- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Hala lekelenmem kesilmedi simdide istanbuldan balikesirden misafirlerim geliyor onlari bekliyom bebek gormeye geliyorlar Allahtan bende kalmayacaklar baska bi arkadasimda kalacaklar.biraz ortaligi toparlayayim dedim lekem artti belim agriyor onlar gelene kadar biraz dinleneyim dedim.ne kadar problemli hamilelikler yasiyoruz farkindamusiniz butun sorunlu anneler ocak ayinda toplanmisiz:)))sorunlarimiz ortak olunca birbirimizi dahada iyi anliyoruz.insallah iyi oluruz bebislerimiz iyi olurlar.Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Ben daha cok isyeeeeaaann modundayimGebelikte sakinmi sinirlimisiniz kızlar
Benim çok aşırı midem bulanıyor bu iyi bişi demekmiBenimde düşük riskim var ama bulantilarim var o yuzden icim rahat ediyor bebegim tutunmaya calisiyorki bulantilarim oluyor diyorum
Benim kizimdayken aksam yedi olunca baslardi bulantim, bir iki saat surerdi.
Simdi de aksamlari hissediyorum ama fazla degil
D dortiiyotsuztuz
Kizlaar, yeni geldim doktordan. Burdaki gibi anlattim ve pozitif testin fotosunu gösterdim ve doktorumda benim büyük ihtimal ile hamile oldugumu düsünüyor. "Kaninda yüksek oran hcg bekliyorum" demisti. Kanimi verdim ve yarin sabah saat 9da sonuclari alabilirmisim!
Ya doktor bana bayaa moral verdi kizlar. Yarine kadar cidden bekleyemiyorum. Umarim bebisimiz bizimledir
merhaba hanımlar. hamilelikler biraz sıkıntılı mı geçiyor ne. ocak 2017 anneleri topiğine bir mavi boncuk konduralımbence bizde nazar var. inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılar bitecek.
valla benim hamilelik şimdilik sorunsuz gözükse de hiç de rahat değilimValla cidden bizim topikte nazar var.
Tamamen rahat ve sorunsuz geçiren kim var kızlar?
Valla cidden bizim topikte nazar var.
Hadi İnşaah canım. Rabbim gönlüne göre versinD dortiiyotsuztuz
Kizlaar, yeni geldim doktordan. Burdaki gibi anlattim ve pozitif testin fotosunu gösterdim ve doktorumda benim büyük ihtimal ile hamile oldugumu düsünüyor. "Kaninda yüksek oran hcg bekliyorum" demisti. Kanimi verdim ve yarin sabah saat 9da sonuclari alabilirmisim!
Ya doktor bana bayaa moral verdi kizlar. Yarine kadar cidden bekleyemiyorum. Umarim bebisimiz bizimledir
Amin canım. Ama sen kendını çok yorma. Sonra sıkıntısını sen çekiyosun. Bak nerdeyse hepımız düşük tehlıkesıyle uğrasıyoruz. Benim bugun sabahtan beri görseydın halimi ağlardın. Olsun sağ salim bebeklerımıze kavuşalımda yeterki. Lütfen çok yorma kendını canımHala lekelenmem kesilmedi simdide istanbuldan balikesirden misafirlerim geliyor onlari bekliyom bebek gormeye geliyorlar Allahtan bende kalmayacaklar baska bi arkadasimda kalacaklar.biraz ortaligi toparlayayim dedim lekem artti belim agriyor onlar gelene kadar biraz dinleneyim dedim.ne kadar problemli hamilelikler yasiyoruz farkindamusiniz butun sorunlu anneler ocak ayinda toplanmisiz:)))sorunlarimiz ortak olunca birbirimizi dahada iyi anliyoruz.insallah iyi oluruz bebislerimiz iyi olurlar.Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
İnşallah canım. Bızıde haberdar etValla tüm hayatim boyunca hep sabirsiz oldum. Yarin'i nasil bekleyecem bilemedim valla. Icimden uyumak geliyor, cocuk akli ile, ne kadar cabuk uyursam, o kadar cabuk yarin olur
Çok sağol canım kesemin boyunu bilmiyorum malesef,sizinki geç döllenme olabilir endiselenmeyin bence.Gözün aydın canım , kese kaç mm ikon kalp atışı duyuldu acaba? Bizim senle aynı hafta ama benimki biraz geri gidiyor sanırım haftaya gidicem doktora inşallah
Fitil olarak kullanılırsa hem daha etkili oluyo hemdeyan etkileri azaliyo diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum.İğne böyle yapıyosa fıtılı nasıl yapar benı acaba. Offf bugunu bır atlatsam. Yarına geçermiki
Walla bende gorunuste bi sorun yok 1 kez betaya bakildi 951 di adetn 2.gunu flndi suan ne durumda bilmiyorum yukseldimi onuda bilmiyorum icimde hep kusku war gitsem cok kucuk gorulmez kese azcik daha dur diyorum duşuk olsa kanamam olur diyorum kendi kendimi teselli etmeye calissamda bi huzursuzumValla cidden bizim topikte nazar var.
Walla bende gorunuste bi sorun yok 1 kez betaya bakildi 951 di adetn 2.gunu flndi suan ne durumda bilmiyorum yukseldimi onuda bilmiyorum icimde hep kusku war gitsem cok kucuk gorulmez kese azcik daha dur diyorum duşuk olsa kanamam olur diyorum kendi kendimi teselli etmeye calissamda bi huzursuzumbulantilar ve uykusuzluk tavan yapmis durumda gecenin bir yarisi hortlak gibi uyaniyorm sabrediyorum bakalim 1 hafta daha catlamadan meraktan durabilicekmiyim .birde annem sagolsun sagir sultan bile hamile oldugumu duymus erkenden onunda stresini yasiyorum .dusuk tehlikesi olan arkadaslara rabbim yardim etsin.saglicakla kalin hepiniz ...
Hayırlı olsun gözünaydın canımOndan dolayi ben anneme anlatmak istesemde anlatamam. Aslinda sir tutabilen biri fakat heycandan herkese anlatir eminim
Bu arada yine bir test yaptim, bu sefer clearblue'dan veeeee pozitif cikti! Döllenme 1-2 hafta önce oldugunu söylüyordu test. Icim cok rahatladi kizlar. Simdi kan testini cok daha rahat bir sekilde bekliyebiliriiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?