2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
tamam canım, kontrolüm 1 ay sonra gerçi, cumartesi de tatile gidiyoruzç bugün mesela çok iyiyim ama dün bayağı sıkıştırdı beni maymun

Bir sakincasi yokmus canim doguma kadar emzirenler var. Ki benim sag taraf kesildi sol da kesilmeye yuz tuttu emzik gibi cekiyor. Anneye zarari vucut 3 e bolunuyor. Zar zor biraktirdim zaten emmesi coktu. Ama artik tek uykuya gecerken istiyor ona hala cozum bulamadim

kızlar merhaba 21 +5 oldum 1 haftadır diş etlerim acıyor , kontrolüme 2 hafta var
acaba kalsiyum yetersiz mi geliyor , hergun peynir kaşar 1 kutu laktozsuz süt 200 gr , 2 defa da ayran ya da yogurt yiyorum
arada da badem yemeye çalışyıorum , roka sık sık yemekye calışıyorum

sizlerde durum nasıl ? ne kadar süt içebiliyorsunuz , laktoz dokundugu için sütü az yogurdu fazla tüketiyorum
acaba ilac mi gerekecek

Ya kızlar moralim çok bozuldu. Gece gece neler yedim ya iki üç gündür nefsime hakim olamıyorum resmen delirdim yiyecek konusunda. Siz ne yapıyorsunuz böyle Nasıl engel oluyorsunuz

Valla ben de haftada bi canimin cektigini yiyorum onun dışında su ve sadece saglikli bisiler ama hic mutlu deilim. Ciddi anlamda mutsuzluk yasiyorum yemek derdi yuzunden.

Siz yine iyi besleniyorsunuz. Ben sabahları peynir ve öğlenleri içtiğim bir bardak süt dışında dediklerinizden yiyemiyorum. Bir de her sabah mutlaka bir adet yumurta yiyorum.

Teşekkürler canım bnm ilk bebeğim ve tetanos aşısi olalı 10yili geçti en iyisi başka bir sağlık ocağına da sorayım

hımmm, ben de 20. haftayı bekleyeyim ozaman, hemşire kasılma olur falan diyince bi işgillendim zaten

Doktor niye gözünü korkuttu ay ne dedi ki. Ya benim çok pis boğazım var Cidden yediklerimi duysanız bu kız Nasıl 150 kilo olmuyor dersiniz
Aynen ben de öyleyim canım, ne yediğini yazanlara cevap bile veremiyorum o yüzden. Ben hepsinin toplamını yiyorum hele o B bugza nın yeme içme listesi neydi öyle, poğaçalar tatlılar cipsler hiçbi şey yok pehh Ben yemeği oldum olası severim ve az yediğimde mutsuz oluyorum direkt. Dr da kilo için henüz bir uyarıda bulunmadığından şimdilik aynen devam

Tmm ekledim eksikleri

Ben tam yatma vakti bi gülme krizine tutuldu ki sırtüstü yatiodum bi de. Kasiklarimnasil ağrıdı eşim zar zor kaldırdi tutarak iki büklüm kalakaldim bi 15 dk. Derin nefes alıp vererek sakinlestim.

Bence artık vakti gelmiş 18de aramıştı ebe beni de

Gece peynir süt yoğurt yesen yatmadan,uyku getiriyor bende. Belki işe yarar.

aynen yaa, öyle bi kötü hissettim ki kendimi B bugza 'nın listeyi okurken şimdi de kahvaltımı pis pis şeylerle yaparak yazıyorum. 6 eylül'de randevum. doktor muhtemelen yeme diyecek, 3-4 kilo almışımdır son bir ayda. Şu şeker cihazını alayım da bugün, rakamları gördükçe yemek listem diyet listesine dönüşebilir heran. görmedikçe yemeğe devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…