2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim doğmam 3 gün sürmüş canım ve popomdan gelmişim. Şimdi ayrıntılara girerek kimseyi normal doğumdan soğutmayayım :) ama ablamı ilk bebeği olmasına rağmen daha rahat doğurmuş. İkimizde kızız sonuçta cinsiyet çok şey farkettirmiyor sanırım.

Cevaplarının için teşekkürler caanım dr uma sorduğumda kırmızı olmadığı sürece normal diyor ama günde 3/5kere iç çamaşırı değiştirmekten yoruluyorum bazen
Günlük ped kullanmanı tavsiye ederim canım. Ben ilk başlarda ne olur ne olmaz diye ped kullanmadım ama doktorum asıl ped kullanmayarak daha riskli bi durum oluşturduğumu söyledi. O günden beri ped kullanıyorum ve inanılmaz rahatlık.

Ben bunlari yesem acliktam olurum cnmm bunlari ×2 ile ancak doyuyorum :):):)+8 kilo aldim ben ama kizimda da doguma+24 kg ile girdim hic catlamadm bir kac ay icinde 48 li kg lara geri donmustum kendiliginden:)bunda da boyle olur diyorum ama ya olmazsaaa biktim yemekten yaa buzdolabinin onunde yasiyorum resmen hayir o bu degil bende yoruldum artik warmi benim gibi olan icinizde arkadaslar

ben hep kullanıorum acayip rahatlık. Yanında iç çamaşrıyla gezemiosun. Ve zaten inaılmaz akıntı oluo gebelikte. yani günlük ped olmadıgında rahatsız hissediorum kendimi

Kızlar carters ürünler hakkında bayağı bir muhabbet olmuş, tavsiyem instagramda carters ürünler satan sayfalar var ön sipariş ile getiriyorlar , siz uğraşmıyorsunuz gümrükle falan; ben ilk çocuğuma almıştım kapıda ödeme ile ,şimdi sayfa ismini hatırlamıyorum ama carters diye aratırsanız etiketlerde çıkıyor satan sayfalar:
Ha tabi kalite olarak bana sorarsanız bizim burdaki mothercare ile aynı diyebilirim üstelik demsa onlinealışveriş sitesinde ekstra indirimli oluyor bebek ürünleri , mesela ben yenidoğan çıtçıtlı badi ve tulum alıcam set halinde hemde kaliteliler, ilk çocuğumdada aldım kullandım ikincide kız olsa aynıları tekrar kullanırdım onca yıkamaya rağmen eskimediler duruyorlar öyle , gel görki ebebekten aldığım yenidoğan seti o kadar kaliteli çıkmamıştı , lcw de öyle yıkamaya gelmiyor; öyle işte kızlar tecrübelerimi paylaşmak istedim

Boyle seyler dusunup korkutmayin kendinizi :))
Kizimda suyum gelmedi mesela. Sanciyla gittim. Dogumdan 1-2 saat once doktorum patlatti hicbirsey hissetmedim.. rahat olun dogum kendi akisinda ilerliyor simdiden boyle seyler dusunup uzmeyin kendinizi.

demek ki canım..cinsiyete göre değil de bebeğe göre değişiyor:)

Boyle seyler dusunup korkutmayin kendinizi :))
Kizimda suyum gelmedi mesela. Sanciyla gittim. Dogumdan 1-2 saat once doktorum patlatti hicbirsey hissetmedim.. rahat olun dogum kendi akisinda ilerliyor simdiden boyle seyler dusunup uzmeyin kendinizi.
haklısın canım..hamile kaldığımdan beri bu doğum konusu korkutuyor beni de..Rabbimden hayırlısı kolaylığını verir inşallah..

:) vapurda iki deli zaten batmasa o vapur iyi

Az sekerleme yapucam bakalım ruya falan gorcem mi bizim poposu açık kalanlar gibi :))

haklısın canım..hamile kaldığımdan beri bu doğum konusu korkutuyor beni de..Rabbimden hayırlısı kolaylığını verir inşallah..
Aynı durumdayız canım. Ayşe Öner'in "Hamilelik Doğum ve Bebek Bakım Kitabı" nı aldım, normal doğumu anlatan kısma geldim hem ağlıyorum hem okuyorum :) bu konularda acayip duygusalım sadece korku değil benimkisi çok mucizevi birşey olduğu için manen ölüp bitiyorum. daha okurken bu kadar duygulanıyorsam doğum yaparken neler yapıcam Allah bilir :)

Canım benim kızımda da önce suyum geldi arkasından 1 saat sonra sancım başladı.. Suni sancı verdiler hızlansın diye çokta rahat bir doğum yaptım.

neden acaba akıllarda böyle biri canlanıyooor
iyi böyle boşver, aramızsa "açılın şöyleeee" diyecek bir cengavere ihtiyacımız var zaten, sen o boşluğu iyi dolduruyorsun :)
Göbek resmi koyarken popo da cikio ya ondan akliniza zenci bi kari canlanio galiba. Yurudkce şanzımanlı makine gibi sallanan :)) sadece gobek resmi aticam bundan gayri :))))

Amin insallah. Ben hic sikinti yapmadim cok rahat gecti.. hani gercekten stres herseyi etkiliyor o yuzden akisina birakin:) bi ara biraz gerildim. Hemen benim kiz icerde strese girip tuvaletini yapmisti suyum patlayinca anladik . :) rahat olmak en iyisi:)

Hiçbişey olmaz en cok iki gun acikirsin hemen alisrisin yeni diyete. Ben iki gün geberdim acliktan simdi harikayim. Tavsiye ederim

Canım benim kızımda da önce suyum geldi arkasından 1 saat sonra sancım başladı.. Suni sancı verdiler hızlansın diye çokta rahat bir doğum yaptım.
kişiye ve bebişe göre değişiyor demek ki canım..sancının hemen başlaması da şansın olmuş..inşallah bizlerde kolay doğumlar yaparız Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…