2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bir ara bende sivilcelendim 3 hafta önce yeni gecti, Allahtan geçti diyordum arada çıkıyor yine ama eskisi gibi degil gül suyu ile silip bebek pudrasi falan sürü yordum azalttı o onu atlattım derken sağ yanağımda 4 5 tane leke cikti, dediğin konuda haklisin canım hani kız bebeğe hamileyken çıkıyordu bunlar dün büllügü net görmesem hala kız olabilir mu acaba suphesinde olacağım ama yokk Bullük yerinde hemde kabak gibi görünüyor o zaman bu sivilceler ve lekeler neden oldu diye sorgulamıyor değilim bende :)))

Cnm ben bindan aldim cok rahat emzirirken bile kullanabilirim fikir olsun :)
İşte benim ilk aldığım yastıkta buna çok benziyor valla beceremedim yatmayı iade ettim :)) benim zaten yastık takıntım var yatağı değil de yastığımı yadırgıyorum. Resimdeki abla gibi yastık kısmını kullanamıyorum ben. Bu sefer uzun olan gövde kısmı daha da uzamış oluyor. Bir türlü sığamadık yatağa ikimiz :)

Ust grup olarak hic hamileye ozel bir sey almadim ama pantolonlarimi normal bedenimde aliyorum. Bacaklar ayni oldugu icin sikinti olmuyor yani. Ust tarafi lastik uyum sagliyor.

Ay alemsin ya bi kac gun bende alismakta zorlandim simdi kanka olduk ayrilamiyoruz koltukta yatakta her yerde benle kizim bazen misafirlige giderken de yanina al annr rahat edersin diyor :) hep yattarak görüyor kiz beni gittigiim yerde de yatacagimi saniyor:)

ya kızlar bende benim bebeğimi herkes sevsin istiyorum. bu gurbet ellerde kimim kimsem yok ama gelecek olanlar isterlerse valla vericem kucaklarına (bugünün hormonu böyle diyor da o gün görürüz). yalnız bir el hijyeni sağlayan sabun gibi birşey alcam özellikle çok küçük oldğunda (ilk 3-4 ay için). gerçi siz de akraba çok olduğundan öyle diyorsunuzdur. benim zaten sülalem küçücük, buralara da kimse gelemez.

kızlar şimdi çıktım detaylı ultrasondan çok şükür herşey yolunda.çok rahatladım.bu arada benim minnakım 526 gr olmuş.fazlası var eksiği yok dedi doktor.oh çok mutluyum
gözunaydın canım darısı bızım basımıza ınsallah.uzunmu suruyor ayrıntılı ultrason

Kızlar şeker yüklemesini yaptıran oldu mu? Benim randevum haftaya da acaba en az kaç saat aç kalmak gerekiyor? Bir de su bile mi yassak? Öyleyse beni götürmek için ambulans gelmesi lazım da

kızlar şimdi çıktım detaylı ultrasondan çok şükür herşey yolunda.çok rahatladım.bu arada benim minnakım 526 gr olmuş.fazlası var eksiği yok dedi doktor.oh çok mutluyum
Oh maşallah bebişine benimde bu gündü detaylı ultrasonum benimde herşey normal görünüyor.

Kızlar şeker yüklemesini yaptıran oldu mu? Benim randevum haftaya da acaba en az kaç saat aç kalmak gerekiyor? Bir de su bile mi yassak? Öyleyse beni götürmek için ambulans gelmesi lazım da
henüz yaptırmadım malum 20 haftalığım henüz. ama suyun yasak olcağını sanmam şekeri yükseltecek şeyler yasak sadece.

Selam kızlar herkes iyidir umarım
B bugza cnm senle herşeyimiz de aynı detaylıya ben de 8 eylülde gireceğim güzel sonuçlar alırız inşallah benim detaylı 450ye patlayacak bu arada!!!
Benim tatilde kilo almış başını gitmiş dün akşam 56 çıktım sabah 55.5 yani an itibariyle 6,5 kilo almış bulunuyorum buna bir dur demek lazım

kızlar bu fıyatları duyunca sasısırıyorum bendemı anormallık var anlamadım gıttıgım hastane bulundugum yerdekı en ıyı özle hastane sadece 70 tl ıstedıler ayrıntılı ıcın

kızlar bu fıyatları duyunca sasısırıyorum bendemı anormallık var anlamadım gıttıgım hastane bulundugum yerdekı en ıyı özle hastane sadece 70 tl ıstedıler ayrıntılı ıcın
Allah Allah 70 TL de pek mümkün değil canım, normalde bile kadın doğum doktoruna muayene olucam desen zaten fazlasını istiyorlar ki bu ayrıntılı ultrason ve uzmanlık gerektiren bir işlem. SGK ile anlaşması olabilir mi hastanenin? Belki bi kısmını sgk karşılamıştır sen kendi kısmına düşen katılım payı için 70 TL Ödemiş olabilir misin?

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim.
white_chocolate_mocha canım gerçekten çöl tatlı bi doktordu bay eğlendik ultrasonda tekrar teşekkür ederim
Bebek çok sağlıklı gözüküyor çok şükür sıkıntılı hiç bir durum da yok 1 hafta önde gidiyor 441 gram 25 cm. Biraz kilosu fazla gibi ama kemik Haftası da önde olduğundan sıkıntı yok şükür.

Aynen bende şok oluyorum bende yaptırdım detaylıyı 80 lira verdim muayenede 40 lira =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…