2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sen onu bir de son zamanlarda gor.
Doguma yakin ben de hep bebegimi opup koklardim ruyalarimda.
Allah saglikla kavustursun insallah hepimizi

olcak olcak hepsi olacak, aldığımız kiloları da vereceğiz inşallah. benim zaten havada karada vermem lazım kocam benden zayıf olacak bu gidişle

eşim de gelcek benimle, eğer ekrana kştlenip kalmazsa bu sefer heralde not alır ama dediğin gibi kayıt etmek çok mantıklı böylece ne dediydi derdine düşmem. iyi oldu söylediğin.

sen gel buraya ama allah rızası için türkçe konuşalım. öyle özlüyorum ki türkçe konuşmayı!

fantasktik-fabi yeniden hoşgeldin.

Ben burt's bees'in mama bee'sini sipariş ettim ama henüz gelmedi. 1 ayı buluyormuş.

Bu arada içeriği organiğe yakın diye Palmers çatlak önleyici ve göğüs sıkılaştırıcıyı kullanıyorum. Annemde Izmir'den coconut oil krem yollayacak bunlara ek.

Her gece banyo yaptıktan sonra uyguluyorum. Bu arada banyoya ufak bi' kova koydum. Suya bebe yağı ekleyip çıkmadan son durulanma suyu misali onu kullanıyorum, komple nemlendirici etki için.

Kremleri göğüs, iç bacak, yanlar ve göbek komple ve aşağı sırtın bel kısmına uyguluyorum. Orası da çatlayabiliyormuş maalesef. Henüz hiç çatlama yahut gerginlik yok bende.

Bilmiyorum oralarda meşhur mu buralarda şu ara hamilelik masajı diye bir trend var. Uyarıcı olabileceği için doğru bulmuyorum ben zira doktorum çatlak kremlerini dahi sür ve bırak. Masaj yapma. Rahim üzerinde uyarıcı etkiler yapabilir demişti.

Arkadaslar hamile giyim almaya başladınız mi,internetten alanlar hangi siteleri tercih ediyor,ben magazalarda pek cesit bulamıyorum
kasım aralık gibi son ay giymek icin. Kalın diil uzun kollu bi debi beden büyük aldım o zamana şiserim diye
eylül ekim okula giymek icin
eylül ekim okula giymek için. Bunun göbeği baya acilio sikmaz rahat ederim.

Aldıklarım bunlar. Altına iki tane hamile pantolonu var hepsine uyar. Spor ayakkabı giyiyorum zaten ustu biraz adama benzese yeter bana.

Son düzenleme:
Kız adam zaten hayatının bağrında patlayıp yanarak öldü. Gitti cağnım güzellik. Bırak da rüyama girsin be!
Yavrum çok uzulmustum ben de acı kaybımiz diye ilan veresim geldiydi gazetelere ama biliosun burda rüya görmek iyi deell.. sen yine gor de kendi kendine sirit rüyayı hatirladikca.

Benim onla ilgili çok berbat bir anım var Esra. Ergenkene çok severdim kendisini.
Ölmeden bir gün öncesinde arkadaşlarla filmlerinden birini izliyorduk. Bekardım o zamanlar. "Dünyada böyle bir adam var ve şu an başka kadınlarla fingirdeşiyor. Benim olmayacaksa ölsün daha iyi. " diye bi' varoşluk yapmışlığım var. Ertesi günü film izlediğim arkadaşlardan biri aradı, adam ölmüş gudubet diye. Öyle öğrenmiştim öldüğünü.

O zamandan beri de izlemem, etmem. Bilinçaltı alfa erkeği diye kodladıysa demek rüyamdan çıktı.

mrb kızlar ,

detaylı ultrasona haftasonu girdim , bebiş 450 gr 25,5 cm olmuş :)
sonuçlar iyi , dr uma görütrdüm bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra
dr .um aç gelmemi şeker yüklemesi yalışacagını tüm hastalarına yaptıgını söyledi.
önce istemediğim için tedirgin oldum .
sonra canan karatay ın acıklamalarından bahsetti . onun gibi besleniyorsan ve aynı şekilde devam edeceksen yani sıfır şeker , beyaz ekmek , makarna , pilav , hamur işi ,şekerli meyve yemiyorsan ve yemiyeceksen yaptırma dedi. istemeyenleri not alıyorum aksi durumda cıkan problemlere önlem almak zor olabiliyor dedi.
25. haftadan sonra kilo ve iştah artısı oldugu için 25. haftadan sonra şeker yükselebiliyormuş o yuzden onceden yakalaylıpönlem almak için gerekli .
ben yaptırmaya kadar verdim zaten 50 mg sekermiş her ne kadar edersem de arada çikolatanında pilavın da makarnanında tadına bakıyorum ( , dr uma güveniyorum zaten gereksiz hiç bir şeyi yaptırmıyor .
sizler yaptıracak mısınız ?

Oy maaşallah bebişine.. Sağlıkla gelsin canım.

Ben de normal şartlarda şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten uzak duruyorum. Dr'um da şeker yüklemesi testi yaptırmak istemediğimi biliyordu. Son haftalarda bebeğin gelişimi birden depar atınca. Şeker hastalığı riski olabilir, yapalım dedi. Gebelik şekerinde böyle oluyormuş.

Ben evden ölçüm cihaziyla takip edeceğimi, şekerim yüksek çıkınca da diyetle birlikte bu yöntemin uygulanacağını söyleyince vazgeçtik ortak kararla ki her ay rutin tahlillerde tokken kandaki glukozum 75, en alt sınırda çıkıyor zaten.

Içine sinecekse yaptır.

ben de hangi arkadaşıma sorduysam getirisi götürüsünden daha fazla, yaptırdım diyor. yaptırmayacağım diyordum ama vazgeçtim, yaptıracağım. Doktorum da yapıcaz demişti zaten.

hey maşallaaa :) ben bi tek lierac aldım onu kullanıyorum :/ biri beni aydınlatsa ya şu kremler konusunda. yanlış mı yapıyorum.

lc waikiden almıştım bir sürü pantalon ama inanılmaz rahatsız geldi hiç birini giyemiyorum. En son gebe'den aldım bi tane tayt acayip rahat geldi. okulda tayt olur mu bilmiyorum ama pantalonları illeki vardır. dene mutlaka derim. Bi tek onu giyebiliyorum. Karnı rahatsız etmiyor beni. Tek rengi vardı şimdilik hiç bişeyim yokmuş gibi onla geziyorum. ben de göğüs altından kurdela ile bağlanmış elbiselere hastayım işe düzenli gideydim kesin elbise alırdım hep. :/

B bugza canım benim sen evde pehlivan gibi dolanıyorum dediydin zaten :) ben unutuyorum sürmeyi ya, unutmak demişken kegeli de unutoyorum ya
cordeliac sağol canım
lacrimosa gözün aydın canım. darısı başıma. şeker testini ben el mecbur yaptırcam ama düzneli takip edilmezse gerekli olduğunu düşünüyorum.
nmine ben yanlış hatırlamıyorsam lieracın hafif olduğunu duymuştum, mustelayı tavsiye ediyorlar. ben oldukça doğal olduğu için burt's bees seçtim ama ne kadar faydalı olacak doğum sonrası söyleyebilirim :)

Çok geçmiş olsun canım. Herşey iyi olacak inşallah :) Benim de pıhtılaşmadan ötürü gebeliğim riskli sayılır ama ne zaman aklıma olumsuz şeyler gelse hemen bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünüyorum. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın.

Canım haftada bir hangi iğneyi vurunuyorsun? Pıhtılaşma için mi? Ben hergün vurunuyorum ama doktorum 28 hafta civarında tekrar değerlendiririz, ilerleyen dönemlerde damarlar genişliyor belki tamamen buraktırırız dedi ama ben emin değilim. Sonuna kadar vurunsam içim daha rahat eder gibi geliyor.

Ayyyy fitneliginden dag gibi adami oldurmussun sen resmen korkulur senden

Ben yaptiracagim tamamen doktorunla ayni fikirdeyim. Canan Karatay beslenmesi uygulayabilenler yaptirmasin onlari icin sıkıntı olmaz. Ama ben su an firindan çıkacak bir tepsi pogacaya gozumu diktim oturuyorum. Ki benim ilk gebeligimde vardi gebelik diyabetim. O sebeple mutlaka yaptiracagim.

Pıhtılaşma önleyici iğneler son haftaya kadar kullanılırsa doğum esnasında kanamayı durdurmada zorluk çıkarabiliyor, çok kan kaybına sebep oluyor diye biliyorum canım. İstersen biraz daha araştır doktorun da anladığım kadarıyla sonlara doğru bırakma taraftarı. Bilgin olsun canım.

Hareketlerı hergun hısseden kızlar sizlerde durum ne?gunlerce Şiddetle ıken hıssetmedıgınız yada az olduğu oluyomu.özellıkle tecrubelı anneler??
19+4 um bugun
Aynen bazen gün boyu hiç hissetmiyordum ertesi günü de durmak bilmiyor daha az evham yapmaya başladım artık normal geliyor

benimkiler ikiz kiz olcak insallah :)
deniz & ada dusunuyorduk bugune kadar,
ama bakiyorum etrafimda denizler hep erkek..
ela & ada olabilir, bakalim dusuncelere daldik yine :))

Biz de bir cimcime bekliyoruz kısmetse, adına henüz karar veremedik biz de ama senin ikizlere eda ve ada olabilir. Şimdi okuyunca aklıma geldi. Yazayım dedim bir fikir işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…