Teşekkürler canımgeçmiş olsun canım
Sana da geçmiş olsun Canım bende aynı durumdayım valla berbat bişey iki gündür çalışmıyordum bugün geldim bakalım mümkün olduğunca dinlen..Kızlar ben fena grip oluyorum sanırım. Ağzım burnum akıyooGüya şekere dikkat edeyim diyodum ama nane limon ve meyveye vurdum kendimi. emlytknr sana da çok geçmiş olsun.
@melina19900 ben de ayrıntılıya 22. Haftanın içinde gideceğim. 23'te de sorun olacağını sanmıyorum. Güzel sonuçlarla geliriz inşallah.
Bana da sağlık ocağı ağustos sonuna yaparız demişti bende henüz gitmedim şimdi kararsız kaldım ilk aşıdan sonra ortalama 1 ay sonra mı ikinci doz oluyoruz ?kızlar ben tetanoz aşısı için hemşirenin bana verdiği günde sağlık ocağına gittim, ancak başka bir hemşire vardı yerine bakan bana kaç haftalık olduğunu sordu, 16 deyince 18 haftadan önce tetanoz aşısı yapılmaz sana yanlış gün vermişler dedi, hatta tüp bebekte aşının daha geç yapılması önerilir çünkü aşı kasılmaları tetikleyebilir dedi, gelmişken yap gitsin diye ısrar ettim ama 18 den önce yapmam diye tutturunca vardır bir bildiği deyip çıktım. şimdi 18 haftayı geçtim, acaba gidip yaptırsam mı 20 haftayı beklesem mi kafam çok karıştı
Bana da sağlık ocağı ağustos sonuna yaparız demişti bende henüz gitmedim şimdi kararsız kaldım ilk aşıdan sonra ortalama 1 ay sonra mı ikinci doz oluyoruz ?
S sevyeter Günaydınnnn benim haftasiyla uyumlu gidiyor inş. herkesin öyledirGunaydin hamisler nasil gidiyor hamislik BEbisler nasil
Gunaydin hamisler nasil gidiyor hamislik BEbisler nasil
moryastik canım beni sağlık ocağında ki hemşire aradı Bayram'dan sonra gelde bi görüşelim dedi muhtemelen iğneyi de o Zaman yapcak nerden baksan 2-3 hafta var ben 20. Haftadayım 22-23. Haftalara denk gelmiş olacak benim iğne
Özellikle İzmir araştırıyorum ben Manisa ya yakın olduğu için ancak gidebilirim ama fb ve ig de İst ve diğer illerin egitimlerini görüyorum yazarım buraya.
@deniz_murat
Selfida
@rabbit35
Listede uc tane İzmirli görünüyor!!!! Bu ne yaaa!!! Hala sehrini soylemeyenler var
@Setenay_90 @nicksiz123 @countryrose @Facelessman @busraninewi @calimero17 @Asumanpansuman @haseki @ankara_ankara @chemist04moryastik
@zeyyilgreenpepper @nur_84 @_sinemis_ @Jingle @minnie_mel @lacrimosa @mrs_aysel @aysesudoga @ggolge
@gyasmin
@Hepgurbet @meyrax
@fantasktik-fabi @Beyaz Kamelya
Ocak başına denk gelenlerinaralık olma ihtimali yüksek tabi sezaryen olacaklarına aralık olma ihtimali var bakalım bizim nasıl olacak ocak sonu nasipse. Bende yılbaşı gecesi doğuran olur mu ki onu merak ettim? Hepimiz için hayırlısı inşallah.Eylul annelerini okuyorum da hepsi agustosta dogurdu nerdeyse :) bizde aralikta patlama yapariz artik
Dün paylaşmıştı canım bir tane. Bak istersen düne.
Can'ım günaydın ben yazmıştım şimdilik listede olmak istemiyorum diye ama nasip olursa inşallah kucağıma aldığım gün eklersin :))Özellikle İzmir araştırıyorum ben Manisa ya yakın olduğu için ancak gidebilirim ama fb ve ig de İst ve diğer illerin egitimlerini görüyorum yazarım buraya.
@deniz_murat
Selfida
@rabbit35
Listede uc tane İzmirli görünüyor!!!! Bu ne yaaa!!! Hala sehrini soylemeyenler var
@Setenay_90 @nicksiz123 @countryrose @Facelessman @busraninewi @calimero17 @Asumanpansuman @haseki @ankara_ankara @chemist04moryastik
@zeyyilgreenpepper @nur_84 @_sinemis_ @Jingle @minnie_mel @lacrimosa @mrs_aysel @aysesudoga @ggolge
@gyasmin
@Hepgurbet @meyrax
@fantasktik-fabi @Beyaz Kamelya
Çok geçmiş olsun bişey çıkmaz inşallahAyy neden acaba? Merakla bekliyorum sonucu. Insallah bisi cikmaz. Basit bisidir belki. Mevsim gecisi ya acaba üsütuyor muyuz. 3gundur acayip karnim belim agrio benim de
Doktor gözümü korkutunca mecbur frenlemek zorunda kaldım su içerek kapatıyorumYa kızlar moralim çok bozuldu. Gece gece neler yedimya iki üç gündür nefsime hakim olamıyorum resmen delirdim yiyecek konusunda. Siz ne yapıyorsunuz böyle Nasıl engel oluyorsunuz
Benimde Can'ım hep et istiyor nedenli acabaBende henüz açlık hissi denilen şey yok. Arada et istiyorum sadece.
Bazen zorla tutuyorum kendimi. 26. Haftadan sonra kilo alımı kolay oluyormuş genelde herkesin iştahı o zaman açılıyormuş korkumdan akşam yemiyorum.
Üzülme afiyet olsun yarasın yediklerin,artık dikkat edersin
kızlar ben tetanoz aşısı için hemşirenin bana verdiği günde sağlık ocağına gittim, ancak başka bir hemşire vardı yerine bakan bana kaç haftalık olduğunu sordu, 16 deyince 18 haftadan önce tetanoz aşısı yapılmaz sana yanlış gün vermişler dedi, hatta tüp bebekte aşının daha geç yapılması önerilir çünkü aşı kasılmaları tetikleyebilir dedi, gelmişken yap gitsin diye ısrar ettim ama 18 den önce yapmam diye tutturunca vardır bir bildiği deyip çıktım. şimdi 18 haftayı geçtim, acaba gidip yaptırsam mı 20 haftayı beklesem mi kafam çok karıştı
Can'ım peki doktor ne diyor bu emzirme işine hani zararlı diyorlar bebeğin gelişimi için@BRBB Günaydin canim bugun 4 saat uyudum. Beni en iyi sen anlarsindusun 20 haftalik oldum 1 kilo almisim hala gunde 2 sefer emiyor. Gece uykusuna ve oglen uykusuna gecerken..
Neden bu cocuklar gece uyumuyor hala sık uyaniyor:-/
Kendi adıma çok şükür bir gün daha geçti diye dua ediyorum yatarak geçiyorGunaydin hamisler nasil gidiyor hamislik BEbisler nasil
Can'ım sancını hafife alma sakın tekrarlarsa doktora git yine gittiğinde bunuda sor mutlakaB bugza canım ben bilgileirmi vermemiştim dur bende vereyim de eksik kalmayayım
viyana-finans-yaş 36- SAT 08.04.2016- beklenen dogum 16.01.2017 - erkek - 1.bebek - başlangıç kilosu:63 Son kilo 65
ben zaten uykuya çok düşkün biri olarak hep uyuyorum. dün akşam saat 9da uyudum -sızdım desem daha doğru- bu sabah kendiliğimden 7de kalktım. gün içinde ofiste oldğumdan uyuyamıyorum ama bıraksalar kesin uyurum.
bu arada dün benim acaip sancım oldu, sanıyorum bebek sol kasığıma yüklendi, 3 kere önce inletip sonra da çığlık attırdı. var mı bu şekilde bir baskıyla karşılaşan?
Ben 19+3 de gidiyorum detaylıya. Çok iyi bir tarih olduğunu söyledi doktorum da.Ben dün gittiğimde doktor 17+3 sün en kısa zamanda gün versinler söyle dedi.
Aydan Biri bakıyormuş benim22-23.haftama denk geliyor verdiği tarih bende geç gibi hissettim bir an ama bilemiyorum 24.haftaya kadar bakıyormuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?