2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar drdan çıktım şimdi kafası aşağıdaymış paşamın 1 hafta istirahat dedi... Yata yata doğacak bu sıpa galiba... Boyumuz 21 cm kilomuz 315 geam olmuş inş biran önce normal pozisyonuna dönerde bende rahatlarım...

Benim merak ettiğim su içmek de mi yasak? yani aç karnına dedi bana da dr ama sormak aklıma gelmedi, akşamdan itibaren aç kalıcaz da su da mı içilmiycek? ben günde 5 lt.ye yakın su içiyorum ve yarım saat falan su içmesem bayılacak gibi oluyorum yani akşamdan susuz kalırsam cidden sabah ambulansla laboratuvara götürmeleri gerekecek :)[/QUOTE]

Su icebilirsin canim. Minimum 8 saat yemek yememis olman gerekiyor.

Detayli ultrasona giren arkadaslar eşleriniz de sizinle.ultrason odasina girdi mi,devlette giremiyor.diye biliyorum ama ozel.hastenede eşiniz giremez.dedi kafam.karıştı, bir de detayli ultrasonlarin.hepsi 4boyutlu mu hastaneye göre değişiyor mu

hayır eşler de giriyor.evet detaylı dört boyutlu ama doktor daha çok renksiz ken bakıyor.nizlere yüzünü göstereceği Zaman renkliye geçiyor

mrb canım , bebeğin başı aşağıdaymış demişsin , bebek zaten sürekli hareket halinde olmuyor mu ?
bu anormal bir durummu dedi dr un . yukarda mı olması gerekiyormuş

@melina19900 nerelerdesin? Doktora gidecektin en son sonucu yazdin mi ben goremedim. Sayfalar hizli ilerleyince arada kaynayan cok mesaj oluyor.

ben de b.cekmece kolan a gittim bana en yakın ve ozel saglık.tan faydalanacagım bir hastaneydi , sonucumda iyi cıktı

Kizlar ist avrupa yakasi detayli ultrson icin ucuk olmayan fiyatda bir hast yada dr onerebilirmisiniz sgk war cok gec kaldim cok sikistim biliyorum ama dr un oyununa geldim cok uzgunum

Canım o doktorun adı neydi tekrar yazarsanız sevinirim. Bende bakayım fiyatıda daha uygun çoğundan.

hımmm, ben de 20. haftayı bekleyeyim ozaman, hemşire kasılma olur falan diyince bi işgillendim zaten

moryastik , Vasfiyeteyzeniz kızlar ben de bugun saglık ocagını aradım , tam olarak tetanoz aşısının
ne zaman yapılacagını sordum , bana da 20. hafta dedi , ben de 22 olcam yarın .

gelin yapalım dediler , dr umu arayıp sordum. biz hastanede yapmıyoruz saglık bakanlıgının istiyor , takip ediyor yaptırabilirsin dedi.

24. haftaya kadar süresi varmış galiba , şimdi sizden kasılma masılma duyunca korktum acıkcası , yaptırmasam mı acaba ? herşey yolunda gidiyor çok şükür , sonra sıkıntı cıkmasın

kızlar bu arada benim detaylı mı çeken doktor perinatolog hakan apaydın.koşuyolu medipol de.çok memnun kaldım.çok cana yakın.ha birde bizim bi tanıdığımızın gebeliği riskliydi hakan beye gitmişti Allah'ın da izniyle sağlıkla kucağına aldı bebeğini.işinde çok iyi nir doktor.bilginiz olsun istedim İstanbul'da yaşayanlar için

canım bu tamamen sana kalmış bir durum.bazı doktorlar yaptırın diyor bazıları gerek yok diyor.benim doktorum gerek duymadı ben yaptırmadım.brn ilk gebeliğimde yaptırmıştım kolum çok ağrımıştı doktorum da gerek yok diyince çok sevinmiştim zaten.ha birde kimisinin de kolunda hiç ağrı yapmıyor.yani sonuç olarak bu kişiden kişiye değişebilen ve doktordan doktora da değişebilen bir durum.sen bilirsin

Önemli olan gebeliğin tamamlanmadan 1 ay ara ile 2 dozu vurulmuş olman canım. Sağlık ocakları bu işi bi standarta oturtmak için ilk doza 20.hafta gibi bi zaman belirlemişler. 1 ay sonra da 2.dozu yapıyorlar. Allah korusun erken doğum falan yapmayacak olduğunu bilsen istersen 30 ve 34.haftalarda bile olursun ama işte bilemeyecekleri için 20 ve 24 demişler. Benim sağlık ocağı 20 de gel dedi ama kendi doktorum 24.hafta yaptırırsın dediği için bilerek gitmiyorum şuan. Hiç yaptırmamakta bi tercih bana kalsa yaptırmıycaktım da işte doktorum yaptır dedi yaptırıcam artık.

Bende Bakırköyde Ahmet beye gidecem druma ultrasonu öğreten kişiymiş özellikle tavsiye etti bakalım inş. memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…