2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Esin yardim edemezmi? Sende koltukta biraz uzanip kendine gelirsin. Harbiden herkesin bir sikayeti var bu konuda

Umarim tüm bu cektiklerimiz deger olur ve ilerde kendi cocuklarimizada anlatiriz ne stresler cektigimizi. Kendine gercekten iyi bak canim, birak evi ve dinlen.

Gebelikte sakinmi sinirlimisiniz kızlar

K kararsiz_2013 , gozun aydin.
Sabret yarina kadar, kesin haberle kutlama yaparsin artik

Valla tüm hayatim boyunca hep sabirsiz oldum. Yarin'i nasil bekleyecem bilemedim valla. Icimden uyumak geliyor, cocuk akli ile, ne kadar cabuk uyursam, o kadar cabuk yarin olur

merhaba hanımlar. hamilelikler biraz sıkıntılı mı geçiyor ne. ocak 2017 anneleri topiğine bir mavi boncuk konduralım bence bizde nazar var. inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılar bitecek.

Benim kizimdayken aksam yedi olunca baslardi bulantim, bir iki saat surerdi.
Simdi de aksamlari hissediyorum ama fazla degil

Sabah bulantısı yalanmış o zaman. Akşam falan da olabiliyormuş.

İyi şeyler düşün.
Bence dehamilesin.

merhaba hanımlar. hamilelikler biraz sıkıntılı mı geçiyor ne. ocak 2017 anneleri topiğine bir mavi boncuk konduralım bence bizde nazar var. inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılar bitecek.

Valla cidden bizim topikte nazar var.
Tamamen rahat ve sorunsuz geçiren kim var kızlar?

Hadi İnşaah canım. Rabbim gönlüne göre versin

Amin canım. Ama sen kendını çok yorma. Sonra sıkıntısını sen çekiyosun. Bak nerdeyse hepımız düşük tehlıkesıyle uğrasıyoruz. Benim bugun sabahtan beri görseydın halimi ağlardın. Olsun sağ salim bebeklerımıze kavuşalımda yeterki. Lütfen çok yorma kendını canım

Gözün aydın canım , kese kaç mm ikon kalp atışı duyuldu acaba? Bizim senle aynı hafta ama benimki biraz geri gidiyor sanırım haftaya gidicem doktora inşallah
Çok sağol canım kesemin boyunu bilmiyorum malesef,sizinki geç döllenme olabilir endiselenmeyin bence.

Arkadaşlar iyi geceler benim bat 12 nisan 5+3 yani inşallah sağ salim alırız çocuklarımızı kucaklarimiza ben keseyi gördüm haftaya umarim kalp atışlarınıda duyarım...

Valla cidden bizim topikte nazar var.
Tamamen rahat ve sorunsuz geçiren kim var kızlar?
Walla bende gorunuste bi sorun yok 1 kez betaya bakildi 951 di adetn 2.gunu flndi suan ne durumda bilmiyorum yukseldimi onuda bilmiyorum icimde hep kusku war gitsem cok kucuk gorulmez kese azcik daha dur diyorum duşuk olsa kanamam olur diyorum kendi kendimi teselli etmeye calissamda bi huzursuzum bulantilar ve uykusuzluk tavan yapmis durumda gecenin bir yarisi hortlak gibi uyaniyorm sabrediyorum bakalim 1 hafta daha catlamadan meraktan durabilicekmiyim .birde annem sagolsun sagir sultan bile hamile oldugumu duymus erkenden onunda stresini yasiyorum .dusuk tehlikesi olan arkadaslara rabbim yardim etsin.saglicakla kalin hepiniz ...

Ondan dolayi ben anneme anlatmak istesemde anlatamam. Aslinda sir tutabilen biri fakat heycandan herkese anlatir eminim

Bu arada yine bir test yaptim, bu sefer clearblue'dan veeeee pozitif cikti! Döllenme 1-2 hafta önce oldugunu söylüyordu test. Icim cok rahatladi kizlar. Simdi kan testini cok daha rahat bir sekilde bekliyebiliriiiim

Hayırlı olsun gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…