Arkadaşlar iyi geceler benim bat 12 nisan 5+3 yani inşallah sağ salim alırız çocuklarımızı kucaklarimiza ben keseyi gördüm haftaya umarim kalp atışlarınıda duyarım...
günaydıııınnn geçen hafta perşembe günü kese görünmüştü fakat kalp atışı yoktu. sizce bugün gitsem kalp atışı var mıdır?salıyı beklesem daha iyi olur sanki beklemek ne zormuş.dr 10 gün sonra gel dedi. bugun 8 gün oldu
buarada kızımda hiç hamile olduğumu 9 ay hissetmeden doğum yaptım ama şimdi sürekli başım dönüyor.geçen gün düştüm evde var mı ben gb sürekli baş dönmesi yaşayan.4 gündür raporluydum bugün zor zahmet geldim işe
Ben varım sinir yok huzur var zaten ilgilenmek zorunda olduğum 3 yaşında kızım var eşimle aram çok çok iyi maşallah. Doktora hiç gitmediğim için problemim de yok çok hafif bulantı çok hafif kasık Ağrısı o kadar.
Ben varım sinir yok huzur var zaten ilgilenmek zorunda olduğum 3 yaşında kızım var eşimle aram çok çok iyi maşallah. Doktora hiç gitmediğim için problemim de yok çok hafif bulantı çok hafif kasık Ağrısı o kadar.
aaa benimde 2013 ağustos doğumlu bir kızım var 3 yaşına 3 ay kaldı.normalde bana çoook düşkündü.yavrum buara sağolsun çok babacı oldu.bazen üzülüyorum bazende böylesi daha iyi doğumdan sonra çok boşluğa düşmeyecek babayla takılmaya devam eder diyorum.
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. iyotsuztuz
güzel haberlerle gel Ddorti
bugün nasıl oldun canım
İsmi aklıma gelmeyen bi arkadaş dün kan tahlili vermişti sabah 9da alacaktı sonucu. Haber var mı
Dün biraz fazla dolaştım galiba akşam açık kahve çok az leke geldi. Hemen yattım çok şükür şuan yok. Bulantı baş dönmesi yok şükür. Şuan için iyi gibiyim.
Kalp atışını duyunca doktor progestan verdi. Şu an kullanıyorum. Dün hemen hemen hiç gelmemişti. Dün süpürge yaptım az bi şey tekrar geldi. Bütün akşam yatınca kesildi. Bugün hiç gelmedi diyebilirim.
ben çalışıyorum malesef canım dinlenme şansım gün içinde çok oluyo bide malesef yerleşme kanaması yaşıyorum inş. rabbim korkutgumuza ugratmaz. bana sorarsan sakın ama sakın evi dert etme sonrasında çok üzülürsün bak.
Bendede fiziki bi sikinti yok kanama kasik agrisi sanci bulanti kusma hic bise yok.dr.hersey yolunda desede psikolojik olarak sorunluyum.hep biseyler ters gidecek endisesi var.bide sadece coook fazla uyuyorum.progestan kullanmadigim halde