2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar şimdi çıktım detaylı ultrasondan çok şükür herşey yolunda.çok rahatladım.bu arada benim minnakım 526 gr olmuş.fazlası var eksiği yok dedi doktor.oh çok mutluyum

canım gözün aydın! derin bir oh zamanı! darısı bekleyenlerin başına.

Kızlar şeker yüklemesini yaptıran oldu mu? Benim randevum haftaya da acaba en az kaç saat aç kalmak gerekiyor? Bir de su bile mi yassak? Öyleyse beni götürmek için ambulans gelmesi lazım da

dennis masal sabah aç karnına gitmen gerekiyor. örneğin sabah dişini çocuk macunu ile fırçalama (bir arkadaşın başına geldi ordan biliyorum) yaklaşık 1,5 saat filan kalmıştım ben lab.da bir başta kan alıyorlar, sonra iğrenç şekerli çayı içiyorsun 2 kere daha kan alıyorlar.

daha ödemedım randevum 21 eylulde canım ama ordakı kadın bı kagıt verdı onceden söledı rakamı evet hastanenın sgkyla anlasması varda bu devırde butun hastanelerın anlasması var bılmıyorum kafam karıstı kadın belkıde bana yanlıs söledı gıdınce görcem artık

dennis masal sabah aç karnına gitmen gerekiyor. örneğin sabah dişini çocuk macunu ile fırçalama (bir arkadaşın başına geldi ordan biliyorum) yaklaşık 1,5 saat filan kalmıştım ben lab.da bir başta kan alıyorlar, sonra iğrenç şekerli çayı içiyorsun 2 kere daha kan alıyorlar.[/QUOTE]
Benim merak ettiğim su içmek de mi yasak? yani aç karnına dedi bana da dr ama sormak aklıma gelmedi, akşamdan itibaren aç kalıcaz da su da mı içilmiycek? ben günde 5 lt.ye yakın su içiyorum ve yarım saat falan su içmesem bayılacak gibi oluyorum yani akşamdan susuz kalırsam cidden sabah ambulansla laboratuvara götürmeleri gerekecek :)

Bu devirde öyle her hastanenin anlaşması yok sgk yla. Devir kapitalizm devri.

Benim hastanemin maalesef sgk ile anlaşması yok canım özel sağlık sigortamla yaptırıyorum ben herşeyi. Senin hastanenin var demek ki yoksa bu rakamlar pek mümkün değil. Birde yapacak olan doktor perinatolog mu kesin? Hayır yani seninki de kesin perinatologsa ve rakamlar buysa bizler ciddi kazık yiyoruz bu durumda

Doktor niye gözünü korkuttu ay ne dedi ki. Ya benim çok pis boğazım var Cidden yediklerimi duysanız bu kız Nasıl 150 kilo olmuyor dersiniz
Can'ım ben şimdiye kadar 7 kilo kadar aldığım için fazlasına dikkat et dedi şeker çıkabilir diye
Düşük tehlikem de var kilo zarar..

bende aceyip bel ve sırt ağrısıyla uyanıyorum bir haftadır..normal mi bu acaba..sizlerde de oluyor mu?
Ben de aynıyım hele bugün bütün vücudum ağrıyarak uyandım

Benim merak ettiğim su içmek de mi yasak? yani aç karnına dedi bana da dr ama sormak aklıma gelmedi, akşamdan itibaren aç kalıcaz da su da mı içilmiycek? ben günde 5 lt.ye yakın su içiyorum ve yarım saat falan su içmesem bayılacak gibi oluyorum yani akşamdan susuz kalırsam cidden sabah ambulansla laboratuvara götürmeleri gerekecek :)[/QUOTE]
ona birşey diyemiyeceğim, ben o kadar su tüketmiyorum ve uyanır uyanmaz gidiyorum.

merhaba bende bugün sağlık ocağında aşımı olmaya gittim 21.haftama girdim sanırım dediğin gibi erken yapılmıyor.

Kızlar şeker yüklemesini yaptıran oldu mu? Benim randevum haftaya da acaba en az kaç saat aç kalmak gerekiyor? Bir de su bile mi yassak? Öyleyse beni götürmek için ambulans gelmesi lazım da

mrb cnm , benim de 17 eylülde 24 + 2 de olacak , dr aç gel dedi ama su bile içme demedi ,
su da mı yasakmış
bi arastırıp ögrenelim , yanlış bişey yapmayalım , ben sabah gözümü acar acmaz su şişesine sarılıyorum gece de
uykudan uyandıkca su içiyorum

Evet canim ama ben para odemicem bi fark var en azindan :)
Zaten en basindan beri bu para konularina hayretle bakiyorum sahsen. Neden devletin verdigi hizmetler cezbetmio cogumuzu? Uni hast ne gidiyorum ve perinatolog bakicak ve ucret odemicem.
Ben bi tek doçent ozel muayenesine para veriyorum 122lira o da sagolsun paragoz biri diil. Mesela haftaya detayliya gireceksin nasilsa usg de goreceksin bana gelmene gerek yok sadece sonuca bakayim dedi :) ozel muyenesine cagiran cok doktor her adimda para diyor.
Neyse su ana kadar 3x122:366 lira verdim doçente. Amniyosentezi hastanede yaptirsaydim para odemeyecektim ama iki gunde sonuc alabilmek icin disarda yaptirdik Prof ta (600 profa+475labaratuar) 1075
Saglik icin harcamak mantikli ve insanin gozu gormuyor konu saglik olunca. Iki secenek oldugu durumlarda pahaliyi seçmek (imkanlar esitse) biraz mantiksiz geliyor bana.
Insallah bebeklerimiz saglikla mutlulukla gelirler.
3-3.5 kilo aldim su ana kadar. Dikkat ediyorum cunku zaten kilolu basladim yola. 80i gecmeyeyim hedefim. Sabah 72.5 idim

Oh masallah yarim kilo nerdeyse :)

Yazdim iki mesaj yukarda buraya da yazayim. Yakininizda uni hast yok muydu? Erken randevu alınıp para odenmeyebilirdi. Haftaya detayliya giricem randevusunu 6 haftalik hamileyken almistim ikili testle beraber.

ona birşey diyemiyeceğim, ben o kadar su tüketmiyorum ve uyanır uyanmaz gidiyorum.[/QUOTE]
tamam canım sağol

Aynen canım ya gece en az 3-4 defa kalkıp su içiyorum, sabah yine öyle uyanır uyanmaz 2 bardak su içiyorum. Ben yarın bi arar sorarım doktora ayrıntılı olarak. Buraya yazarım öğrenince de

Haklısın cnm bizde en yakın üniversite hastanesi cerrahpaşa ordan da aradım 3 ay sonraya randevu veriyo senin kadar erken davranamadım malesef Beylikdüzünde de en yakın benim hastanenin Büyükçekmece şubesi var detaylı yapan doktoru da araştırdım acıbadem hastanesi bile detaylıya onu tavsiye ediyomuş öyle olunca artık parası neyse veririz moduna girdik yoksa tabi ki bu parayla kızıma neler alınırdı

Yazdim iki mesaj yukarda buraya da yazayim. Yakininizda uni hast yok muydu? Erken randevu alınıp para odenmeyebilirdi. Haftaya detayliya giricem randevusunu 6 haftalik hamileyken almistim ikili testle beraber.
Benim özel sağlık sigortam var canım diğer arkadaşların ödediği rakamları ödemiyorum ben zaten. Mesela sen doçente muayene için 122 ödüyorsun, ben Prof.a 60 TL ödüyorum. Ayrıntılı usg + fetal eko ya 103 TL ödüyorum. Doğumuma hele hiç para ödemiycem gibi.. Ben zaten kendim için değil fahiş fiyatları ödemek durumunda kalan arkadaşlarım adına sisteme tepki verdim. İzmiri bilmiyorum ama İstanbul'da bir laf var maalesef, Allah kimsenin yolunu devlet hastanesine düşürmesin ama yokluğunu da göstermesin. Ben ne zaman gittiysem devlete, doktor ve hemşirelerin hastalara muamelerini görüp kahroldum ülkem adına. Zaten 3 yılım hastane kapılarında sürünmekle geçti artık psikolojim inan kaldırmıyordu hiçbir şeyi. Yani yaşadıklarımdan sonra devlet hastanesi dedin mi benim tüyler diken diken canım..

B bugza merhaba dediğin gibi bende o imkanlardan çok yararlanan biriyim fakat bir türlü ayrıntılı için yapamadım.Hatta İsyanbul Yakacık Kadın doğum ve çoçuk hastanesinde ücretsiz gebe okulum var ve çok memnunum. Yoga plates herşey yapıyoruz ve çok bilgili bir ebemiz anlatıyor herşeyi :) İstanbul Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinden yaklaşık 1,5 ay randevu almaya çalıştım ama okadar doluki alamadım,alanlarında nasıl aldığını merak ettim açıkcası. Sancaktepede özel uzman doktor ile anlaştım 200 tl idi ama eylül sonuna kadar 180 tl 4 boyutlu ve cd verior. ben İstanbul anadolu yakasındanım. 26 yaşındayım Kimya Teknikeriyim ilk gebeliğim cinsiyetim pipi :):) sat:08.04.2016 doğum:13 ocak 2017 inş. Başlangıç kilom 59,5-60 şimdiki kilom 61-61,5 sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…