBenim doktorum ayrıntılıya gerek yok demiş olsa daa benim içim rahat etmedi, bugün randevumuz var, ilk defa bu kadar uzun süre görmemiştim kızımı (3 hafta oldu) bugün doya doya bakıcam inşallah bir sıkıntı çıkmaz. herkese mutlu bir hafta diliyorum
Çarşamba ben de 20 haftalık olucam inşallah artık duzenli hissederim. Gerçi iki gündür fena diil baya hissediyorum gibi. Dün rüyamda gördüm bacağını kolunu hissediyordum karnında elimle severken. Ne mutlu oldum :))Can'ım ben tam 20 haftalık olunca hissetmeye başladım ve artık her gün hissediyorum şükürler olsun artık hareket etmeyince konuşuyorum ve hareket ederek cevap veriyor çünkü annenin sesini tanırmış.
@melina19900 geçmiş olsun bisey yoktur inşallah.Canım geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inş. Rüyamda seninle uğraştım :) kızıyordun bize her konuda bi milyon tane yorum yazıyorsunuz ben kanamam oldu diyorum 2 yorum anca geliyor siz benimle ilgilenmiyorsunuz diyordun :)) valla ilgileniyoruz aklımız sende doktordan çıkınca yaz hemen :)
Ayyy çok hossun cicim. Maşallah bebise
Çok guzelmis haberler :) gozun aydinMerhabalar. Bizim de kontrolümüz cuma günüydü. Doktorumuz prenatesti görünce sen zaten kromozomal bozuklukları sıfıra indirgemişsin dedi. İyi bir testtir bu dedi. Ultrasonda da baya her şeyini inceledi. Her şey yolunda. Bebek 200 gram olmuş. Ben de 48.8 kg. artı 5 kilo ile devam. B bugza Yeri gelmişken sana zahmet canım :)
Gecmiş olsun canım,inşallah son haftalara kadar sağlıkla gelırsınız,dınlen stres yapma hiçÇok şükür Can'ım cumartesi günü Serklaj yapıldı dün taburcu oldum.doktor iyi geçti dedi ama şu onbeş gün önemli dedi istirahat ediyorum ama doktorumda kilodan dolayı hareket etmemi ev içinde önerdi pıhtılaşmadan dolayı da inşallah 36. Haftayı görürüm ben de artık haftada bir iğne ve günlük jel var.bir hafta sonrada kontrol var.dikiş olsada açılma devam eder dedi.dua ederek artık vakit geçiricem.
sanırım farklı bir tetanoz aşısı bu.çünkü dozları var.yinede doktoruna bir sor istersen bilemedim şimdiHadii yaaBenim doktorda gerek yok dedi ama bende aksilik ya bişey olursa benim yuzumden diye diye kendimi yerim bu seferde diye rahat edemiyorumm ben bundan 10 sene önce vurulmuştum lisedeyken. Herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım. Acaba yine oylemi olurr yoksa hamilelikte daha hassas diye bir reaksiyon olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?