Kızlar göğüs ucu kremi olarak ne önerirsiniz? Özellikle şöyle bitkisel falan bi krem var mı bildiğiniz? Doğumdan en az 1 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş sanırım, bu süre yeterli olur?
Ben ilk kızımda Lansinoh kullanmıştım. Çok işe yaramıştı. Üstelik doğuma bir hafta kala başlamıştım. En iyi taraflarından biri de doğal olduğu için emzirmeden önce silmen de gerekmiyor.
Kızlar tuniko da silingler indirime girmiş ama nasıl bir model daha kullanışlı olur alanlar varsa fikir verirse sevinirim buradan bir arkadaş aldım demişti ama kimdi hatırlayamadım?
Geçen bayramdan dolayı tüm ürünlerde indirim yapmışlardı o zaman kanguruyla sling almıştım ben burdan da söyledim hatta, her hafta boba kangurularin bir modeli de indirime giriyo aklında olsun belki kurban bayramında yine indirim yapar.
Mümkün tabi ya ilk hamileliğimi +5 le tamamladım. Bebek 3.3 kiloydu. Sağlıklı beslendim tatlı vs gereksiz şeyler çok yemedim
ben arada yapiyorum burger/mc kacamagı :))
herseye bulanan midem onlara bulanmiyor, gerci tavuklu menulerini tirtikliyorum, etini yiyemiyorum.. bizim kizlar fast food sevcek galiba :)))
Maşallah ismi de pek kısaymış :)) tanıtım yazılarına bakılırsa içeriği tam istediğim gibi canım. hemencecik şöyle bi baktım internetten bir sürü site var satan ama sen özellikle yurtdışından sipariş ettin sanırım? Bu sitelerden birinden sipariş etsem bi sorun olur mu acaba orjinal ürün gelmemesi gibi?
Maşallah ismi de pek kısaymış :)) tanıtım yazılarına bakılırsa içeriği tam istediğim gibi canım. hemencecik şöyle bi baktım internetten bir sürü site var satan ama sen özellikle yurtdışından sipariş ettin sanırım? Bu sitelerden birinden sipariş etsem bi sorun olur mu acaba orjinal ürün gelmemesi gibi?
8 dolar mıııı ne diyosunn aynen burda en ucuzu 99 TL den başlıyor :)) bi tek krem alırsam kargo parasıyla falan yine pekte ucuza mal olmıycak gümrükle uğraşması da cabası. yine şemsiye meselesi desene yapıcak birşey yok açmadan alıcaz