- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Sevindim canım. Başka doktoramı gittin
Evet başka hastaneye gittim.
Belki doğumu da bu gittiğim hastanede yaparım belli olmaz.
Kendi kendime kafa karıştırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim canım. Başka doktoramı gittin
Çok sevindim Can'ım şükürKizlaar Elhamdulillah alttan muaneyle kalp atisimiz duyulmus binlerce sukurler olsun. 6 hafta 1 gunlukmus. Ama intramural myom ve submukoz myom izlenmis onlari doktor kontrol altina aliyor haftaya tekrar alttan muane olacam
Kizlaar Elhamdulillah alttan muaneyle kalp atisimiz duyulmus binlerce sukurler olsun. 6 hafta 1 gunlukmus. Ama intramural myom ve submukoz myom izlenmis onlari doktor kontrol altina aliyor haftaya tekrar alttan muane olacam
Gözün aydın demek ki geç döllenme olmuş inşallah myomlarda sorun olmadan bebişini kucağına alırsınKizlaar Elhamdulillah alttan muaneyle kalp atisimiz duyulmus binlerce sukurler olsun. 6 hafta 1 gunlukmus. Ama intramural myom ve submukoz myom izlenmis onlari doktor kontrol altina aliyor haftaya tekrar alttan muane olacam
Amiiiin insallah hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza alirizGözün aydın demek ki geç döllenme olmuş inşallah myomlarda sorun olmadan bebişini kucağına alırsın
Sevgili ilk bebeğini 4 kg doğuran anne maşallah diyorum ayrıca Tecrübe önemli mirim :) Daha önce başından geçmeyince insan pimpirikleniyor işte ama rahat olmak en önemlisi anneme sordum bana hamileyken her gün balık ceviz mi yedin diye kızım biz ne bulursak onu yiyorduk 9 ayda 2 kere de muayene oluyordu hiçte aklımıza kötü birşey gelmezdi dedi iq konusundada çok şükür hiç sıkıntım olmadı . Hatta abime hamileyken sürekli sucuk yiyormuş düşün yani ben şuan ağzıma koymam mesela. Bulantılar geçince tiksindiğimiz herşeyi bol bol yemeye başlarız umarım başlarız dimiArkadaslar daha bebisler çok küçük beslenme konusuna o kadar takilmayin.
Ikinci bebeğim olacak inşallah az çok tecrübeli sayilirim, gittiğim her Dr önemli olanin ilk uç ayda kendini bir şeyden tiksindirmemek olduğunu söyledi.
Bakin cevizden baliktan tiksinenler var, karninizdaki bezelyelerin büyüyünce onlara daha çok ihtiyacı olacak. Simdi zorlamayin kendinizi fazla.
Not : ilk bebeğini 4 kg doğuran anne![]()
Nereye gittin canim sen anadolu yakasimi avrupami ben anadolu yakasindsyim harika bi doktorum varEvet başka hastaneye gittim.
Belki doğumu da bu gittiğim hastanede yaparım belli olmaz.
Kendi kendime kafa karıştırdım.
Şimdi geldım canım doktordan. Düşük tehlikesi var ama gecen sefere göre daha iyimiş. Sekiz haftalık olunca bir daha iğne yapılacakmış bana. Hamdolsun çok rahatladımRandevun kacta guzel haberlerle gelirsin insallah
Gözün aydin canimKizlaar Elhamdulillah alttan muaneyle kalp atisimiz duyulmus binlerce sukurler olsun. 6 hafta 1 gunlukmus. Ama intramural myom ve submukoz myom izlenmis onlari doktor kontrol altina aliyor haftaya tekrar alttan muane olacam
Düsmez o annesine tutundu gözün aydinŞimdi geldım canım doktordan. Düşük tehlikesi var ama gecen sefere göre daha iyimiş. Sekiz haftalık olunca bir daha iğne yapılacakmış bana. Hamdolsun çok rahatladım
Nereye gittin canim sen anadolu yakasimi avrupami ben anadolu yakasindsyim harika bi doktorum var
Allah sizinkileri de bağışlasın maşallah 3. Çocuk valla ben bir taneyle başa çıkamıyorum henüzAllah bağışlasın. Darısı bize. Benim oğlum 15 gün erken kızıma 15 gün geç doğmuştu. İkiside normal. Bakalım bunda nasıl olacak
Medipol hastanesi iyi ameliyathaneleri guvenilir ve steril en iyi karari sen verirsin canimAvrupa yakasındayım ben.
Rumeli hastanesine gidiyorum. Bugün medipole gittim.
İkisi de iyi doktorlar memnuniyetsizlik gibi bir durumum yok aslında. İki hastanenin fr artıları var bilemedim.
İnşsllah canım. Hayırlısıyla şu haftaları bır atlatsak. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alacagızDüsmez o annesine tutundu gözün aydin
Gözünaydın canım. Geçmiş olsunKizlaar Elhamdulillah alttan muaneyle kalp atisimiz duyulmus binlerce sukurler olsun. 6 hafta 1 gunlukmus. Ama intramural myom ve submukoz myom izlenmis onlari doktor kontrol altina aliyor haftaya tekrar alttan muane olacam
Insallah canım inşallahİnşsllah canım. Hayırlısıyla şu haftaları bır atlatsak. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alacagız
Gözünaydın canımBen de buğün kontroldeydim çok şükür alttan muayene ile kalp atışını gördüm banada 1 ay sonra gel dedi yani 10 haftalık olduğunda gidecekmişim