2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar koltukta şekerleme yapayım dedim,sız rüyalardan Konuşurken hepınızı rüyamda gördüm
Hepimiz devlet Tarafından kontrole goturulmuşuz vapurda gezıyoduk B bugza vapurda bulduğun bebek arabalı çocuğu bebek arabasıyla bırlıkte denıze sokup cıkartıyodun, kendı cocugumuda böyle yetiştırıcem Alışsın dıye kahkahalar atıyodun
En son sen sınıf başkanı olduğun için senın karnına dopleri koydular kalp sesi için ekranda bıanda içerde Koşan hücreler ve müzik çıktı vapur kıyıya gelınce bı sonraki kontrole dıye ındırdıler hepımızı

hey maşallaaa :) ben bi tek lierac aldım onu kullanıyorum :/ biri beni aydınlatsa ya şu kremler konusunda. yanlış mı yapıyorum.
Amaç nemlendirmek sadece neyle olduğu detay. Sana bana başka şeyler iyi gelebilir. Ben biooil çok seviyorum mesela

Bi tane mint rengi dar paça aldıydim. Bi de lacicizgili bol paçalı. Eh isteler

Arkadaş ne hayal gücü ne yaratıcılık ne hormon seviyeis var sizde :) çok güldüm gerçekten. bugza artık hayallerde nasıl canlanıyorsaaaaa

Hahahaaa çok hoşsun canım. Bize de yasakladı doktor. Bizim koca da sabretcek mecbur :)

Kafasına gozune gelir demek
Valla benim hiç aklıma gelmemişti bu ihtimal. Bi laf vardır çok firlamalik yapanlara denir bizim burada da denicem şimdi terrrbiyesiiiizzzz demesinler bana!!

Tam da uyardı valla

Kızım ne biçim canlandirionuz beni bilincaltinizda yaaa :)))) tamam çocuğumu hor buyutucem narin olmasın dedim de bu kadar da canı değilim ben yaaa :)))) gerçi bu sabah havuzlar ve tenis kortları san geçerken dedim yine surlarda kostursa bizim sıpa diye demek hissettim sen teee ordan :))))

Yok canm öyle bi şişlik yok bende.gittiğim dr.lardan biri demişti bana kasık fıtığı olabilir diye.o yuzden genel cerrahtan randevu aldım perşembe gnu gidicem.
Benim ağrım tam kemikte bi noktada.elimle bastırıp tam noktayı buluyorm çok canm yanıyo orda.burdaki arkadaslar pelvik agrı dediler bazı gebelerde oluyomuş nadir.umarım gerckten öyledir ya.sagol bu arada canm.

ninocin

Allah sizi kahretmesin. Tam ağlamalı zırlamalı bi' film açmıştım. Arada buraya bakayım dedim. Bakmayacağım. Gidiyom. Aralık analarına yazacağım bundan sonra.

Buzağım goruyorsun degil mi nasil kodlanmissin algilara. Halbuki cocuguna brahms dinleten analarin anasidir oo!!

Gelince beni sok cikar bari. Karsiyaka-Konak vapuru yapariz.

I ikizcan2016 serviks tikaci diye bir sey var annem.

Merhaba kızlar hayırlı haftalar kaç haftalık olduk ama beyaz akıntım geçmedi benim sizin de oluyor mu bembeyaz kireç gibi normal mi

Merhaba kızlar hayırlı haftalar kaç haftalık olduk ama beyaz akıntım geçmedi benim sizin de oluyor mu bembeyaz kireç gibi normal mi
evet benim de var, bildiğim kadarıyla hamilelikte şeffaf veya beyaz akıntı olmaıs normal ve bu akıntının da normalden çok olması bekleniyor. endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum.

bende birşeyi merak ediyorum kızlar annemle telefonda doğumdan konuştuk da..sadece senin doğumun çok zor oldu dedi..suyun önce geldi çünkü dedi..2 erkek kardeşim var onların doğumları rahat olmuş..2 arkadaşımında kız çoçuğu oldu onlarında önce suyu gelmiş sonra sancısı başlamış ve zor olmuş..deneyimli anneler kız erkek bebişiniz mi oldu sizin önce suyunuz mu geldi sancınız mı? böyle bir genelleme yapmak saçma mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…