2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sana da geçmiş olsun Canım bende aynı durumdayım valla berbat bişey iki gündür çalışmıyordum bugün geldim bakalım mümkün olduğunca dinlen..

Bana da sağlık ocağı ağustos sonuna yaparız demişti bende henüz gitmedim şimdi kararsız kaldım ilk aşıdan sonra ortalama 1 ay sonra mı ikinci doz oluyoruz ?

moryastik canım beni sağlık ocağında ki hemşire aradı Bayram'dan sonra gelde bi görüşelim dedi muhtemelen iğneyi de o Zaman yapcak nerden baksan 2-3 hafta var ben 20. Haftadayım 22-23. Haftalara denk gelmiş olacak benim iğne

Bana da sağlık ocağı ağustos sonuna yaparız demişti bende henüz gitmedim şimdi kararsız kaldım ilk aşıdan sonra ortalama 1 ay sonra mı ikinci doz oluyoruz ?

Gunaydin hamisler nasil gidiyor hamislik BEbisler nasil
S sevyeter Günaydınnnn benim haftasiyla uyumlu gidiyor inş. herkesin öyledir

Vasfiyeteyzeniz benim gittiğim sağlık ocağında da bana 1 doz yaptilar 20. haftada ve bir daha yapılmayacagini söyledi şimdi siz 2. doz deyince aklım karıştı başka bir sağlık ocağına mi gitsem

@bugza İzmir için paylaştığın bir etkinlik oldu mu? Geriye dönük okuma fırsatım olmadı pek.

Günaydın kizlarrrrr. ....
Eylul annelerini okuyorum da hepsi agustosta dogurdu nerdeyse :) bizde aralikta patlama yapariz artik
Ocak başına denk gelenlerinaralık olma ihtimali yüksek tabi sezaryen olacaklarına aralık olma ihtimali var bakalım bizim nasıl olacak ocak sonu nasipse. Bende yılbaşı gecesi doğuran olur mu ki onu merak ettim? Hepimiz için hayırlısı inşallah.

Günaydın tatlışlar moryastik sağlık ocağı 20. haftada vurdu benim aşımı canım. Öncesinde vurmak doğru değil dedi. Sebebini sormadım. zep20 İkinci hamileliğim olduğu için ve henüz üzerinden 10 yıl geçmediği için 1 ay sonra ikinci dozunu da uygulayacağımızı söyledi. İstersem bebeğim doğduktan 6 ay sonra üçüncü dozu vurdurup koruyuculuğunu 10 yıl daha artırabilirmişim. Nedir, nekadar doğrudur bilemiyorum tabi :)

Can'ım günaydın ben yazmıştım şimdilik listede olmak istemiyorum diye ama nasip olursa inşallah kucağıma aldığım gün eklersin :))

B bugza canım ben bilgileirmi vermemiştim dur bende vereyim de eksik kalmayayım
viyana-finans-yaş 36- SAT 08.04.2016- beklenen dogum 16.01.2017 - erkek - 1.bebek - başlangıç kilosu:63 Son kilo 65

ben zaten uykuya çok düşkün biri olarak hep uyuyorum. dün akşam saat 9da uyudum -sızdım desem daha doğru- bu sabah kendiliğimden 7de kalktım. gün içinde ofiste oldğumdan uyuyamıyorum ama bıraksalar kesin uyurum.

bu arada dün benim acaip sancım oldu, sanıyorum bebek sol kasığıma yüklendi, 3 kere önce inletip sonra da çığlık attırdı. var mı bu şekilde bir baskıyla karşılaşan?

Benimde Can'ım hep et istiyor nedenli acaba

Beni de hemşire geçen hafta aradı, 20 haftalığı geçti artık tetanoz için gelebilirsiniz dedi. Ben de yarın gidicem, acele etme bence sen de, bizim hemşire de öyle söyledi çünkü. Sıkıntı olmayacak olsa yapar gönderirler hem

@BRBB Günaydin canim bugun 4 saat uyudum. Beni en iyi sen anlarsin dusun 20 haftalik oldum 1 kilo almisim hala gunde 2 sefer emiyor. Gece uykusuna ve oglen uykusuna gecerken..
Neden bu cocuklar gece uyumuyor hala sık uyaniyor:-/
Can'ım peki doktor ne diyor bu emzirme işine hani zararlı diyorlar bebeğin gelişimi için
Merak ettim

Kendi adıma çok şükür bir gün daha geçti diye dua ediyorum yatarak geçiyor
Can'ım sancını hafife alma sakın tekrarlarsa doktora git yine gittiğinde bunuda sor mutlaka

Ben 19+3 de gidiyorum detaylıya. Çok iyi bir tarih olduğunu söyledi doktorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…