2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de de oluyor Can'ım çok zor geçiyor gece şu hamile minderleri işe yarar mı acaba
bilmiyorum ki canım denemek lazım..ektra bir yastık alıyorum bacaklarımın arasına zaten..normalde hep yüz üstü yatardım şimdi yatamıyorum belki birazda ondan..hayırlısıyla alsaydık yavrularımızı kucağımıza:)

Ben de de oluyor Can'ım çok zor geçiyor gece şu hamile minderleri işe yarar mı acaba
Bacak arama yastık almadan yatamaz oldum. Bir heves internetten Mycey in yarım ay şeklindeki pembe yastığını sipariş ettim. Eve bi geldi ürün kocaman birşey. Öyle denedim böyle denedim yok olmuyor bir türlü rahat yatış pozisyonu bulamadım. Sözde diğer çoğu üründen daha ufak diye almıştım. Bu yastık bile yatağın yarısını kapladı diğer ürünleri düşünemiyorum bile. Onu iade edip karın destek yastığı aldım. göbek altını ve sırtını desteklemede kullanabiliyorsun, bacak arasına da fena değil. Ben bacak arasında biraz daha yükseklik sevdiğim için normal yastık kullanmaya devam ediyorum. Bunu da göbek ya da sırtta kullanıyorum. Ekte fotosunu gönderiyorum canım

Eklentiler

• image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 63

bence o ilacları kullanma canım , acnilox antibiyotik içeriyor diye biliyorum boşver sivilceleri önemseme , belki bebege zarar verir o ilaçlar

Ayşe Öner'in bi videosunda gebelikte nasıl yüz üstü yatabileceğimize denk geldim canım. Linkini gönderiyorum bi izle istersen. Ben Bebek için sakıncalı olacağını sanırdım, aksine yüz üstü yatınca iç organlarımız sağdan geçen damarlarımıza hiç baskı yapmadığı için bebeğe giden kan akışı daha güzel oluyormuş :)

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 64
Gazdır o gaz ben de yaşıyorum bazen

Bacak arasında bir tane,sarilmak için bir tane,sirtima destek bir tane,bi de başımın altına toplam dört yastıkla yatıyorum cicim

Ben aynen bu alta eklediğin fotoğraftaki gibi yatıyorum yalnız bakınca kadının kafasına bir şey vurup bayiltmislar gibi yatmış resmen.

Bacak arasında bir tane,sarilmak için bir tane,sirtima destek bir tane,bi de başımın altına toplam dört yastıkla yatıyorum cicim
Heyyy maşallahh bende yatakta kocama yer bırakmıyorum diye üzülüyordum seninkine hiç yer yok desene

Ben oyleyim cnm putur putur ve arada yag bezesi gibi sivilceler var ne oldugu da belli degil gerci hamilelikte vucut cok yag salgilarmis gunde birkac kez yikayarak onune gectim ben birazda olsa yoksa ilk donemlerde ergen gibiydim utaniyordum o kadar di yani arada kil maskesi fln yapiyorum ilac kullanmadim ben gerek yok diye

vayy çok iyiymiş. :)

Ben aynen bu alta eklediğin fotoğraftaki gibi yatıyorum yalnız bakınca kadının kafasına bir şey vurup bayiltmislar gibi yatmış resmen.
Senin tosunun sır perdesi hergün biraz daha aralanıyor canım :) yat tabi bizden habersiz yüz üstü gitsin lıkır lıkır kanlar bebişe sonra olsun paşamız yarım kilo :)

mavikose yüzünde deri değişimi var mı?
Yüzün soyuluyorsa derinin altındaki uyuyan sivilceler pıt pıt çıkıyor çünkü.
Benim yüzüm çok soyuluyordu. Soyuldukça alttan isilik gibi çıkıyorlardı.
Banyoda sadece su ve peeling beziyle temizleye temizleye önüne geçtim. Bu ipek kese gibi olanlardan değil yalnız. Sadece yüz peelingi için.

Görünürde soyulma olmayabilir. Parmak uçlarınla çene, burun kenarı gibi yerleri ovunca soyulma oluyorsa muhakkak peeling yap.

Senin tosunun sır perdesi hergün biraz daha aralanıyor canım :) yat tabi bizden habersiz yüz üstü gitsin lıkır lıkır kanlar bebişe sonra olsun paşamız yarım kilo :)

Direkt sola yatınca çok ağrı yaşıyorsun Derin. Ben göbeğin altına reflü yastığımız vardı bi' tane onu sıkıştırıp aynen böyle yatıyorum. Öteki türlü çok uyanıyorum.

Bence şunlardan alalım birer tane. Hem çocuk doysun, hem biz rahat edelim.

Dün gece yatarken bu videoyu gördüm ve izledim bende paylaşayım kızlarla diyordum. Sen benden hızlısın

merhaba kızlarrr daha çok erken ama bebişinizi görmeye gelen misafirleriniz için hediyelik ne vermeyi düşünüyosunuz varmı bir fikrinizzz

Bravoo bu kadar kalabalığın içinde de uyuyabiliyosun yani! Ya ben bi tane bacağımın arasına alıyorum ama diğer tarafa dönünce haydii o tarafa mı taşıycam falan derken uyku falan kalmıyo, 4 yastıkla yatsam kendi kendimi boğarım sıkıntıdan

bu videoyu gördüğüme sevindim..ister istemez bu pozisyonda yatıyordum bazen ama içim rahat etmiyordu..sağol canım artık rahat rahat yatarım böylee:)

yaa saklatalim gitsin, noolcak ki, belki lazim olur..
ah keske demeyelim.. tabi insallah lazim olmaz da, nolur nolmaz..
simdi ikiz olunca o da 6000 mi oluyor benim :)))
wayyyy anammm
valla bence konuşup ikiz indirimi isteyin. yada ne bilim zaten ikizler belki tekinin ki yeter midir. hiç bir bilgim yok gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…