Sen onu bir de son zamanlarda gor.Merhaba kızlar bugün herkes rüyalarından bahsetmişBen de rüyam da kızımı gördüm doğmuş bi tatlı bi tatlı öpmelere sevmelere doyamadım rüya olduğunu anlayınca çok üzüldüm doğmamış bebeğimin hasretini çekmek ne kadar zormuş
Ne sanslisin pıt ettikçe inip kalktığını bile gormussun. Ben doğururken indiğini gorucez bu gidişle :)) çocuk içerde k.cini yirtsa bana dünya gelmiyor gelmiyor katmanlardan :) az daha zayiflayabilseydim hamilelikte önce. Neyse artık az alalım diye bu kadar dikkat ediyorum. Ama ben bi daha bu kadar kilolu olmam çünkü adamım çok dikkat edio. Beslenme ve doğal gıdalara. İstesem de yedirmio yani bana :) inşallah süt zamanını da verimli geçirip bir an önce 60li sayılara hatta ütopik ama 50li günlere donebilirim.
Sesini kaydet doktorun eve gidince tercüme edersin anlamadığım yerleri olmaz mı ki? Bi buçuk sene oldu çıkamadık yurtdışına özledim bak İngilizce almanca konuşmayı :)
Oteki sene gelicez biliosun di mi fanta :)
Demir gergin sabah 4-5 civarı içiyorum ben çise kakinca
Aman rüya demeyin yine !!!!!sevgili falan olmayın kimseyle!!!!
Arkadaslar hamile giyim almaya başladınız mi,internetten alanlar hangi siteleri tercih ediyor,ben magazalarda pek cesit bulamıyorum
Yavrum çok uzulmustum ben de acı kaybımiz diye ilan veresim geldiydi gazetelere ama biliosun burda rüya görmek iyi deell.. sen yine gor de kendi kendine sirit rüyayı hatirladikca.Kız adam zaten hayatının bağrında patlayıp yanarak öldü. Gitti cağnım güzellik. Bırak da rüyama girsin be!
Ayyy Paul Walker da kirlarda el ele koşulacak adamdi bak icim cizz etti simdi hatirlayinca.
Gebelikle ilgili bir uygulama var da telefonda, anneler bu dönemde canli ve kabuslu ruyalar gorebilir diyordu
Kabuslu ruya ne demekse
Bizim ruyalar daha da hareketlenecekse isimiz var valla gece dinlenmek yerine nefes nefese kaliriz
mrb kızlar ,
detaylı ultrasona haftasonu girdim , bebiş 450 gr 25,5 cm olmuş :)
sonuçlar iyi , dr uma görütrdüm bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra
dr .um aç gelmemi şeker yüklemesi yalışacagını tüm hastalarına yaptıgını söyledi.
önce istemediğim için tedirgin oldum .
sonra canan karatay ın acıklamalarından bahsetti . onun gibi besleniyorsan ve aynı şekilde devam edeceksen yani sıfır şeker , beyaz ekmek , makarna , pilav , hamur işi ,şekerli meyve yemiyorsan ve yemiyeceksen yaptırma dedi. istemeyenleri not alıyorum aksi durumda cıkan problemlere önlem almak zor olabiliyor dedi.
25. haftadan sonra kilo ve iştah artısı oldugu için 25. haftadan sonra şeker yükselebiliyormuş o yuzden onceden yakalaylıpönlem almak için gerekli .
ben yaptırmaya kadar verdim zaten 50 mg sekermiş her ne kadar edersem de arada çikolatanında pilavın da makarnanında tadına bakıyorum( , dr uma güveniyorum zaten gereksiz hiç bir şeyi yaptırmıyor .
sizler yaptıracak mısınız ?
mrb kızlar ,
dr .um aç gelmemi şeker yüklemesi yalışacagını tüm hastalarına yaptıgını söyledi.
sonra canan karatay ın acıklamalarından bahsetti . onun gibi besleniyorsan ve aynı şekilde devam edeceksen yani sıfır şeker , beyaz ekmek , makarna , pilav , hamur işi ,şekerli meyve yemiyorsan ve yemiyeceksen yaptırma dedi. istemeyenleri not alıyorum aksi durumda cıkan problemlere önlem almak zor olabiliyor dedi.
25. haftadan sonra kilo ve iştah artısı oldugu için 25. haftadan sonra şeker yükselebiliyormuş o yuzden onceden yakalaylıpönlem almak için gerekli .
ben yaptırmaya kadar verdim zaten 50 mg sekermiş her ne kadar edersem de arada çikolatanında pilavın da makarnanında tadına bakıyorum( , dr uma güveniyorum zaten gereksiz hiç bir şeyi yaptırmıyor .
fantasktik-fabi sabahları suruyorum ben de ama akşamüstü bazen suruyorum.
Geçen resim paylaşmıştı aldıklarını yine atayım. En çok biooil ve aynisefa kremi ve sarı kantaron yağının suruyorum bunlar bitsin diğer ikisini acicam sıra gelirse tabi onlara
En sağdaki ucu kullanımda su an ve soldaki güneş kremi
Eki Görüntüle 1877795
Eki Görüntüle 1877797 kasım aralık gibi son ay giymek icin. Kalın diil uzun kollu bi debi beden büyük aldım o zamana şiserim diye
Eki Görüntüle 1877798 eylül ekim okula giymek icin
Eki Görüntüle 1877799 eylül ekim okula giymek için. Bunun göbeği baya acilio sikmaz rahat ederim.
Aldıklarım bunlar. Altına iki tane hamile pantolonu var hepsine uyar. Spor ayakkabı giyiyorum zaten ustu biraz adama benzese yeter bana.
Çok şükür Can'ım cumartesi günü Serklaj yapıldı dün taburcu oldum.doktor iyi geçti dedi ama şu onbeş gün önemli dedi istirahat ediyorum ama doktorumda kilodan dolayı hareket etmemi ev içinde önerdi pıhtılaşmadan dolayı da inşallah 36. Haftayı görürüm ben de artık haftada bir iğne ve günlük jel var.bir hafta sonrada kontrol var.dikiş olsada açılma devam eder dedi.dua ederek artık vakit geçiricem.
Sen nasılsın Can'ım Nasıl gidiyor.
Ayyyy fitneliginden dag gibi adami oldurmussun sen resmen korkulur sendenBenim onla ilgili çok berbat bir anım var Esra. Ergenkene çok severdim kendisini.
Ölmeden bir gün öncesinde arkadaşlarla filmlerinden birini izliyorduk. Bekardım o zamanlar. "Dünyada böyle bir adam var ve şu an başka kadınlarla fingirdeşiyor. Benim olmayacaksa ölsün daha iyi. " diye bi' varoşluk yapmışlığım var. Ertesi günü film izlediğim arkadaşlardan biri aradı, adam ölmüş gudubet diye. Öyle öğrenmiştim öldüğünü.
O zamandan beri de izlemem, etmem. Bilinçaltı alfa erkeği diye kodladıysa demek rüyamdan çıktı.
Ben yaptiracagim tamamen doktorunla ayni fikirdeyim. Canan Karatay beslenmesi uygulayabilenler yaptirmasin onlari icin sıkıntı olmaz. Ama ben su an firindan çıkacak bir tepsi pogacaya gozumu diktim oturuyorum. Ki benim ilk gebeligimde vardi gebelik diyabetim. O sebeple mutlaka yaptiracagim.mrb kızlar ,
Pıhtılaşma önleyici iğneler son haftaya kadar kullanılırsa doğum esnasında kanamayı durdurmada zorluk çıkarabiliyor, çok kan kaybına sebep oluyor diye biliyorum canım. İstersen biraz daha araştır doktorun da anladığım kadarıyla sonlara doğru bırakma taraftarı. Bilgin olsun canım.Çok geçmiş olsun canım. Herşey iyi olacak inşallah :) Benim de pıhtılaşmadan ötürü gebeliğim riskli sayılır ama ne zaman aklıma olumsuz şeyler gelse hemen bebeğimi kucağıma alacağım anı düşünüyorum. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın.
Canım haftada bir hangi iğneyi vurunuyorsun? Pıhtılaşma için mi? Ben hergün vurunuyorum ama doktorum 28 hafta civarında tekrar değerlendiririz, ilerleyen dönemlerde damarlar genişliyor belki tamamen buraktırırız dedi ama ben emin değilim. Sonuna kadar vurunsam içim daha rahat eder gibi geliyor.
Aynen bazen gün boyu hiç hissetmiyordum ertesi günü de durmak bilmiyor daha az evham yapmaya başladım artık normal geliyorHareketlerı hergun hısseden kızlar sizlerde durum ne?gunlerce Şiddetle ıken hıssetmedıgınız yada az olduğu oluyomu.özellıkle tecrubelı anneler??
19+4 um bugun
benimkiler ikiz kiz olcak insallah :)
deniz & ada dusunuyorduk bugune kadar,
ama bakiyorum etrafimda denizler hep erkek..
ela & ada olabilir, bakalim dusuncelere daldik yine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?