2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim 2. Ben ilkde hamilelik yaşamamışım valla doğum yaptığı. Güne kadar hopladım zıpladım resmen... Eşimde şokta ben 10 yıldır hiç bir yerim ağrıyor dememişim
Ben kendı adıma konuşayım bundan bı 10 yıl önce olsa hersey daha kolay olurdu dıye düşünüyorum,kısmet boyleymış ama hayatta kı tek keşkem erken anne olmak dıyebılırım
Şimdide 35 ınde panıkatak anneyım

Kızlar bugün epey ağrım tuttu bir şey oldu diye koştur koştur gittik anca girebildim.

Sağ tarafıma doğru içimde bir şey yer değiştirdi resmen.

Benim oğlan poposunu sıkıştırmış iyice

Bnmde istanbul

Valla canım yatağa yatmaktan nefret eder hale geldim. Her gece sabaha kadar ağrı çekiyorum. Yarın hem dr kontrolümüz var hem de ürolojiye gideceğim.
Gecmis olsun tatlim. Umuyorum ki bi sorun yoktur, guzel haberlerini paylasirsin yarin.

Valla bende bulduğum köşede sızıyorum resmen

Aynen ben de, bildigin malak gibi uyuyorum, ruya bile gormuyorum kac gundur.
Bazen oyle anlar oluyor ki kafami tutamiyirum, bayilip uyuyorum. İki gundur olcuyorum tansiyonumu, tansiyon normal de bu sefer sekerden korktum, normalde aclik sekerik hep sinirfa cikardi. Kan sekeri degisikligi uyku yapar mi?
Gecen is yerine gittim, orda bile uyudum, ogle yemegi yedikten sonra ayildim. Sonra takdi aklima tansiyon ya da seker midir diye. I ikizcan2016 bilirkisi olarak sana sorcam :) seker olcme cihazi mi alsam acaba eve?

Kızlar bugün epey ağrım tuttu bir şey oldu diye koştur koştur gittik anca girebildim.

Sağ tarafıma doğru içimde bir şey yer değiştirdi resmen.

Benim oğlan poposunu sıkıştırmış iyice

Anlamadim ben tatlim, oglan poposunu nereye sıkıstırdı?

Çok normal ama sıkma dedi benim doktorum erken doğumu tetikliyor canım

Ya kızlar moralim çok bozuldu. Gece gece neler yedim ya iki üç gündür nefsime hakim olamıyorum resmen delirdim yiyecek konusunda. Siz ne yapıyorsunuz böyle Nasıl engel oluyorsunuz

=)) canım sohbetlere katılmak istiyorum ama internetim yok eşim gelince anca yazıyorum oda vardiyalı calısıyo vakit olmuyo okudugumdada konusmak için gec oluyo kusura bakmayın canım ya
Yok tatlım hep online olmam şart diil. Girdikçe selam ver canlı olduğunu bilelim:) kursa kaydını yaptır unutmadan

İki gündür ben de çok uyuyorum ve öğlen akşamüstü vs uykulari başladı yine ilk aylarda ki gibi. Acaba bu ara uyku mu yapar bu dönem? Hepimiz uyuyoruz sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…