2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Süpersin. İnsanın düşünceleri bukadar güzel mi dile getirilir yaa. "beynimi düşük yapmak istiyorum" psikolojim bozuldu resmen. Bıktım artık vücudumu hergün dinlemekten. Acaba bugün neyim var, nerem ağrıyor. Her yerim ağrıyor...

mavikose tavuk değil Hindi. Zira o yediğin 38 günde piliç haline gelen şey tavuk değil. Makinede üretilen mutant bir canlı. Şimdi bu marketlerde yok free range yok mısırla beslenmiş diye rengi sapsarıya dönmüş paketli tavukları görünce çılgına dönüyorum. Hepsi yalan dolan palavra. Köylü bile ziraatten aldığı makine tavuğunu, makine yemleriyle besliyor. O tavuklar sadece yumurtluyor, kuluçkaya yatmıyor. Neslini sürdüremiyor. Kaldı ki zaten makineden çıkmamış yerli/ırklı gurk tavuğu kimse o marketten aldığın fiyata kesmez. Kimse köyde gerçek tavuğunu kesmez hattâ anaç olduğu için... Horoz kesip yerler.
O yüzden hindi. Hindi tavuk kadar kısıtlı, kümes besiciligine gelebilen bir hayvan değil. Vücudunda hormon ve antibiyotik muhafaza etmeyip attığı için daha sağlıklı bir alternatif besin. Üstelik alacağın protein oranı çok daha yüksek market tavuğu denen mutanttan.

caniko tek dozlarda koruyucu olarak civali thiomersal bulunmuyor, istedigini yaptirabilirsin, vaxigripte yok, yani belirtmiyorlar..
fluarix tetra da belirtiyor ama icine koruyucu olarak katmadik, üretim safhasinda suşlari yaparkene accik kullandik diyor, hazir urunde 0.0025mg dan daha az thiomersal var diyor..
ben fluarix tetra yapcam kendime.. bayramdan sonra..

cordeliac B bugza Yememek konusunda doğru bir tercih yapıyorum ozaman ben :) Hayır bir an yemem gerekiyor da yemiyor muyum diye üzüldüm. Hamileler için bir günlük beslenme listelerinde yazıyor akşam yemeklerinde. Şaşırdım.
Sabirsiz61 Söylediğiniz gibi yapacağım inş hissederim ben de. Teşekkkürler.
Peki bayanlar hiç mi fast food kaçamağı yapılmıyor? Ben arada bi Burger ya da Mc kaçamağı yapıyorum Ama et

Normalde benim de ekimin ilk haftası stabil vaxigrip. Öbürü daha iyi diyorsan, bu sene onu deneyeyim. Bebeği de koruyormuş doğumdan sonra 6. ayına kadar. Zorunlu yaptırıyordum zaten bu da önemli etken oldu.

neyse ki kocayı boşama fikrinden vazgeçtin Buğza Can'ım ya sen hiç uyumuyor musun?ben 9 dan önce kalkamıyorum sen Nasıl dayanıyorsun Allah aşkına

Kızlar günaydın :)

Ay akşam rüyamda çok gülmüşüm.

Rüyayı hatırlamıyorum ama eşim iyi kahkaha attın dedi,ilk kez güzel şeyler gördüm onu da hatırlamıyorum )
ya rüya demişken ben yine eski sevgilimi gördüm ama bu taaaaa lisede ki sevgilim.bana çok kilo almışsın Aslı diyor sırtımı elliyor.bende çek elini sırtımdan ben evliyim benim çocuklarım var diyorum.güler misin ağlar mısın hay ben bu hormonların yaaa

valla ben dışardan yemek kaçamağı yaptığım Zaman ya döner ya iskender oluyor.daha hiç Fast food yemedim .ama önceden de sevmezdim ben Fast food yemeyi

Benim karnım değil ama ayakta biraz fazla durayım kalçam çıkmış gibi acayip sızı duyuyorum. Yürürken bile kalçam yerinden çıkmış gibi hissediyorum. Düzgün oturamıyorum bile o an
Can'ım senin ki magnezyum eksikliğinden olabilir.magnezyum alıyor musun düzenli

bu Arada duyduğum kadarıyla hindi de aynı şekilde hormonu kabul etmezmiş.ben bim den alıyorum hindi kapama güzel oluyor

Bende ilkokulda ki platonik aşık olduğum çocukla gizli aşk yaşıyordum ama be hamileyim diyordum hormonlar işte

Can'ım senin ki magnezyum eksikliğinden olabilir.magnezyum alıyor musun düzenli
Ben 2. Ay magnezyuma devam ediyorum ama benimde uzun süre ayakta kalınca beya iş yapınca kalcam cıkıyormus gibi agrıyor hatta uzanıp yatamıyorum yasam kalkamıyorum sanki omuriliğe bişi sıkıyormus gibi ama ben kiloya baglıyorum zaten göbekliydim şimdi durum daha fena :)

Ben de köpek besliyorum bu konuyla ilgili bi bilgim yok, bahsettiğiniz test ne için acaba?

Ayyy benimmi hormonlarimda bisey yok ne agliyorum ne uyuyorum gunduz bende anormallik var sanirim

Ben sağlam uyuyorum akşamları gündüz mecbur işteyim uyku yok.
Onun harici başta sadece kavga etme isteğim varken şuan çok sakinim ama duygusal sahnelere dayanamıyorum

Kızlar kabızlık çekenler için,

2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
Yarım su bardağı sütü karıştırıp biraz dolapta 5-10 dakika bekletin.
Tatsız oluyor isterseniz çok az bal katın.

Hem anneye kilo aldırmıyor hem tahıl olarak zengin bebeğe yararlı hemde cidden metabolizmayı çalıştırıyor.Doktora sordum sabah,yaptım yedim ara öğün olarak cidden rahatlattı diyeyim dedim.

Zararı yok.

Dennismasal bende kedi besledim,annemde şuan ama doktorum bir şey demedi bana da.

Ben iyiyim ama çocukta sorun oluşturmuş mudur ki?endişe ettim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…