Can'ım çok iyi, şükürler olsun. Kaç haftalıkmış, kese kaç mm bi de kalp atışı duydu muİnşsllah canım. Hayırlısıyla şu haftaları bır atlatsak. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alacagız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım çok iyi, şükürler olsun. Kaç haftalıkmış, kese kaç mm bi de kalp atışı duydu muİnşsllah canım. Hayırlısıyla şu haftaları bır atlatsak. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucagımıza alacagız
Sen ne yaptın canım doktora gıttınmı bugunInsallah canım inşallah
Kalp atısı bır sonrakı muayenede duyulur sanırım. Kesenın boyunu sormak hiç sklıma gelmedi. Ama haftasına uygun dedi doktorCan'ım çok iyi, şükürler olsun. Kaç haftalıkmış, kese kaç mm bi de kalp atışı duydu mu
Medipol hastanesi iyi ameliyathaneleri guvenilir ve steril en iyi karari sen verirsin canim
Aminn. Benim çocuklarım çok usludur yapı itibariyle. Hamileliğim ve doğumumda sorunsuzdu. İnşallah bunda da öyle olur. Önce arka arkaya olunca anlamamışım ne hamileliği mi ne çocuklar nasıl büyüdü. O yüzden bu çok farklı.Allah sizinkileri de bağışlasın maşallah 3. Çocuk valla ben bir taneyle başa çıkamıyorum henüz
En çok yediğim şey. Gece rüyalarıma giriyor. Sahi aklıma geldi bugün rüyamda mandalina toplamaya çalışıyordum. Acaba mandalinamı aşermişim.Kızlar meyve yıyormusunuz hiç
Canim inan ben de doktorlarin söylediğini söylüyorum. İlk uç ayda büyümek için ekstra bir şeye ihtiyaci yok, uç aydan sonra beslenme çok önemli diyorlar bana. Simdi bulantilar varken gidalardan tiksinme çok oluyormus, o yüzden zorlama dediler.Sevgili ilk bebeğini 4 kg doğuran anne maşallah diyorum ayrıca Tecrübe önemli mirim :) Daha önce başından geçmeyince insan pimpirikleniyor işte ama rahat olmak en önemlisi anneme sordum bana hamileyken her gün balık ceviz mi yedin diye kızım biz ne bulursak onu yiyorduk 9 ayda 2 kere de muayene oluyordu hiçte aklımıza kötü birşey gelmezdi dedi iq konusundada çok şükür hiç sıkıntım olmadı . Hatta abime hamileyken sürekli sucuk yiyormuş düşün yani ben şuan ağzıma koymam mesela. Bulantılar geçince tiksindiğimiz herşeyi bol bol yemeye başlarız umarım başlarız dimi![]()
Gözün aydın canım çok sevindimKizlaar Elhamdulillah alttan muaneyle kalp atisimiz duyulmus binlerce sukurler olsun. 6 hafta 1 gunlukmus. Ama intramural myom ve submukoz myom izlenmis onlari doktor kontrol altina aliyor haftaya tekrar alttan muane olacam
selam kızlar hepsini okuyamadım ama sizi çok sevdim umarım ilerleyen bir arkadaşlığımız olır Neva sana birşey sorcam ben 4+6 filan gibi hbcg baktırdım 15319 mu ne cıktı doktora 10 haziranda randevu aldım cok yogun biri bende kalp atışı filan herşey tamam olsun diye erken almadım ama seninki 1500filan ya arkadasım da benim değere yüksek ikiz olabilir demişti senin bhcg hangi gününMerhaba arkadaşlar bende aranizda yeniyim benim 2. Bebisim olucak inş bende Bebeğimi öğreneli 1 hafta oldu tahmini doğum tarihi 22 ocak intden tabiki doktr gittiğimzde kalp atışlarını daha duyamadi tekrardan kan testi yapıldı ve kan testinde beta hcg 1545 çıktı bir sonraki muayenem 2 hafta snra olucak inş bu arada inş Ssvd yapmak istyrm kızlar anadolu yakasında iyi bir bayan doktr bileniniz varmi Simdiden hepimize hayırlı olsun bebislerimiz
Çok tşk ederim iyi olmanızda çok sevindim maşallahGözünaydın canım
Bebegin dogum tarihini degistir kisisel bilgilerinden.Buarada kizlar benim takvimde 8.haftanin icinde diyor onu nasil 6 haftaya cevirebilirim adet tarihime iki hafta mi eklesem napsam
Kiraz, seftali cok yiyorum.Kızlar meyve yıyormusunuz hiç
Birakin birakin cok zararli. Test yapmadan bir hafta once bıraktım. Bogazim kapanmiyor.Ben sigarayı bırakamadım çok çok az ama bırakcam inşallah![]()
Hadi gozun aydin canim.benim anlamadigim dr ne goruyorda tehliken var diyorŞimdi geldım canım doktordan. Düşük tehlikesi var ama gecen sefere göre daha iyimiş. Sekiz haftalık olunca bir daha iğne yapılacakmış bana. Hamdolsun çok rahatladım
aşırı şekilde meyve istiyor canım ve yiyorum sebze ve salata da aynı şekildeKızlar meyve yıyormusunuz hiç
sanci mi var kramp seklinde mi canin kramp olmadigi surece sakin ol canimKizlar benim kanamam cok degil akinti gibi kahverengi ama sancim var baya.dr.kese etrafinda kanama falan goremiyorum dedi.kalp atislarida var ama sanci beni korkutuyor.10 gun rapor aldim yatiyorum.
Yaaa bende bırakamadım 5-6 oluyo günde bi tiksinsem çok mutlu olucamBen sigarayı bırakamadım çok çok az ama bırakcam inşallah![]()
aynen herkes tiksiniyormuş bende hiç öyle bi durum yok irademizle azaltcaz bırakcaz inşallahYaaa bende bırakamadım 5-6 oluyo günde bi tiksinsem çok mutlu olucam
Hamileligimiz yaza denk geliyor bol bol meyve yiyecegizKızlar meyve yıyormusunuz hiç