2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet canım önceden buraktırılıyormuş ama bir hafta kadar önce diye biliyorum. 10 hafta biraz fazla gibi geldi ama dediğin gibi biraz daha araştırayım. Duruma göre doktorun önerilerini de dikkate alırım.

canim en iyisi solgar degil, efa dir.
efa daily kullanabilirsin gonul rahatligiyla..
solgar isim yapmis sadece.. aklinda bulunsun..

Biz de bir cimcime bekliyoruz kısmetse, adına henüz karar veremedik biz de ama senin ikizlere eda ve ada olabilir. Şimdi okuyunca aklıma geldi. Yazayım dedim bir fikir işte
isim isi gercekten cok zormus
hicbir fikrim yok suan, türkçe olsun istiyorum, bu ara koyulan bi cok isim arapca..
aaaaa begenmezlerse degistirsinler napiym :))

sen de az degilmissin kiz, agzinin tadini biliosun :)))
ben ruyalarimda ne guzel park bahce deniz kenari geziodum sevgililerimle, su olaylardan sonra daha kimseyi goremiyorum :))
sap gibiyim dağ bayir mutsuz mutsuz geziom ruyamda :) vebali kk yonetiminin

Evet canım önceden buraktırılıyormuş ama bir hafta kadar önce diye biliyorum. 10 hafta biraz fazla gibi geldi ama dediğin gibi biraz daha araştırayım. Duruma göre doktorun önerilerini de dikkate alırım.
Can'ım bende ecopirin kullanıyorum ama bende kan pıhtılaşmasından değil bende rahim damarlarından birinde problem var ilerleyen haftalarda bebeğe giden kanda direnç gösterebiliyor yani bebeğe giden kanı damarım azaltabiliyor böyle olunca da Bebek riske giriyor ilk gebeliğim de öyle olmuştu zar zor 36 haftaya gelip sezeryana almışlardı beni.benim doktorum da 34-35 hafta gibi ecopirini bırakıcaz dedi.

Kız adamla iki mutlu gezemedim öyle deme. Tam siyahlı adamin elinden kurtardim. Esim uyandirdi. Bogazimda kaldi resmen.

Adama da diyemedim komplekse girmesin diye.

B bugza , sen, ben ayni konudayiz yine. asli2434 de gelirse rüya dortlu olarak inception'i yasayacagiz bu sefer konu disi geyikten.

Neyseki konumuz gebelik hormonlarinin etkisiyle gorulen sacmasapan ruyalar.

ay hiç güleceğim yoktu iyi güldüm sayende.seni yalnız bıraktılar rüyaların da
cordeliac B bugza aman kızlar dikkat rahmetli yattığı yerden kalkıp gelebilir sıkıntı yaşayabilirsiniz dikkat

Güzel haberlerle gel ınsallah canım,
Demir hapını,vıtamını hergun Omega 3 U ıkı günde bır alıyorum

Merhaba bende ocak 2017 annesi olacağım Allah'ın iziniyle. İlk defa yazıyorum, bende çok kararsız kalmama rağmen 5 eylül için detaylı ult randevu aldım. İnş iyi haberler alırım. Benim bebiş erkek (Yusuf Ömer) ama kız olsaydı Eslem düşünüyorduk. Detaylı ult.çektirenler gittikleri yeri ve paylaşılan bilgileri aktarırlarsa bende gittiğimde o konuları baz alabilirim. Şimdiden teşekkürler ,hepimize sağlıklı gebelikler :)

hoşgeldin tatlım.ama hangi şehirde olduğunu yazarsan ona göre fikir verebiliriz belki

[Qhoşgeldin tatlım.ama hangi şehirde olduğunu yazarsan ona göre fikir verebiliriz belki

hoşbulduk :) İstanbul Anadolu yakasındayım. Aslında randevumu özel bir klinikten aldım fakat hala terettütlüyüm. Siz yaptırdınız mı doktorunuz nelere baktı inceleme ne kadar sürdü bir çok soru sordum ama heyecan işte :)

sarra13
naptin? bi sorun yoktur insallah canim..

bu arada cinsel iliski fln yok bizde :))
doktor bisey demedi ama, bulanti cok olunca böğürmekten hic aklima gelmedi, simdi de cocuklarimi dürttüremem alttan alttan :))))
zaten kafalari assaaa dönmüs, kafasina gozune gelir neme lazim :))
koca da sabretsin azcik canim :)

İstanbul Anadolu da Koşuyolu medipol de hakan bey var çok övüyorlar aynı Zaman'da kendisi perinatolog.bende Çarşamba günü hakan beye gideceğim.fiyat konusunda sgk lılara 385 tl miş

Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Yukarda da yazdım yediklerini Karatay a uygun ve daha önemlisi ideale yakın sesleniyorum. Bu şekilde devam ederim. Eşim zaten dikkat ediyor benden çok.

Zaten diyet veriyorlar tedavi için bildiğim kadarıyla.

Aynen bazen gün boyu hiç hissetmiyordum ertesi günü de durmak bilmiyor daha az evham yapmaya başladım artık normal geliyor
Hala atlatamadım evham yapmayı haftaya detaylıya gırınce atlatırım inşallah

H="ikizcan2016, post: 47869544, member: 762353"] sarra13
naptin? bi sorun yoktur insallah canim..

bu arada cinsel iliski fln yok bizde :))
doktor bisey demedi ama, bulanti cok olunca böğürmekten hic aklima gelmedi, simdi de cocuklarimi dürttüremem alttan alttan :))))
zaten kafalari assaaa dönmüs, kafasina gozune gelir neme lazim :))
koca da sabretsin azcik canim :)[/QUOTE]

Hahaaha

Kızlar hastaneye gittim.

Benim oğlan olduğunu yüzde yüz kesinleştirdik hep pipisini gösterdi.
Doktor çok kabarık dedi,bacak kadar pipisi nerdeyse

Boyu 17 santim olmuş,154 gram.

Uzun zayıf olacak herhalde oğlan

Bu arada kilo almamamın çok iyi olduğunu ayda zaten 1 kilo alarak ilerleyen bir süreç hamilelik dedi.Dengeli abartısız beslenirsen.
Göbeğini belli olmaması çok normal 1-2 aya belirginleşir zaten. Kilo alımında asıl 26.hafta sonrası başlar dedi

Anladım canım. Ben de iğne dışında günde 1 coraspin kullanıyorum. Onu da bir iki hafta önce bıraktırır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…