2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar göğüs ucu kremi olarak ne önerirsiniz? Özellikle şöyle bitkisel falan bi krem var mı bildiğiniz? Doğumdan en az 1 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş sanırım, bu süre yeterli olur?

Ben ilk kızımda Lansinoh kullanmıştım. Çok işe yaramıştı. Üstelik doğuma bir hafta kala başlamıştım. En iyi taraflarından biri de doğal olduğu için emzirmeden önce silmen de gerekmiyor.

Canım aç karna sabah bir kaşık pekmez yemekte bebeğe kilo yaparmış burada üçüz hamilelerin topiğinde okumuştum onlarda baya ise yaramıştı.

Onu bende gördüm de sabah unuttum

Keçi boynuzu mu,üzüm mü tüketsem onu da bilemedim evde onlar var.

Şimdi tam uyumlu gidiyor ama ilerleyen haftalarda hele ki deneyebilirim.3200- 3400 gibi doğsa yeter fazlasını normal doğumla yapamam

Kızlar bebelerin isimleri konusunda ne durumdasınız? Biz kızcemizin ismini Umay olarak düşündük. Sizce nasıl?

Kızlar tuniko da silingler indirime girmiş ama nasıl bir model daha kullanışlı olur alanlar varsa fikir verirse sevinirim buradan bir arkadaş aldım demişti ama kimdi hatırlayamadım?

Canım buldum seni sen hangi modelleri almıştın?

ben arada yapiyorum burger/mc kacamagı :))
herseye bulanan midem onlara bulanmiyor, gerci tavuklu menulerini tirtikliyorum, etini yiyemiyorum.. bizim kizlar fast food sevcek galiba :)))
ya ikizcan Can'ım ben senin kızlar için isim buldum Nilay ve miray Nasıl olur sence ? benim hoşuma gitti söylemek istedim belki fikir olur sana da

ya ikizcan Can'ım ben senin kızlar için isim buldum Nilay ve miray Nasıl olur sence ? benim hoşuma gitti söylemek istedim belki fikir olur sana da

ben de kafayi yicem isim bulamiyorum..
saol canim, cok guzel dusunmussun de,
benim kocanin eski sevgilisi nilay :))
benim adim da ay li :)

earth mama angel baby nipple butter
diye bisey :) tamamen organik
Maşallah ismi de pek kısaymış :)) tanıtım yazılarına bakılırsa içeriği tam istediğim gibi canım. hemencecik şöyle bi baktım internetten bir sürü site var satan ama sen özellikle yurtdışından sipariş ettin sanırım? Bu sitelerden birinden sipariş etsem bi sorun olur mu acaba orjinal ürün gelmemesi gibi?

38. Haftada 3.850 doğmuştu 37 de büyümesi durduğu halde :)

mukemmel bi urun canim, yooo orjinaldir de, cok pahaliya satiyorlar.. ben tanesini 8 dolardan aldim, burda 99tl diyorlar :)))
tamamen duygusal yani..

mukemmel bi urun canim, yooo orjinaldir de, cok pahaliya satiyorlar.. ben tanesini 8 dolardan aldim, burda 99tl diyorlar :)))
tamamen duygusal yani..
8 dolar mıııı ne diyosunn aynen burda en ucuzu 99 TL den başlıyor :)) bi tek krem alırsam kargo parasıyla falan yine pekte ucuza mal olmıycak gümrükle uğraşması da cabası. yine şemsiye meselesi desene yapıcak birşey yok açmadan alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…