2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
geçmiş olsun Can'ım Allah yardımcın olsun

adoniss34 sadece bıçak vs için diil tetanoz, başka şeylerden de bulaşabilir. Bize çok sıkıntısı yok ama bebek için tehlike. Ben de okula gelen asicilarla olmuştum ama kaç yıl oldu hatirlamadigimdan yapılsın dedi hem de hem ebe. Uç doz için aşı kartı verdi geçen hafta ilkini o?unca. Uç doz 5yilkorur kalan iki dozu da tamamlayınca 10 yıl korur diye heryerde yazio zaten. Ben oldum ve ne olurken ne de sonrasında hiç ağrı sızı ateş vs yaşamadım. Gerçi beni baz almayın katır gibi bir bünye var bende :))) amniyosentez de de bisey hissetmesini kurtarma da :)) normal insanlara ayrı falan yaparmış :)

Buğza ben senin yendiğin gibi az yesem benim tansiyon direk yerlerde.sen Nasıl dayanıyorsun

Buğza ben senin yendiğin gibi az yesem benim tansiyon direk yerlerde.sen Nasıl dayanıyorsun
Tansiyonun 9/4 10/5 civarında normalde 12/7 idi. Gebelikte düşüyormuş ve de iyimis biliyorsun.

Tansiyonun çok düşerse tzulu ayran takviyesi yapabilirsin. Ama birkaç güne alışır bünye merak etme.

Kuzum üzümle alakalı yazmışsın zaten şekerden ziyade geçenlerde bi' makale okudum. Üzüm ve yeşilçay gebelikte fazla tüketildiği zaman pda da denilen doğumdan sonraki 3 günde kapanması gereken duktus açıklığının prenatal dönemde kapanmasına sebep olabiliyormuş. Üzüm suyu çok fazla meyve içerdiğinden, yesilçay gibi o da sınırlı izinlilerde bu yüzden. Ikisini de bağımlı gibi severdim normalde. Sıfıra indirdim neredeyse okuyunca.

Bu da böyle dip not olsun.

Hele ben. Deliriodum Uzum diye. Şimdi de tam zamanı misss ama maalesef. Amniyosentez zamanı prof faik dedmiz dedi çok şekerli yeme diye. Yukarda yazdıklarım da onun söyledikleri zaten.

Bi de Uzum çok gaz yapıodu bende iyi oldu bıraktığım :))) yoksa sınırdışı edebilirdim seni buradan biliosun :))))

Kızçeler selam, malum olaylar beni rüyalarıma girecek kadar etikeledi. Olayın buradaki halinden ziyade ülkedeki kafası. O yüzden bir süre yazamadım. Neyse kapandığı için bende geçiyorum.

cordeliac valla canım benim erkek anası olup olmayacağım bugün belli olacak muhtemelen (detaylım bu akşam) ama benim durumum biraz karışık. Çocuğu sünnet ettirip ettirmeyeceğimi bile bilmiyorum. Ama sünnet ettirsem mutlaka doğumdan kısa süre sonra yaptırırım. Zaten sünnet düğünü pek benlik birşey değil ama en çok çocuğun 3-4 yaşında psikolojisi etkilenir diye düşündüğüm için başta yaptırırdım.

greenpepper canım çok büyük geçmiş olsun. Operasyonu geçirmişsin, şimdi dinlenme zamanı. Bebeğin de sen de iyi olacaksın.

Esra müthiş bir rüya, çok güldüm sanaaaa

B bugza ya valla çok özeniyorum bu şekilde beslendiğin için. Ben öğlen zaten hep dışarda yiyorum. Akşam ayıp olmaısn diye salata ve yumurta. Kilo olayı kötü gitmiyor ama inşallah gerekenler gidiyordur bizim tıfıla.

Bugün akşamki detaylı ultrasondan dolayı biraz stresliyim. Doktor da doğal olarak birçok şeyi almanca anlatacak, ingilizce anltasa da ben o terimleri anlamayacağım muhtemelen. İnşallah herşey yolundadır.

Bu arada soran arkadaşlar için ben bebeği 19. Haftanın sonundan beri düzenli hissediyorum. Ama bazı günler az bazı günler çok. Zayıf kategorisinde olduğum için olabilir. Bugünde ilk defa tekme sonrası göbişim pıt diye kalkıp indi J

Bu arada demir ilacını günlük mü alıyorsunuz? Ben haftada 2-3 kere filan alıyorum. Bir de çatak kremini ne sıklıkta sürüyorsunuz?

Arkadaslar hamile giyim almaya başladınız mi,internetten alanlar hangi siteleri tercih ediyor,ben magazalarda pek cesit bulamıyorum

Esra rüyanı okurken gülemeyeceğim bir ortamdaydım, suratımı kontrol etmek için ne hâle geldiğimi düşünürsün.

Geçen gece kocam var benim psikolojisiyle yarısında uyanmadığım bi' rüya gördüm.
Rahmetli Paul Walker sevgilimmiş, sürekli kötü adamlar öldürmeye çalışırken kurtarıyordum. En son siyah giyinmiş bi' adam elimden alıyordu onu. Bu seferde eşim ağlıyorsun diye uyandırdı.

Bi' ağız tadıyla ben koşamadım kırlarda, bayırlarda sevgililerle rüyada. Senin doktorla kaçmacalı rüya gibi oldu bu da.

Demir ilacının hergün içilmesi gerekli canım, doktorum ne kadar iyi beslenilse de artan kan ihtiyacını ilaç takviyesiz halledemeyiz demişti.

Çatlak kremi olarakta Lierac kullanıyorum. Sürülmesi emilmesi başka markalara göre daha kolay olmasına rağmen maalesef 2-3 günde bir anca aklıma gelip sürüyorum. Allahtan şimdilik çatlak falan yok henüz. Zaten doktorum bu durumun genetik olduğunu, annemde ablamda falan olduysa bende ne kullanırsam kullanayım yüksek ihtimal çatlayacağımı söyledi. Çok şükür bizimkiler hiç çatlamamış inş bende çatlamam.

Ne sanslisin pıt ettikçe inip kalktığını bile gormussun. Ben doğururken indiğini gorucez bu gidişle :)) çocuk içerde k.cini yirtsa bana dünya gelmiyor gelmiyor katmanlardan :) az daha zayiflayabilseydim hamilelikte önce. Neyse artık az alalım diye bu kadar dikkat ediyorum. Ama ben bi daha bu kadar kilolu olmam çünkü adamım çok dikkat edio. Beslenme ve doğal gıdalara. İstesem de yedirmio yani bana :) inşallah süt zamanını da verimli geçirip bir an önce 60li sayılara hatta ütopik ama 50li günlere donebilirim.

Sesini kaydet doktorun eve gidince tercüme edersin anlamadığım yerleri olmaz mı ki? Bi buçuk sene oldu çıkamadık yurtdışına özledim bak İngilizce almanca konuşmayı :)

Oteki sene gelicez biliosun di mi fanta :)

Demir gergin sabah 4-5 civarı içiyorum ben çise kakinca

Arkadaslar hamile giyim almaya başladınız mi,internetten alanlar hangi siteleri tercih ediyor,ben magazalarda pek cesit bulamıyorum
Trendyoldan birkaç parça sipariş ettim sadece bir tane taytı bedenime tutturabildim o yüzden artık internetten almıyorum. Mağaza olarakta H&M ve C&A dan alışveriş yaptım şimdiye kadar. Üst kıyafet olarak pek sıkıntım yok zaten sadece göbüşten ötürü alt lazım oluyor bana.

Merhaba kızlar bugün herkes rüyalarından bahsetmiş Ben de rüyam da kızımı gördüm doğmuş bi tatlı bi tatlı öpmelere sevmelere doyamadım rüya olduğunu anlayınca çok üzüldüm doğmamış bebeğimin hasretini çekmek ne kadar zormuş

fantasktik-fabi sabahları suruyorum ben de ama akşamüstü bazen suruyorum.
Geçen resim paylaşmıştı aldıklarını yine atayım. En çok biooil ve aynisefa kremi ve sarı kantaron yağının suruyorum bunlar bitsin diğer ikisini acicam sıra gelirse tabi onlara

En sağdaki ucu kullanımda su an ve soldaki güneş kremi

Ayyy Paul Walker da kirlarda el ele koşulacak adamdi bak icim cizz etti simdi hatirlayinca.
Gebelikle ilgili bir uygulama var da telefonda, anneler bu dönemde canli ve kabuslu ruyalar gorebilir diyordu
Kabuslu ruya ne demekse
Bizim ruyalar daha da hareketlenecekse isimiz var valla gece dinlenmek yerine nefes nefese kaliriz

Aman rüya demeyin yine !!!!!sevgili falan olmayın kimseyle!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…