Allah kolaylik versin :)
cok da kucukmus yawrumm, kiskanicak simdi 2.yi.. isiniz daha da zorlasacak:))
yani anne olunca hayatin tamamen degisiyor..
eskisi gibi rahat olamicaz bi daha :)))
Sağol canım :) evet anne baba olunca hayat tamamen değişiyor berat doğduğundan beri sinemaya gitmedik daha mesela :) aynen öyle çok kıskanacak gibi bebiş doğduktan iki hafta sonra 2 yaşına gircek oğlum artık dengelemeye çalışcaz sevgi ve ilgiyi alışana kabullenene kadar zor olacak bizim için başlarda :)
BRBM
Günaydin canim bugun 4 saat uyudum. Beni en iyi sen anlarsin dusun 20 haftalik oldum 1 kilo almisim hala gunde 2 sefer emiyor. Gece uykusuna ve oglen uykusuna gecerken..
Neden bu cocuklar gece uyumuyor hala sık uyaniyor:-/
Günaydın canım evet ya valla çok uyanıyorlar benimki emmiyor biz nisanda bıraktık emmeyi yine de uyanıyor ben de iki kilo aldım da çalışıyorum tüm gün evde olsam daha çok yorulurdum iş yeri benim için dinlenme yeri :) Allah yarımcımız olsun canım
Kızlar, trendyolda gebe markasının indirimi var, aldım bi kaç şey.ekledim resimleri kocaman oldu ama :), güzel indirim var. normalde mağazasından alıyordum. fiyatları çok çok daha fazla mağazada. İsteyen bi baksın.
Çok faydalı bir eğitime benzior ama Bostanlı bana çok uzak. Hafta sonu olsaydı yine de gelmeye çalışırdım, fakat hafta içi iş çıkışı çok zor
Yine de teşekkürler ve devamını da bekliyoruz. Elbet biri uyacaktır
bir de yine okurken yazılar muhtemelen bi çok kişinin bildiği , benim fikirsiz olduğum bir konu ile karşılaştım. Bebekler ek gıdaya başladığında parmak gıdalar ile başlaması gerektiği ile ilgili yazılarla karşılaştım ve pek mantıklı geldi. bununla ilgili "o tabak bitecek (mi)?" adlı bir kitap var önerilen. Onu da aldım, okuyunca paylaşırım yorumlarımı. İsteyen araştırabilir parmak gıdaların bebekler üzerindeki mutluluk etkisini. Ben aydınlandım umarım bilmeyen bi başkası varsa aydınlanmasına yardımcı olurum.
Bi de dün düşündüm taşındım. Çocuğumu fazla özgür, mutlu ve kendine güvenen bir birey olarak yetiştirmek istiyorum. eşimin kuzenin adı diye istemiyordum ama bu kadar Özgür yetişecek madem adaş olsunlar diye Hakan Utku'dan vazgeçip Hakan Özgür koymaya karar verdik adını. Yine değiştirmezsek doğana kadar adını zavallı sıpamın adı Hakan Özgür.
kızlar ben tetanoz aşısı için hemşirenin bana verdiği günde sağlık ocağına gittim, ancak başka bir hemşire vardı yerine bakan bana kaç haftalık olduğunu sordu, 16 deyince 18 haftadan önce tetanoz aşısı yapılmaz sana yanlış gün vermişler dedi, hatta tüp bebekte aşının daha geç yapılması önerilir çünkü aşı kasılmaları tetikleyebilir dedi, gelmişken yap gitsin diye ısrar ettim ama 18 den önce yapmam diye tutturunca vardır bir bildiği deyip çıktım. şimdi 18 haftayı geçtim, acaba gidip yaptırsam mı 20 haftayı beklesem mi kafam çok karıştı
kızlar merhaba 21 +5 oldum 1 haftadır diş etlerim acıyor , kontrolüme 2 hafta var
acaba kalsiyum yetersiz mi geliyor , hergun peynir kaşar 1 kutu laktozsuz süt 200 gr , 2 defa da ayran ya da yogurt yiyorum
arada da badem yemeye çalışyıorum , roka sık sık yemekye calışıyorum
sizlerde durum nasıl ? ne kadar süt içebiliyorsunuz , laktoz dokundugu için sütü az yogurdu fazla tüketiyorum
acaba ilac mi gerekecek
benim de bir haftadır diş erim çok acıyor elim sürekli yanağımda acıyan yere bastırıyorum.bende her gün bir bardak süt ve bir kase yoğurt yiyorum.hemde kendi mayaladığım yoğurt.bende kalsiyumla alakası yok dolaşım sistemiyle alakalı sanırım
Kızlar, trendyolda gebe markasının indirimi var, aldım bi kaç şey.ekledim resimleri kocaman oldu ama :), güzel indirim var. normalde mağazasından alıyordum. fiyatları çok çok daha fazla mağazada. İsteyen bi baksın.
Çok güzelmiş bunlaar! Bi heves ben de açtım ama ya 34 bedenler ya da large x-large lar kalmış ben de bu kot pantolon ve elbiseleri beğenmiştim özellikle
Kızlar bu sabaha karşı uyurken çok garip birşey oldu. Sırt üstü uyuyormuşum, karnımın sol tarafından gelen bi sesle uyandım. O kadar yüksektiki ses derin uykumdan uyandırdı. Çıkan seste hani karnımız çok acıktığında guruldar ya öyle bir ses. Bu guruldama karnımın tek bir noktasından ve düzenli sık aralıklarla geldi. Sesin sadece solda olması ve sanki hiç durmadan guruldayacakmış gibi olması korkuttu beni, kalkıp su içtim ve soluma yattım. Derinden birkaç kez daha bu sesi duydum sonra geçti. Karın açlığımdan kaynaklı olamaz sizce neydi o ses
Kızlar bu sabaha karşı uyurken çok garip birşey oldu. Sırt üstü uyuyormuşum, karnımın sol tarafından gelen bi sesle uyandım. O kadar yüksektiki ses derin uykumdan uyandırdı. Çıkan seste hani karnımız çok acıktığında guruldar ya öyle bir ses. Bu guruldama karnımın tek bir noktasından ve düzenli sık aralıklarla geldi. Sesin sadece solda olması ve sanki hiç durmadan guruldayacakmış gibi olması korkuttu beni, kalkıp su içtim ve soluma yattım. Derinden birkaç kez daha bu sesi duydum sonra geçti. Karın açlığımdan kaynaklı olamaz sizce neydi o ses
Gaz sıkışmış olabilir kuzum. Gazda da guruldama oluyor. Bebekler artık büyüdüğü organlar da artık yavaş yavaş onlara yer açtığı için hava salınıyor içeride.
Bir de sen psikolojik olarak açlık hissetmesen dâhi vücudun gereksinim duyar artık. Ben akşam açlıkla yatsam dâhi sabah uyanınca aç hissetmem genelde. Bu aralar hergelenin tekmeleriyle uyanıyorum kalk yemek ye! misali. Aç olmuyorum ama. Sabahları açken daha hareketli olurmuş bebekler.
Çok güzelmiş bunlaar! Bi heves ben de açtım ama ya 34 bedenler ya da large x-large lar kalmış ben de bu kot pantolon ve elbiseleri beğenmiştim özellikle
Hanımlar sivilce problemi yaşayan var mı aranızda? Hadi kız bebek için güzelliği alır derler de erkek bebeğe noluyor ki
Ben bayadır yüzümde çekiyorum. İsilik gibi. Bir iki tane de irice mevcut. Cildiye doktoruna gittim ben. İmex sabun ve aknilox verdi. Yatıştırsa da geçirdi diyemem. Var mı aynı dertten muzdarip ve çözebilmiş olan?
Gaz sıkışmış olabilir kuzum. Gazda da guruldama oluyor. Bebekler artık büyüdüğü organlar da artık yavaş yavaş onlara yer açtığı için hava salınıyor içeride.
Bir de sen psikolojik olarak açlık hissetmesen dâhi vücudun gereksinim duyar artık. Ben akşam açlıkla yatsam dâhi sabah uyanınca aç hissetmem genelde. Bu aralar hergelenin tekmeleriyle uyanıyorum kalk yemek ye! misali. Aç olmuyorum ama. Sabahları açken daha hareketli olurmuş bebekler.
İnşallah gazdır canım yaa resmen gök gürültüsü gibiydi korktum yani. Bu aralar bende farkediyorum gazlıyım baya hatta birkaç gündür tuhaf bi şişkinlik bile yapıyordu çıkarınca rahatlıyordum. Hayırlısıyla bi doğuraydık