2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

canim tansiyon degildir, onu farkedersin, düşse başın döner, gozun kararir..
yukselse zonklama gibi ensen ve basin agrir..
uyku sekerden olabilir..
bence de almalisin canim artik eve, sabahlari ve yemeklerden 1 saat sonra bi ölç bakalim.. bi de uyku bastirdiginda ölç..
illa da seker olmayabilir ama, korkma hemen, gebelikte uyku basmasi da oluyor, benim kuzenim her hamileliginde dogurana kadar hep uyurdu :)))

Ya kızlar moralim çok bozuldu. Gece gece neler yedim ya iki üç gündür nefsime hakim olamıyorum resmen delirdim yiyecek konusunda. Siz ne yapıyorsunuz böyle Nasıl engel oluyorsunuz
Ben de kalabalıkta acayip yiyorum sonra yalnız kalınca tekrar normal insana dönüyorum naptm ben diyorum
Bence moral bozma ya iştah açılıyormuş artık bu haftalardan sonra Canın istiyorsa ye ama az az sık sık ye

:) En mantiklisi tabi uyumak. Tavsiye edecegin bi marka var mi peki? Alayim yarin madem.

Allah kolaylik versin :)
cok da kucukmus yawrumm, kiskanicak simdi 2.yi.. isiniz daha da zorlasacak:))
yani anne olunca hayatin tamamen degisiyor..
eskisi gibi rahat olamicaz bi daha :)))

Bana gelen bi mesaj yok yavrum nereye yazdin?
B bugza Günaydın yeni üyeyim bir de telden giriyorum özelden msj atılmıyor ya da ben beceremedim ben bilgileri tekrar yazayim burdan
şehir kocaeli yaş 32 meslek öğretmen ilk bebek cinsiyeti kız sat 04.04.16 bdt 10.01.2017 ismini henüz koymadik bu kadardı sanırım

Ya kızlar moralim çok bozuldu. Gece gece neler yedim ya iki üç gündür nefsime hakim olamıyorum resmen delirdim yiyecek konusunda. Siz ne yapıyorsunuz böyle Nasıl engel oluyorsunuz

Bende henüz açlık hissi denilen şey yok. Arada et istiyorum sadece.

Bazen zorla tutuyorum kendimi. 26. Haftadan sonra kilo alımı kolay oluyormuş genelde herkesin iştahı o zaman açılıyormuş korkumdan akşam yemiyorum.

Üzülme afiyet olsun yarasın yediklerin,artık dikkat edersin

@BRBB Günaydin canim bugun 4 saat uyudum. Beni en iyi sen anlarsin dusun 20 haftalik oldum 1 kilo almisim hala gunde 2 sefer emiyor. Gece uykusuna ve oglen uykusuna gecerken..
Neden bu cocuklar gece uyumuyor hala sık uyaniyor:-/

Başlangıç kilon ve şimdiki kilonu da verirsen tmmdir

B bugza 71 -77

canım benim bir tanıdığım kız bebek dünyaya getirdi, bebek su ile beraber geldiği için herkesin doktoru ıkın ha ıkın derken bunun doktoru sakın ıkınmaaaaa diye bağırıyordu :) o kadar kolay doğum yaptı yani

İki gündür ben de çok uyuyorum ve öğlen akşamüstü vs uykulari başladı yine ilk aylarda ki gibi. Acaba bu ara uyku mu yapar bu dönem? Hepimiz uyuyoruz sanki.

Benim uykum çok düzensiz ve sağlıksız. 12den önce uykum gelmiyor, gece en az 3-4 defa su içme &tuvalet seansı. Sonra tekrar uyumaya çabala. Sabah da 7.15 te kalkıp hazırlanıyorum iş için. İşte uykuuu diye ölüyorum ama

kızlar ben tetanoz aşısı için hemşirenin bana verdiği günde sağlık ocağına gittim, ancak başka bir hemşire vardı yerine bakan bana kaç haftalık olduğunu sordu, 16 deyince 18 haftadan önce tetanoz aşısı yapılmaz sana yanlış gün vermişler dedi, hatta tüp bebekte aşının daha geç yapılması önerilir çünkü aşı kasılmaları tetikleyebilir dedi, gelmişken yap gitsin diye ısrar ettim ama 18 den önce yapmam diye tutturunca vardır bir bildiği deyip çıktım. şimdi 18 haftayı geçtim, acaba gidip yaptırsam mı 20 haftayı beklesem mi kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…