2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kasiklarima aniden giren agrilarin sebebi belli oldu kizlar idrar yolu enfeksiyonu geciriyormusum.
10 gunluk antibiyotik tedavisi verdi doktor.

:)) o isin sakasi :))
riskli gebeliklerde orgazm olmak dusuk riskini arttiriyor..
ben riskli grubuna giriyorum, tup ve ikiz..
zar zor bulmusum kizlarimi, gerek yok beklerim 4-5 ay daha.. anne yicek onlari :)

Cokta eğleniyodun çocuğu gıden vapurda suya soktukça

Ya kamp mamp dedi Çadırda büyüyecek dedı başka nasıl canlansın gözümde işte

Ben de korkumdan kullanmıyordum ped çamaşırları da ütüleyerek kullanıyordum hatta canm

aciliiiiin erkek anasi geliyooor!!! diycem ama %64e 36% durumda erkeklerin durumu! bizim oglanlar ne yiycek ne iccek?
detaylidan ciktik, asagi yukari hersey normal gozukuyor. aci cok ters oldugundan boy olculemedi ama 426 gram dedi doktor. ana baba izbandut gibi olunca tum olcum degerleri de ortalamanin ustunde cikti. sadece doktor benim kan akisimin normalden biraz fazla oldugunu soyledi. gelisme doneminde normal dedi ama yarin onu arastirmam lazim.
ezcümle: derin bir nefes aldik. darisi gideceklerin basina-

gözünüz aydın bizde bu gün gittik doktora bizimde genel olarak herşey yolunda ama damar akışlarinin sol tarafını ilerde tekrar bakalım dedi. Bu arada hangi marka bebek odası almak lazım önerileriniz nedir?

Gözün Aydın canım darısı basımıza

Selam kızlar hazır yoğurt yiyor musunuz ben her zaman açık süt alıp mayalayamıyorum zamanım olmuyor çalıştığım için ve oğlumdan zaman kalmıyor mecburen hazır yiyorum bazen ama hiç içime sinmiyor

Gozun aydin canim

Ev yoğurdu forever

Ev yoğurdu forever
Süt almak kaynatmak taşmaması için başında beklemek mayalamak zor oluyor benim için uğraştırıcı yani zaten akşamdan akşama eve geliyorum bi de bazen tutturamıyorum kıvamını çok sulu oluyor yoğurt hevesim kaçıyor zaten öyle olunca bu yorgunluğumla o kadar uğraşıyom olmayınca zahmetine değmiyor iki günde ekşiyor buzdolabında bile havalar o kadar sıcak ki bir de iki günde bir de süt alıp mayalacak zamanım yok zaten üff ev yoğurdu satılsa keşke ya

Kızlarrrr ilk gebeliğimde lierac kullandım malesef bi faydasını göremedim. Lierac kullananlara duyurulur bence biraz genetik işi o çatlayacağın varsa 2 kilo alsan bile çatlıyorsun

B bugza o yediklerinle günde kaç defa ayılıp bayılırım. Bi çaresine bakıcaz elbet bu kiloların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…