2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben İstanbuldayım canım

Ayyy tek degılım,offf ıyıce paranoya olduk.ıkızcan senle sonunda akılhastanesınde yapıcaz dogumu elele
Beni de alın aranıza en ufak ağrı değişikliğinde kesin bir şey oldu diye telaşa düşüyürum... Göbek ölçmekten bi hoş oldum keain antidepresana başlayacam bende doğum yapınca

Kizlar az önce ayse onerin egitim videolarini izlerken emzirme konusunda nasil olcak diye deneme yaptm gogsume dokundugum gibi SÜT geldii. Normal mi? Burda 2.cocugu olcek anneler bi cvplayin noluoki acep nur_84 ben de şu bicak saplanmasi agrilarindan cok tirsiorm. Vakit hayrlisiyla guzel guzel bi geçseydi.

ig anneler ne demektir yaw, instagramda vs her yerde etiketler görüyorum. Annelik konusunda epey cahilim.

Kız ne cahilliği. Instagram annelerinin kısaltması o. Sanırsın hepsi birleşip instagram'i doğurmuş. Yeni trend instagram husband hatta.

Ben bugün bio'suna 1 yaşında çocuk için instamanken yazan ana bile gördüm.

hihi senin de mi indi gobegin :))
bi mucize olsa da doguma kadar unutsak hamile oldugumuzu di mi :)))
Bugun kendımı gazdan dolayı farkettıgıne inandırdım
Arada dıyorum bı uyusam ocakta uyansam
Off burda sizde olmasanız günler hiç gecmıycek

İnstamanken

Beni de alın aranıza en ufak ağrı değişikliğinde kesin bir şey oldu diye telaşa düşüyürum... Göbek ölçmekten bi hoş oldum keain antidepresana başlayacam bende doğum yapınca
Gel Şekerim gel,büyük konuştum hep o deli annelerden olucam kesin

Valla canım yatağa yatmaktan nefret eder hale geldim. Her gece sabaha kadar ağrı çekiyorum. Yarın hem dr kontrolümüz var hem de ürolojiye gideceğim.

Gel Şekerim gel,büyük konuştum hep o deli annelerden olucam kesin

Benim 2. Ben ilkde hamilelik yaşamamışım valla doğum yaptığı. Güne kadar hopladım zıpladım resmen... Eşimde şokta ben 10 yıldır hiç bir yerim ağrıyor dememişim

=)) canım sohbetlere katılmak istiyorum ama internetim yok eşim gelince anca yazıyorum oda vardiyalı calısıyo vakit olmuyo okudugumdada konusmak için gec oluyo kusura bakmayın canım ya

Instagram anası, instagram bebesi, instagram kocası falan normal geliyor artık da. O çok acayip geldi. Sadece alışveriş yapmak için kullanıyorum bi' de aksinde neler göreceğim daha bilmiyom Nino.
Benım içinde resmen alışverış sıtesı orası ama mıllet nasıl bi kafada

Arkadaslar uzun süredir giremedim detaylı ultrasona giriyorum persembe inşallah. Girenler var mı nasıl geçti
@bugza merhabs listede adımı göremedim bilgilerimi paylasmistim

Benim 2. Ben ilkde hamilelik yaşamamışım valla doğum yaptığı. Güne kadar hopladım zıpladım resmen... Eşimde şokta ben 10 yıldır hiç bir yerim ağrıyor dememişim
Ben kendı adıma konuşayım bundan bı 10 yıl önce olsa hersey daha kolay olurdu dıye düşünüyorum,kısmet boyleymış ama hayatta kı tek keşkem erken anne olmak dıyebılırım
Şimdide 35 ınde panıkatak anneyım

Valla canım yatağa yatmaktan nefret eder hale geldim. Her gece sabaha kadar ağrı çekiyorum. Yarın hem dr kontrolümüz var hem de ürolojiye gideceğim.

Ayy neden acaba? Merakla bekliyorum sonucu. Insallah bisi cikmaz. Basit bisidir belki. Mevsim gecisi ya acaba üsütuyor muyuz. 3gundur acayip karnim belim agrio benim de

Teşekkür ederim canım :) Doktorum her gittiğimde yarım saat her bir organına bakıyor. Benimle de paylaşıyor. Bugüne kadar bir sorun görmedi ama yine de sormam lazım sanırım. Aklımda duracağına
Benim doktorumda her gittiğimde baya bakıyor ama ayrıntılı aynı şey değil ben yapılmalı diye düşünüyorum. Ama herkesin kendi kararı tabiki.

Ayy neden acaba? Merakla bekliyorum sonucu. Insallah bisi cikmaz. Basit bisidir belki. Mevsim gecisi ya acaba üsütuyor muyuz. 3gundur acayip karnim belim agrio benim de
Canım ben kum döktüm birde idrar yolları iltihabı yeniliyor sürekli kadın doğum bi çare bulamadı o yüzden ürolojiye gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…