- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Bu yaziyi okudum tatlim evet bilemiyoruz tabiki insallah olmaz belkide hic olmayacak ihtiyacimiz ama ya olursa o zamanlar keske demek istemiyorum allah korusun tabi ama ne bileyim iste bebek arabasi konusundada hani bi araba bile 3000tl o yuzden kordon kani saklatmak pahali gelmiyor bana
İyi ya işte şişmesine hemen sonra herkesi geçiren zaten. Duruşundan falan olmuştur değişir yarin
Kıyamam sana yaa Allah yardımcın olsun canım bize birse sağa hep ikiiiyaa saklatalim gitsin, noolcak ki, belki lazim olur..
ah keske demeyelim.. tabi insallah lazim olmaz da, nolur nolmaz..
simdi ikiz olunca o da 6000 mi oluyor benim :)))
wayyyy anammm
Kıyamam sana yaa Allah yardımcın olsun canım bize birse sağa hep ikiiibir Türk atasözü derki kaba ete giren şemsiye açılmaz yapcak bişey yok Allah ne verdiyse harcıycaz anayız bizz en çok biz hamileyizzz
Canım bence sorun yoktur. Bende evimde kedi besleyen biri olarak toxoplazma çıkmadı. Doktorumla hamilelik başında bu konuyu konuşmuştuk. Kendisinin de 10 yıldır evde kedisi olduğunu ve bebeğiyle birlikte büyüttüğünü söyledi. Sadece bu sürecte yaş mama vermeyin dedi. B bugza nın paylaştığı yazıdaki gibi iyi yıkanmamış yeşilliklerden kork asıl dedi.
Ayyy tek degılım,offf ıyıce paranoya olduk.ıkızcan senle sonunda akılhastanesınde yapıcaz dogumu elelekizlar benim karnim icine kacti ya
gecen hafta daha şişikti, simdi bakiyorum göbeğim kuculmus, anlamadim ki noluyo
Canım yanılmıyosam,eskıden gecırdıysen bebeğe etkısı yok,onun için bakılmadı dıye kendını yıyıp bıtırmeBenim de hep kedim vardı yakın zamana kadar, o ölünce uzun süre üzülüp başka kedi istememiştim ama bebeğimiz biraz toparlanınca sahipleniriz diyorduk eşimle. Daha önce de hiç bakılmamıştı toksoplazmaya, umarım dediğin gibidir de bir şey çıkmaz...
Kesinlikle katılıyorum. Çoğu ebeveyn yatirimini oda besik araba vs yapıyor. Sagliga yatırım yapacak daha az kisi. Mesela doğum kurslarına da az giden var ama hastaneye milyar yatirim yapılıyor.
Ayyy tek degılım,offf ıyıce paranoya olduk.ıkızcan senle sonunda akılhastanesınde yapıcaz dogumu elele
Aynen canım doğunca iki kat artıyor evhamın mesela oğlum 18 aylık ve çok iştahsız yemek yemiyor 1 saatimizi alıyor onu oyalayarak yemeğini yedirmek çok sıkıntılı ve hala gece sık uyanmalarına devam ediyor ve çok hareketli en tehlikeli döneminde şu an 1 dk peşinden ayrılamıyoruz ne kadar yorucu olduğunu sen düşün artık akşama kadar benle babasını pert ediyor yorgunluktan ama hasta olmasınlar da gerisi önemli değil sağlık olsun diyosun hiç bitmiyor evham endişe yani...normal midir? iyice assaa inmis olmasinlar?
yaa bu annelik hep mi boyle acaba, dogunca da bebekleri mi takicaz kafaya, ay aksirdi tiksirdi bisey mi var mi dicez...
hep evham hep endise...
Özellikle İzmir araştırıyorum ben Manisa ya yakın olduğu için ancak gidebilirim ama fb ve ig de İst ve diğer illerin egitimlerini görüyorum yazarım buraya.
Niye etiketlenmedi kimse?Özellikle İzmir araştırıyorum ben Manisa ya yakın olduğu için ancak gidebilirim ama fb ve ig de İst ve diğer illerin egitimlerini görüyorum yazarım buraya.
D deniz_muratSelfida @rabbit35
Listede uc tane İzmirli görünüyor!!!! Bu ne yaaa!!! Hala sehrini soylemeyenler var
@Denas14__ @Beyaz Kamelya @Setenay_90 @nicksiz123 @countryrose @Facelessman @busraninewi @calimero17 @Asumanpansuman @haseki @ankara_ankara @chemist04 @moryastik @zeyyil @Hepgurbet @greenpepper @meyrax @nur_84 @_sinemis_ @fantasktik-fabi @Jingle @minnie_mel @lacrimosa @mrs_aysel @aysesudoga @ggolge @gyasmin
Açık adres diil sadece şehir ismi pleaseee!!! Kurs eğitim vs olunca haber veremiyorum kim nerde yasio bilmediğimden!!!
Özellikle İzmir araştırıyorum ben Manisa ya yakın olduğu için ancak gidebilirim ama fb ve ig de İst ve diğer illerin egitimlerini görüyorum yazarım buraya.
Listede uc tane İzmirli görünüyor!!!! Bu ne yaaa!!! Hala sehrini soylemeyenler var
@Denas14__ @Beyaz Kamelya @Setenay_90 @nicksiz123 @countryrose @Facelessman @busraninewi @calimero17 @Asumanpansuman @haseki @ankara_ankara @chemist04 @moryastik @zeyyil @Hepgurbet @greenpepper @meyrax @nur_84 @_sinemis_ @fantasktik-fabi @Jingle @minnie_mel @lacrimosa @mrs_aysel @aysesudoga @ggolge @gyasmin
Açık adres diil sadece şehir ismi pleaseee!!! Kurs eğitim vs olunca haber veremiyorum kim nerde yasio bilmediğimden!!!
Ben yazmamış mıyım yaw sehiri. İstanbul canım.Özellikle İzmir araştırıyorum ben Manisa ya yakın olduğu için ancak gidebilirim ama fb ve ig de İst ve diğer illerin egitimlerini görüyorum yazarım buraya.
@Denas14__ @Beyaz Kamelya
@Setenay_90 @nicksiz123
@countryrose @Facelessman
@busraninewi @calimero17
@Asumanpansumanhaseki @ankara_ankara
C chemist04moryastik Z zeyyil @Hepgurbet
greenpepper meyrax nur_84
_sinemis_ @fantasktik-fabi @Jingle @minnie_mel @lacrimosa @mrs_aysel @aysesudoga @ggolge @gyasmin
D deniz_murat
Selfida
R rabbit35
Setenay_90 nicksiz123 countryrose @Facelessman B busraninewi calimero17 Asumanpansuman haseki A ankara_ankara C chemist04 moryastik
Z zeyyilgreenpepper nur_84 _sinemis_ J Jingle minnie_mel lacrimosa mrs_aysel A aysesudoga G ggolge
G gyasmin
Hepgurbet meyrax
@fantasktik-fabi @Beyaz Kamelya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?